Şimdi Ara

ÇİN ASLANI ALMAYI SÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çin aslanı almayı dusunuyorum ama apartman dairesinde yasıyorum havlarmı yada ben işe gidince tuvaeletını felan evın ıcındemı yapar pek bır bılgı bulamadım bunun hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım aynısını buldum 1500 tl sızce fıyatıda nasıl uygunmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiz -- 24 Ağustos 2014; 17:51:05 >

• Dilleri mavidir, bir tek bunu biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler baska kımse yokmu bu kopek hakkında bılgı sahıbı olan
  • Bir arkadaşım bu cins köpeğe sahip. Aldığım bilgiler : çok fazla egzersiz istediği , günde 3 kere gezdiriyor arkadaşım, ayrıca çok oyuncu tatlı bir köpek ama apartmanda bırakacaksan alma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kopekten baska kopek almam zaten apartman daıresınde yasabılse dırek alcam üzüldüm şimdi
  • benimde chow chow arkadaşım var apartmanda yaşıyoruz. eğitimini verirsen havlamaz yada tuvaletini yapmaz ama bana sorarsan sen apartmanda yaşadığın sürece yada sana özel bahçen olmadığı sürece köpek sahiplenmemen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: babiz

çin aslanı almayı dusunuyorum ama apartman dairesinde yasıyorum havlarmı yada ben işe gidince tuvaeletını felan evın ıcındemı yapar pek bır bılgı bulamadım bunun hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım aynısını buldum 1500 tl sızce fıyatıda nasıl uygunmu

Hocam eğer bakabilceğinize inanıyorsanız alın derim . Diğer kişilerin dediği gibi köpeğin egzersiz ihtiyacı fazla değil. Apartmanda bakılabilir köpek . Tüylerini traş ettirirsin bir güzel hem tüy dökmez eğitimini verirsin tuvaletinide yapmaz ama sana tavsiyem asla köpeğe para verme petarkadas.com da ücretsiz yavrular var chow chow da buna dahil bak derim ha illa alıcam diyorsan internetten alırsan dikkat et köpek eline gelmeden önce mama aşı vb nedenlerden ötürü asla önce para ödeme derim

• thesacret5 T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederım. almayı düşünüyordum apartman daıresınde bu kopek bakılmaz dedıler vazgectım ama onlar doğrumu dıyor yoksa sallıyormu bılemem dedıgınız sıteye gırıp bı bakcam ılk defa kopek alcam ıcın pek ayrıntılı bır bılgım yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: babiz

teşekkür ederım. almayı düşünüyordum apartman daıresınde bu kopek bakılmaz dedıler vazgectım ama onlar doğrumu dıyor yoksa sallıyormu bılemem dedıgınız sıteye gırıp bı bakcam ılk defa kopek alcam ıcın pek ayrıntılı bır bılgım yok :(

Benimde pomerian cinsi bir köpeğim var apartmanda besliyorum. Herkesin dediğine kulak asmayın apartmanda chow chow besleyen arkadaşlarım var ve dedikleri kadarda enerjik bir köpek değil bakabilicekseniz alın ama parayla almayın derim sahiplenin petarkadasda illaki bulursunuz
  • thesacret5 T kullanıcısına yanıt
    bakarım bakmak sorun degıl hıcbırsey sorun degıl yeterkı havlamasın kangal verdıler bana bır ara cok fena havladı uyutmadı verdım gerı buda oyle olsun ıstemıyorum :)
  • Çin aslanı köpekler gerekli eğitimi alınca apartmanda beslenebilir Chow chow eğitimi ve özellikleri için https://blog.kurumama.com/chow-chow/ sayfasını inceleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.