Şimdi Ara

Çin'den üreticilere 'teknoloji paylaşmayın' uyarısı: BYD'nin Türkiye yatırımı tehlikeye girer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok büyük teknolojileri varda paylaşmayacaklar. PR çalışması sadece.

• DR.ROOT kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.

Çin yahudi sermeysi ile büyümüştür.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi Türk’ler de yapıyor, Abd’liler de, bu bir kriter değil bence!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DR.ROOT kullanıcısına yanıt

aranan zeka bulundu. 

• Yapana yaparlar :)

• Haberin kaynağı süper güvenilir ortağımızın dünyaya sunduğu haber kanalı :)))

Ekleme: Çin'in teknolojiyi kısıtlaması kendi ayağına sıkmak olur, adamlar enayimi ucuza ürettikleri ürünleri her yere gönderip rekabetçi fiyattan satmak varken niye satışlarını düşürecek işlere girişsinler. İleri oldukları alanlarda zaten aşama kaydediyorlar, onlar için gerekli olan yayılmacı politikalarına devam etmek varken niye bu politikalardan vageçsinler.

Hem ismini açıklamayan Çin'li yetkili hemde Bloomberg'e dalga geçer gibi mesaj vermiş DH'de bu ciddiye alıp alıntı haber yapmış.
    Yaw kardeşim tamam site sizin bizde neredeyse her haberinizi okuyoruz da az seçici olun yahu. biraz farklılaşın ne olur sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 13 Eylül 2024; 15:27:01 >
  • BYD gerçek bir üretim yapmayacak, %80 tamamlanmış araçları buraya getirip, gerisini tamamlayıp üretim yapıyorum diyecek.

• Yorumlarken haber kaynaklarına iyi bakmak gerekli...
    spekilatif ve manupulatif haberler olabilir...temkinli yaklasmak lazım.
    Byd 1milyar lık yatırım kararı alacak...cherru sırada bekleyecek...ruslar turkiye nin brickse basvurdugundan bahsedecek...bloomberg de de bu tur yazılar cıkacak..

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt
    Tersine mühendislik mi? Çin sahip olduğu teknolojinin %90'ını fabrikalarda işçiler sayesinde çalarak öğrendi. Orada çalışan her işçi bir çin ajanıdır. Sıkıyorsa bilgi vermesin bakalım yedi sülalesini ne yapıyor çin.

Şimdi çaldığı teknolojilerle milletin başına bela olacak orası ayrı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Diğerleri hiç çalmamış gibi konuşmayın, D. Trump olsa sizi Beyaz Saray'da istihdam eder. Kimse Amerikalı şirketlere Çin'e fabrika açın demedi, Çin'in geldiği noktada suçlu, karşısındakileri aptal yerine koyan Amerika'dır. Amerika Dünya'nın başına bela oldu, biraz da Çin olsun, ne olacak? Biz ne yapacağız, mühim olan bu. İngiltere, gerizekalı olsunlar diye Hindistan sömürgesinde bir eğitim sistemi kurdu, sonunda ne oldu? 10 senedir Çin'i ajanlıkla suçlayan ABD, önce kendi ajanlarını sağdan soldan çeksin. Günümüzün hikayesi bu, kimin kimi, nasıl yediği artık önemli değil. Şimdi, kimin kimi yiğeceğini seyredip görelim, çünkü bizdeki kafa yapısının yapacağı başka bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed Taha Türk -- 13 Eylül 2024; 18:32:11 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    katılıyorum, nedeni de avrupa'nın ek vergilerini delmek

• Bizim maliye Çin'den ithalatı kısıtlamak için Çin otomobillerine ilave vergiler getirsin, gözünü Temuya kadar diksin Çinliler de bunu görmezden gelsin. Lose-lose yani ben kaybedersem sen de kaybedersin

• Alphace A kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey yok. Yalan haber bu muhtemelen, hatta temmuz ayında toplantı oldu falan dediğine göre kesin Yalan.

Çin devletinin fabrikası değil byd,(öyleymiş gibi yorum yapılıyor çinli markalar için ama) hatta en büyük ortağı amerikalı.

Kazan-kazan durumu var. Avrupayı Çin arabaları istila edecek, Türkiye de fabrikası olacak vergisini alacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.