Şimdi Ara

Çin'e attığımız en büyük kazık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: Jeyx

quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

Haklisin o adam gitti ligi acik ara sampiyon bitirdik, clde final oynadik. Yonetimi tebrik edelim

Haklısın Umut gitti açık ara şampiyon olduk
    Haklısın Tarık gitti açık ara şampiyon olduk
    Haklısın Hamit gitti açık ara şampiyon olduk
    Haklısın Yasin gitti açık ara şampiyon olduk
    Haklısın Sabri gitti açık ara şampiyon olduk
    Haklısın Semih gitti açık ara şampiyon olduk
    Bunlara da dermisin?

BILGI : Futbol, 11 kişi + 1 teknik adam ile oynanır. Bir takımda forvetten bir yana, tam olarak bizim sistemimizde : bir kaleci, iki defans beki, iki merkez defans oyuncusu, iki ön libero, iki tane ofansif kanat, bir ofansif orta saha mevcuttur.

Şimdi "qral a nsl kazıkkkk drsinnn laaan" diyenlere geliyorum.
    KRAL, forvetlerin temeli olan TOP KONTROLÜNE sahip değildir.
    KRAL, pas atamaz. Attığı paslar genelde kısa kalır, atak bitirir. KRAL 10 gol atarsa kontradan 4 gol yedirir.
    KRAL, Galatasaray'da 4 yıl kaldı, maximum 4 çalım atabildi. O çalımları attıktan sonra topu kaybetti.
    KRAL'ın boyu 1.88'dir ama KRAL'ın kafa vuruşları genellikle autta biter.
    KRAL, uzun topları sevmez. Kafa toplarına çıkmaz. Kral'a atılan uzun toplar takımın aleyhine faul ile biter.
    KRAL, Türkiye ligi hariç hiç bir ligi izlemeyen futbol dehaları için kraldır çünkü Galatasaray'da kendisinin üzerinde kurulu bir sistemde, kendisi için oynayan bir adam olarak, Süper Lig'in efsane defans oyuncularına karşı iş gördü. Galatasaray'da bir odunun üzerinden sistem kurarsan o odun 10 gol atar.

Şimdi Burak'ı savunan insanlara sesleniyorum. Gelecek sezon Premier Lig, La Liga, Serie A, Ligue 1 izleyin. Forvet izleyin. Bitiriciliği Burak'tan 100.000 kat kötü olan bir Elmander geldi Türkiye'ye. Ama Burak o Elmander'in ayak tırnağı olamadı. Çünkü Elmander takım için oynarken, Burak istatistik tuttu. Elmander 5 gol, Burak 25 gol attıysa yine de en yararlı olan Elmander oldu.

"Istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir, ama asıl görünmesi gerekeni göstermez."

Kral ofsayta duser dersiniz bakarim avrupada en cok ofsayta dusenlere biri mancukic digeri ove ove bitiremediginiz ibrahimovic.

Top kontrolu yok diyorsun evet dogru adam ayagina topu alip kontrol etmek istemiyor zaten onun meziyeti patlayici gucu ve buyuk adimlari defans arkasina atacaksin topu ayagina degil kafaniz basmiyorsa gidin inzaghinin maclarini seyredin.

Kafa toplarininin iatatistigini tut bakalim kaci auta gitmis.

Burak yilmaz cl de perfect hactrik yapan 4 oyuncudan biridir.

Tabi senin gibi yabanci yalayicilar bilmez aciklayayim sana.

Bir macta hem sag ayak hem sol ayak hemde kafayla gol atmaktir.ve bir futolcu icin helede bir fv icin en uat seviyedir ki bunu birde şampiyonlar liginde yapabiliyorsan akilli hic bir futbol izleyicisi senin futbolcugun hakkinda sacma fikirler yurutmez.

1) Fransa'da yaşıyorum. Burada Ibrahimoviç küçük maçların büyük adamı olarak bilinir. Ibrahimoviç hayal kırıklığı olmasa bile Fransa'da itibarını kaybetti.
    Mandzukic'e gelince, Mandzukic nerede başarılı oldu en son? Hava hakimiyeti olmasa fos bir adam.

2) Burak'ın patlayıcı gücünü bi ben göremedim. Karşı stoper Burak'ın omuzunu ellerse Burak yere düşer. Atağı öldürüyor.
    Ayrıca topu defans arkasına uygun bir yere attığımız ve bizim Burak'ın kontrolsüz gol attığı kaç sefer görülmüş? Zaten 20 gol atıyorsa 6'sı penaltı 7'si boş kale. Bu tarz golleri sezonda maximum 5 kere atıyordur.

3) Kafa topu istatistikleri bende de yok. Bulursan söyle. Ama ben kralı biliyorum genellikle hava topuna çıkmaz, 1.80'lik bir adam bulursa kahramanlık yapmaya kalkıp çıkar ama mücadeleyi yine de %40 kaybeder.

4) Orada haklısın evet. Güzel bir istatistik. Iyi yakaladın. Ama Burak Yılmaz kapalı savunmalara karşı bir hiçtir. Burak'ı kapalı bir savunmaya karşı koy bırak sol ayak sağ ayak kafa golü, top kontrol edip pas veremez. Top yüzü görmez. Ilk sezonunda veya sonradan ŞL'de büyük maçlarda, MU'ün bebe takımına karşı kornerde kafa golü hariç ne yaptı? Ne zaman Drogba gibi Podolski gibi kapalı bir savunmayı geçebildi? Ne zaman uzaktan şut atmayı denedi? Schalke deme Schalke'nin en büyük zaafı savunmadır.

• Yav şu Jeyx artı vermeye çalışıyorum veremiyorum bari yazayım. Ne çok kralcı varmış sizde yav.

Ceza sahında topla buluşsa aklına ilk gelen şey "kendimi nasıl yere atabilirim" olan bir adamdan bahsediyoruz. Ve her kaçırdığı pozisyon ve alamadığı her fake fauller sonrası o şaşkın ifadesini unutamıyorum.

Ama gs ın çocuğudur denip geri alınacaktır yakın zamanda.

Çin'e attığımız en büyük kazık  Çin'e attığımız en büyük kazık

• Çin'e attığımız en büyük kazık şu an ki forvetimizden iyi miydi? Bence iyiydi

Zamanında ben de çok eleştirdim ama bu adam bile Sneijder'ı destekleyen mesajlar yayınlıyorsa ciddi manada sıkıntımız vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun açılma amacı nedir?
  • Galatasaray tarihinin en balon forvetiydi bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

darısı selçuk un başına

Yillarca sabriye reis galatasarayin evladi diyen taraftar selcugu gondermez hocam simdi konu acsan forumun yarisi selcuk kalsin der

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

Galatasaray tarihinin en balon forvetiydi bu adam.

Böyle balon forvete can kurban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

darısı selçuk un başına

Aminnnnnnnnnn. Selçuk gidiyor Stefan geliyor Riekerink hocam kanseri kesip atıyor. Hayallerde yaşıyor bazı ...
  • quote:

quote:

Haklisin o adam gitti ligi acik ara sampiyon bitirdik, clde final oynadik. Yonetimi tebrik edelim

Bunlara da dermisin?

BILGI : Futbol, 11 kişi + 1 teknik adam ile oynanır. Bir takımda forvetten bir yana, tam olarak bizim sistemimizde : bir kaleci, iki defans beki, iki merkez defans oyuncusu, iki ön libero, iki tane ofansif kanat, bir ofansif orta saha mevcuttur.

KRAL, pas atamaz. Attığı paslar genelde kısa kalır, atak bitirir. KRAL 10 gol atarsa kontradan 4 gol yedirir.
    KRAL, Galatasaray'da 4 yıl kaldı, maximum 4 çalım atabildi. O çalımları attıktan sonra topu kaybetti.
    KRAL, uzun topları sevmez. Kafa toplarına çıkmaz. Kral'a atılan uzun toplar takımın aleyhine faul ile biter.
    KRAL, Türkiye ligi hariç hiç bir ligi izlemeyen futbol dehaları için kraldır çünkü Galatasaray'da kendisinin üzerinde kurulu bir sistemde, kendisi için oynayan bir adam olarak, Süper Lig'in efsane defans oyuncularına karşı iş gördü. Galatasaray'da bir odunun üzerinden sistem kurarsan o odun 10 gol atar.

Şimdi Burak'ı savunan insanlara sesleniyorum. Gelecek sezon Premier Lig, La Liga, Serie A, Ligue 1 izleyin. Forvet izleyin. Bitiriciliği Burak'tan 100.000 kat kötü olan bir Elmander geldi Türkiye'ye. Ama Burak o Elmander'in ayak tırnağı olamadı. Çünkü Elmander takım için oynarken, Burak istatistik tuttu. Elmander 5 gol, Burak 25 gol attıysa yine de en yararlı olan Elmander oldu.

"Istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir, ama asıl görünmesi gerekeni göstermez."

Eger sabriyi satiyorsan ve yeri bos kaliyorsa derim. Sen buraki satiyorsan yerine umutla devam etmezsin. Yok elindeki tek forveti satip yerine adam almiyorsan bu cok da zdkice bir hareket olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

quote:

Bunlara da dermisin?

Kral ofsayta duser dersiniz bakarim avrupada en cok ofsayta dusenlere biri mancukic digeri ove ove bitiremediginiz ibrahimovic.

Top kontrolu yok diyorsun evet dogru adam ayagina topu alip kontrol etmek istemiyor zaten onun meziyeti patlayici gucu ve buyuk adimlari defans arkasina atacaksin topu ayagina degil kafaniz basmiyorsa gidin inzaghinin maclarini seyredin.

Kafa toplarininin iatatistigini tut bakalim kaci auta gitmis.

Burak yilmaz cl de perfect hactrik yapan 4 oyuncudan biridir.

Tabi senin gibi yabanci yalayicilar bilmez aciklayayim sana.

Bir macta hem sag ayak hem sol ayak hemde kafayla gol atmaktir.ve bir futolcu icin helede bir fv icin en uat seviyedir ki bunu birde şampiyonlar liginde yapabiliyorsan akilli hic bir futbol izleyicisi senin futbolcugun hakkinda sacma fikirler yurutmez.

1 forvet için en üst seviye midir hem kafa hem sağ sol ayakla gol atmak? Keşke o golleri kime attığını da yazsaydın ve golleri attığı takımın kalecisinin imar bankası olduğunu da. O kafayla yediği ilk golü aç bir tekrar izle. İkinci attığı gol zaten boş kale. Üçüncü attığı gol, kafa golü kadar fiyasko bir gol. Kalecinin kapattığı köşeye atıyor.

Ayrıca söyler misin bana Drogba, Hakan Şükür, Baroş bu "en üst seviye(!)" olarak tabir ettiğin "perfect hattrick" i kaç kere yapmışlar? Yada yapmışlar mı hiç?

Yapmadıysalar, Burak bunlardan daha iyi forvet mi oluyor? Bak Ibrahimovic, Mandzukic, Lewandowski gibi uçuk örnekler vermedim. Sadece son 15 yılda Galatasaray'da oynamış önemli forvetleri söyledim.

Bu arada eminim telefon yada tableti bahane göstereceksin ama önce "hattrick" yazmayı öğren.

Senin zihniyettekiler Galatasaray yönetiminde olduğu için Drogba'dan sonra bu takıma forvet almadılar. Gördünüz Drogba gittikten sonra geçen sene o öve öve bitiremediğiniz Burak ve Umut Bulut ikilisi neler yaptılar. Forvet demek koşmak demek değildir. Hakan Şükür'de koşmuyordu ama her açıdan, her yeriyle gol atıyordu.

Hiçbir mücadele de ayakta kalamayan, her ikili mücadele de rakibini iten çeken, defans arkasına atılan 5 topun 4'ünde ofsayta düşen bir adamı, 1 kere oda grup maçlarında CR7 ile aynı gol sayısına ulaştığı için yıllardır öve öve bitiremediniz. Burak hiçbir zaman 3 büyüklerin forveti olacak yetenekleri olmadı, bundan sonra da olamaz zaten. Ancak Spor Toto Süper Lig gibi 3 büyüklerin hakemler tarafından kollandığı, 3 büyüklerin rakiplerine karşı ezici üstünlük kurduğu bir ligde iş yapar.

Hayır anlamadığım nokta bu takıma Drogba geldi ve takımın hücumda atladığı seviyeyi gördünüz, en azından öyle tahmin ediyorum. Hala Drogba'dan sonra, Burak Yılmaz'ı nasıl övebiliyorsunuz. Tamam yine övün ama dozunda övün Galatasaray'ın şampiyonluklarında ve CL'de çeyrek finale çıkmasında çok katkısı oldu ama Galatasaray'ın forveti Burak'tır demeyin gözünüzünü seveyim. Hele hele o CR7 ile kıyaslama saçmalığından hiç bahsetmeyin çok komik oluyor Açın Youtube'dan Baroş'un ilk senesindeki gollerine, Drogba'nın gollerine ve asistlerine bakın. Ondan sonra Burak'ı tekrar bir düşünün.

Ayrıca "kral" lakabı Hakan Şükür'ündür. Burak Yılmaz kim, kaç sene oynadı da hemen "kral" ilan ediliyor?

• Yediğimiz Bruma kazığı kadar büyük değil..
  • Kazik gibi kazik helal olsun.

• Bende Umut'u Çin'e sattık sandım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.