motorsikler içinde aynı şey söylendi ama yer gök çin motoru tutar bence ama alınmaz o başka
bende gazetede okudum gelmiomuş yazıodu kia yapmış açıklamayı
gelsey di cok talibi olacagindan eminim...
quote:
Orjinalden alıntı: alicanbildik
sonra da bir sürü kaza arıza ve daha bir çok garip haber olacağına eminim bende örn: şehir içinde normal hılar içinde trafikte seyreden bir sürücü direksiyonun elinde kalmasından dolayı yoldan çıktı şans eseri can kaybı yaşanmadı gibi ya da daha kötüsü bunlarla hız denemesi yapamaya kalkan gençler olacaktı o zman sonucu düşünmek istemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TUNERBOY
quote:
Orjinalden alıntı: alicanbildik
sonra da bir sürü kaza arıza ve daha bir çok garip haber olacağına eminim bende örn: şehir içinde normal hılar içinde trafikte seyreden bir sürücü direksiyonun elinde kalmasından dolayı yoldan çıktı şans eseri can kaybı yaşanmadı gibi ya da daha kötüsü bunlarla hız denemesi yapamaya kalkan gençler olacaktı o zman sonucu düşünmek istemiyorum
bence cok abartıosun bu ülkede ne arabalar kullanıldı halada kullanılmakta direksiyon cıkmasindan dolayi kaza olacagini zannetmem suan kullandigimiz cogu mal cin malı,çin malı taraftari tabiki degilim ama birazda sartlar onu gerektiriyor,zaaten parasi olan bu araca yönelmez kim istemez 06 model bir 407 ye binmek...
Geçen gün Suriye plakalı bir çin otosu gördüm...Çok basit yapılı bir araçtı....Hiç bir özelliği yoktu....