Şimdi Ara

Çin malı otomobil bekleyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ricardozonta

cin otomobili ,motoru,bisikleti,pateni,kaykayı hatta ayakkabısı bile alınmaz

ayağına giydiğin, üstüne aldığın , b,r ton para bayıldığın adidas nike nerde üretiliyor ????
  • türke bişey olmaz
  • daciaları alan varsa
    merak etmeyin bunuda alan yüzlercesi çıkar
  • almayın yahu bozuk cıkar falan nede olsan çin
  • foruma yazan çok olur. arabamın gevşemedik civatası kalmadı

made in chına yazan bir mal alınmaz
  • ben almam da aldırmam da kampanya falan acarım

0 alacama ark ların da dedıgı gıbı kalıtelı 1 2.el alırım tmm
  • ben almam zaten tutulmaz diye düşünüyorum
  • motorsikler içinde aynı şey söylendi ama yer gök çin motoru tutar bence ama alınmaz o başka
  • bende gazetede okudum gelmiomuş yazıodu kia yapmış açıklamayı
  • gelsey di cok talibi olacagindan eminim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicanbildik

gelsey di cok talibi olacagindan eminim...

sonra da bir sürü kaza arıza ve daha bir çok garip haber olacağına eminim bende örn: şehir içinde normal hılar içinde trafikte seyreden bir sürücü direksiyonun elinde kalmasından dolayı yoldan çıktı şans eseri can kaybı yaşanmadı gibi ya da daha kötüsü bunlarla hız denemesi yapamaya kalkan gençler olacaktı o zman sonucu düşünmek istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: alicanbildik

gelsey di cok talibi olacagindan eminim...

sonra da bir sürü kaza arıza ve daha bir çok garip haber olacağına eminim bende örn: şehir içinde normal hılar içinde trafikte seyreden bir sürücü direksiyonun elinde kalmasından dolayı yoldan çıktı şans eseri can kaybı yaşanmadı gibi ya da daha kötüsü bunlarla hız denemesi yapamaya kalkan gençler olacaktı o zman sonucu düşünmek istemiyorum

bence cok abartıosun bu ülkede ne arabalar kullanıldı halada kullanılmakta direksiyon cıkmasindan dolayi kaza olacagini zannetmem suan kullandigimiz cogu mal cin malı,çin malı taraftari tabiki degilim ama birazda sartlar onu gerektiriyor,zaaten parasi olan bu araca yönelmez kim istemez 06 model bir 407 ye binmek...

• Geçen gün Suriye plakalı bir çin otosu gördüm...Çok basit yapılı bir araçtı....Hiç bir özelliği yoktu....

chery markaydı... herhalde eski bir modeldi...

Yeni modeller aşağıda...

http://www.cheryglobal.com/
  • ALMAYALIM BENCE ESKİ ALALIM AMA MARKALI BİŞEY ALALIM ONA GÜVENİP YOLA ÇIKILMAZ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.