Şimdi Ara

ÇİN MALI sony mp5 SOrunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim mp5 açılınca light your life yazanlardan
    sorunu şu ben bilgisayarda biçimlendirmek istiyorum windows biçimledirilmiyo diye biçimlendirmiyo
    ayrıca içindeki yüklü şarkılar siliniyo ama aleti bilgisayardan çıkardıktan sonra yine eski şarkılar geliyo deep freeze gibi bi şey yüklü alete sanki biçimlendirmeyi denedim olmuyo
    ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen
    yardım edecek kardeşimize şimdiden çok teşekkür ediyorum

• yardım edecek kimse yok galiba
  • Şarkıları mp5ten silip öyle tak bi pc'ye bakalım olacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslanu

Şarkıları mp5ten silip öyle tak bi pc'ye bakalım olacak mı?

şarkıları defelarca sildim ama aleti yeniden bağlayınca şarkılar geri geliyo yani hiç silinmemiş gibi oluyo
  • İlk attığın mesajla çelişiyor dediklerin.
    Şarkılar mp5te duruyor , pc'ye takıncamı gözükmüyor ?
    Yoksa mp5te olmayıp pcdemi gözüküyor. :)
  • ya abe bak şimdi
    ben aleti aldığım gün şarkı attım ve o günden sonra alette yaptığım en ufak değişiklik bile aleti pc den sökünce eski halini alıyo
    yani sildiğim şarkılar kendi kendine geri yükleniyo yüklediğim şeyler aleti tekrar çıkarıp takınca siliniyo sadece eski atıklarım kalıyo
  • Anladım kullanım kılavuzuna baktın mı hiç ?
    Klasik bi deyiş oldu ama kullanma kılavuzuna bakmanı öneririm. :]
  • enteresan:D
  • mp5 in kullanım kulavuzunun olmadıgını tahmin ediyorum bu cihaz çakma ve flaşının arızalı oldugunu söylediklerinden çıkardım biçimlendirmeyi dene cihazı olmadı reset at başka bişe yapamassın gibi geliyor bana ama yazılım ararsan sana bi site wereyim belki işine yararwww.mympxplayer.org
  • ewt çakma olduğu için kullanım klavuzu yok ben şu yazılım sitesine bi bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat1111 -- 1 Mayıs 2008; 16:49:52 >
  • aynısından bende de var. ama açtığımda sony yazısı kalıyor daha ilerlemiyor. reset attım gene aynı.buna yazılımı yeniden yükleyebilirmiyiz aceba. acil yardımcı olursanız sevinirim
  • Çin malıysa elden çıkarmaya bak.
  • bende de sahte sony mp5 denilen bir alet var ilk başta bilgisayar okumamaya başladı sonra kendi kendine düzeldi şimdide şarj ediyorum 5 dk sonra şarjı bitiyor nasıl güzeltebilirim yardım!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.