Şimdi Ara

Çin Malı Tel Alacam Yardım!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orjinalden alıntı: asdf66

Kocaman foto çeken çin malı telefonlar var. Resimleri de açıyor. Hem yine hafızası 200 kb falan. Sallamayın bir şey yazarken. Biliyorsanız yazın. AAAA bu foruma daha fazla duramam çıldırırım heralde. Her kafadan bi ses. Bi şey bilmeyenler daha bir yazıyor burda. Kalite sıfır olmuş kusura bakmasın yetkililer...

asdf66 sen NEDEN İNSANLARI YANILTMAYA ÇALIŞIYORSUN ANLAMADIM. KİMİN ADAMISIN NEYE HİZMET ETMEKTESİN ÇÖZEMEDİM. Çin telefonları 200 KB üzerindeki fotoları açamıyor. Ben de var orada biliyorum.

Anycool F838 ufak haaa, gülerim sadece.

Bundan sonra sana cevap yazmayacağım. Bu kadar seviyesizliği çekemem, millette sana kanıp bu saçma sapan özelliksiz cihazları alıyorsa da alsın artık.

Ben de çin mali karşıtıyım ama bizim arkadaşta çin malı telefon var , telefon hafızasında olan müzikleri bile çatır çatır açıyor.

• quote:

valski: Ben de çin mali karşıtıyım ama bizim arkadaşta çin malı telefon var , telefon hafızasında olan müzikleri bile çatır çatır açıyor.

Çin malı denilen telefonların hafızası maksimum 761kb... Ve hafızadaki müzikleri (melodileri) açması gayet doğal.. Ekstra bir özellik değildir bu..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.