Şimdi Ara

Çin malı ve Diğer Android Tabletlere Hard Reset Atma İşlemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
198.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tenekecezve

Elimde Navitech Tablet var ve ses açma tuşu yok. Sadece power on of tuşu ve hold tuşu var bunlara basarak açınca da üzerinde ünlem işareti çıkan android simgesi çıkıyor. Nasıl hard reset atabilirim?

Alıntıları Göster
    Hı level t707 tabletim var hiç bi tuş yok şifre koydum model çok sayıda girdim artık daha bişy yapamıyorum ne yapmam lazım

• euonur E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Dediklerinizi birebir uyguladım daha doğrusu bende açma düğmesi ve ses açma tuşuna başında root ekranı geliyor 3 adet yazı çıkıyor ve hemen kayboluyor daha sonra android logosunda kalıyor hiçbir işlem yapamıyorum,ne yazı geliyor ne bi hareket oluyor,yardımcı olabilir misiniz,

ICONIA TAB A200 TABLET - A
    CER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRİZMaNYak'52

Hı level t707 tabletim var hiç bi tuş yok şifre koydum model çok sayıda girdim artık daha bişy yapamıyorum ne yapmam lazım

dostum aynı sorun bende var nasıl çözebiliriz fabrika ayarlarına nasıl geçicez yardımcı olabilecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arche666

quote:

Orijinalden alıntı: ChaRİZMaNYak'52

dostum aynı sorun bende var nasıl çözebiliriz fabrika ayarlarına nasıl geçicez yardımcı olabilecek varmı

Alıntıları Göster
    kardeşim ben garantiye yolladım 20 Tl İstediler Yaptırcan Mecbur

• ACET42 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bir çözüm bulabildiniz mi, benim tablet de hiç tepki vermiyor

Colorfly CT801 Ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa2868

Colorfly CT801 Ait
    Çok açıklayıcı bir konu olmuş klavyenize sağlık :)
  • quote:

Colorfly CT801 Ait

Tablet şarjda iken yukarı söylenenleri yap oluor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACET42

quote:

Colorfly CT801 Ait

Tablet şarjda iken yukarı söylenenleri yap oluor.

Alıntıları Göster
    Bazı tabletlerin açılmaması normal. Hırsızlık koruma sistemi olabilir. fazla kucalamayın, firmayı arayın. Bende Yumatu 10.01 android tablet var. 1 hafta sonra açmaya çalışırken kapandı.Bütün yorumalrı okudum ne yaptımsa açamadım. Fabrikayı aradım. Açılmaması normalmiş. Hırsızlık koruma sistemi varmış. Kilidi değiştirmezsen tek yanlış basımda kitleniyor, onu da firma açabiliyormuş. 1defalığına bir daha kitlenmiyormuş. kilitlense de ses - güç tuşu ile sıfırlıyormuşsun. Tableti açmada ücret ödenmiyor. Anlaşmalı kargo sürat kargo 8,5 tl ücreti var. 300 km den pazartesi gönderdim, çarşamba öğlen elime geçti. Açmışlar. Tablet alırken şikayetleri de okudum. Diğer çin malı tabletler servisten haftalarca gelmiyormuş. Gelse de aynı arıza devam ediyormuş. O yüzden Türkiyede montaj yapan bildik yerli firmalardan tercih ettim. Yanılmamışım. Yumatuda kargoyu sen ödüyorsun ama malınla da ilgileniyor. Elektronik cihaz alacaksanız bildik firmalardan alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral hermes -- 2 Nisan 2014; 13:37:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kral hermes

Bazı tabletlerin açılmaması normal. Hırsızlık koruma sistemi olabilir. fazla kucalamayın, firmayı arayın. Bende Yumatu 10.01 android tablet var. 1 hafta sonra açmaya çalışırken kapandı.Bütün yorumalrı okudum ne yaptımsa açamadım. Fabrikayı aradım. Açılmaması normalmiş. Hırsızlık koruma sistemi varmış. Kilidi değiştirmezsen tek yanlış basımda kitleniyor, onu da firma açabiliyormuş. 1defalığına bir daha kitlenmiyormuş. kilitlense de ses - güç tuşu ile sıfırlıyormuşsun. Tableti açmada ücret ödenmiyor. Anlaşmalı kargo sürat kargo 8,5 tl ücreti var. 300 km den pazartesi gönderdim, çarşamba öğlen elime geçti. Açmışlar. Tablet alırken şikayetleri de okudum. Diğer çin malı tabletler servisten haftalarca gelmiyormuş. Gelse de aynı arıza devam ediyormuş. O yüzden Türkiyede montaj yapan bildik yerli firmalardan tercih ettim. Yanılmamışım. Yumatuda kargoyu sen ödüyorsun ama malınla da ilgileniyor. Elektronik cihaz alacaksanız bildik firmalardan alın

Alıntıları Göster
    Allah razı olsun

• Polypadde deniyorum dedikleriniz çıkmıyor. Ne oldu ya bu makineye ?
  • benim cihaz Holl Pad Android 4.0 Rockchip Tablet.
    cihaz açma tuşuna basınca android yazısında
    takılı kalıyor. cihazın arkasında reset tuşu var
    iğneyle basıyorum cihaz kapanıyor tekrar
    açtığımda yine android yazısında takılı
    kalıyor ne yapmalıyım? bu arada ses açma
    kapama tuşu yok...
  • benim tabletimin ses kısma ve sas arttırma tuşları bozuk ne yapabilirimmmm

• benim tablette ses tuşları yok ne yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuluy

benim tablette ses tuşları yok ne yapcam
    tabletin içini açın ve cımbız tarzı bi aletle ( 2 tarafıda demir olan olan bir alet) ile ses kısma tuşlaının anakarta yapışık olan yerine deydirin ve basılı tutun sonra tableti açın ve sıfırlama moduna girecektirrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: euonur

tabletin içini açın ve cımbız tarzı bi aletle ( 2 tarafıda demir olan olan bir alet) ile ses kısma tuşlaının anakarta yapışık olan yerine deydirin ve basılı tutun sonra tableti açın ve sıfırlama moduna girecektirrr

dostum benim tablet android yazısında takılı kalıyordu, şimdi hiç açılmıyor ne yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M i M

quote:

dostum benim tablet android yazısında takılı kalıyordu, şimdi hiç açılmıyor ne yapabiliriz?

Alıntıları Göster
    rom atman lazım

• quote:

rom atman lazım

Alıntıları Göster
    massive tablet m-908 elimde bulunan cihaz. kapandı açılmıyordu , bi şekilde açmayı basardım ama menüde çıkan wipe data/factory reset yazısını seçemiyorum. seçimi nerden yapabilirim ? simdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: semre-0303

massive tablet m-908 elimde bulunan cihaz. kapandı açılmıyordu , bi şekilde açmayı basardım ama menüde çıkan wipe data/factory reset yazısını seçemiyorum. seçimi nerden yapabilirim ? simdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    ses kısma açma tuşlarıyla aşağı yukarı gidebilrisin...
    wipe datanın üsütne gel ve power tuşuna bas
  • quote:

ses kısma açma tuşlarıyla aşağı yukarı gidebilrisin...
    wipe datanın üsütne gel ve power tuşuna bas

Alıntıları Göster
    CEP TELEFONU VE TABLET BİLGİSAYARA YAZILIM YÜKLEME VE FORMAT ATMA VİDEOLARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ: PİRANHA VE DİĞER ÇİN MALI CİHAZLARDA KULLANABİLİRSİNİZ:

https://www.youtube.com/user/ridvanemiroglu

• quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

CEP TELEFONU VE TABLET BİLGİSAYARA YAZILIM YÜKLEME VE FORMAT ATMA VİDEOLARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ: PİRANHA VE DİĞER ÇİN MALI CİHAZLARDA KULLANABİLİRSİNİZ:

https://www.youtube.com/user/ridvanemiroglu

Alıntıları Göster
    BENİM JSMAX MİD 713C TABLETİM VAR BİR KERE BOZULDU ABİM YAPTI 2. KEZ BOZULDU KENDİM YAPTIM FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜRÜM YEDEKLEDİM SİLDİM HAR RESET YAPTIM ORDAN AÇILAN MENÜDE FORMAT ATTIM AÇILMIŞTI DAHA SONRA BİRKAÇ UYGULAMA YÜKLEDİM TABLET AÇIKKEN UYGULAMA AÇMAYA ÇALIŞTIĞIMDA SİYAH EKRAN GELDİ KAPATIP TEKRAR AÇİYİM DÜZELİR BELKİ DEDİM HAY KAPATMAZ OLAYDIM BİR DAHA AÇILMADI AÇMYA ÇALIŞTIĞIMDA ANDROİD YAZISINDA KALIYOR RESET ATMAYI DENEDİM ANDROİD ÜSTÜNDE ÜNLEM İŞARETİ GÖSTERİYOR ÖYLE KALIYOR NE YAPMAM GEREKİYOR ACABA BİLMİYORUM. KAÇ KEZ RESETLEYİP FORMAT ATMAYA ÇALIŞTIM ANDROİD ÜSTÜNDE ÜNLEM İŞARETİNDEN ÖTEYE GEÇEMEDİ VE AÇMA KAPAMA DÜĞMESİ YERİNDEN ÇIKTI İÇİNİ AÇIP BAKTIM AÇMA KAPAMA DÜĞMESİ YERİNDEN ÇIKTIĞI İÇİN KAPATAMADIM AÇIK HALDE İÇİNE BAKARKEN KAPATMAK ÜZEREYKEN EKRAN KARARDI KAPANDI VE DÜĞMEYİ YERİNE GETİRİP DE TAKAMADIM. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.