Şimdi Ara

Çince DC sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyuna Giriyorum Party Buluyorum Zar Zor 5 dakka Sonra Çince Bir Yazı Geliyor OK degin zaman Oyundan atıyor neden yapıyor bunu bılen varmı acaba?

• prokoxp kullandıgın için oluyor
  • Ok deme sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

Ok deme sende

İşte buna gülerim =)
  • Şu koxp kalksın baska birsey istemiyorum eskiden 40 lwl i gecemeyen lamerler simdi kral kesildi basımıza.
  • Jason Hocam Hayatım'da Koxp Kullanmadım Ama Aynı dc'yi ßende Oluyorum :D
  • kardeşim ne koxp u iyimisin sen ? oyuna gırıyorum dc yıyorum 5 dakka sonra çince yazı cıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RSS Türkçe Karakter Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

Ok deme sende

İşte buna gülerim =)

• arkadsımın bahsettiği dc sorunu bendede var resimde ekliyorum. pcimde bu güne dek 1 kez kosp kurmadım. belirtmek isterim. sorun başka bişi ama ne anlmadım. bu dc olayı charla alakalı deil. daha cok baglantıyla ilgili oldunu düşünüyorum. ancak çözüm bulamadım. dns deiştim pc res attım nete res attım oyunu sildim yükledim. formatmı atim gerci onunlada düzelceni sanmıom. birileri yardım ederse sevinirim..

Çince DC sorunu

• xeiron doStum Dün Cafem'deki Pc'lere Tümüne Format Attım
    Tüm pc'leri kapattım Kendı pc'mi Açtım ADSL 4096 Sorun Nedir Biliomusun
    Koxp'lu Partide Bulunmak 22 lvl Charım'la Oyuna Girdim 5 Saat Dc Yok

Priest Charım 5 dk'da bir Dc
  • quote:

Orjinalden alıntı: DéV!LOfL!fé

Koxp'la Alakalı bir durum

KoBot-Hf de Dc vermiyor.Pro Koxp Game Hacker vb Programlar atıyor

ben Sadece seri cs kullanıp Warrıorumu Kasıyorum

bı defa koxp actım akşama kadar koxpsuz da olsa Sureklı dc yedım.. sonra duzelttım datayı felan deıştırdımde

Şimdi cıkar bı 2 kişi der nıye koxpla kasıyosun cevaplıyım ;

Ben warriorum Serverde XTrap aktif değil mana alıcak para yok butun slotlar koxp g1 desen girilmez

gunduz sokuyorum 2 tane charımıda oyuna bırak msn koxpa Kassın sabaha kadar başka turlude kasılmaz Zahten bu oyunda artık.. Xtrap ı kaldırdıklarında olacakları kendılerıde bılıyorlardı.

anladım arkadasım ama sorunun tam olarak bu oldunu sanmıyorum. sebebine gelince ben arkadasımın charını kullanıncada aynı hatayı alıyorum ancak o adam hiç hata almadan dewam edebilio mademki kosp lu partyy diosun ben gırgırına priestle girdim kosp party ancak wariorla hiç kosp party girmedim.. eğerki senin söylediğin gibi olsa benim oyun kalasöründeki datalarımda sorun var demektir.. tekrar kurmak ç.özüm olmadına göre bence bu işte başka bişiler daha var.. ancak format atan bi kaç kişininde aynı sorunu yaşadığını dier forumlardan öğrendim. eğerki data dosyları tam bi sorun olsa buda dewam etmezdi.. sanıyorum başka bişiler daha var kardeşim.. bakalım yakında tam anlamıyla çıkar sebep ortaya .. bizde oyuna giremedimizle kalırız, premizden giden zmnla. bu çok büyük bi sorun deil benim için ama öğle insanlar varki plat pre ile deliler gibi kasarken alıolar bu hatayı artık onlar düşüncekler.. nese cümleten ko alemine geçmş olsun ne diyelim.

• Aynı sorun bende de oluyor. Koxp filan açık değil. Kullanmasını bile bilmiyorum bu "KoBot, HF , ..." gibi programları da bilmiyorum. Bu sorunları çözen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. "Koxp'u kapat, programı kapat, ..." gibi saçma sapan iletiler atılmazsa sevinirim. Teşekkürler.
  • OFffffffffffffffffffffff Offfffffffffffffffffffffffffff

ßanLıosanız ßanLayın ßea 5 Dk'da ßir Dc Ettiriosunuz Ne Demek ßu Yani _?_?????

Bi Priest Char Kasayım Dedim Kısmet Olmadı ya Zor 55 Olmustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

OFffffffffffffffffffffff Offfffffffffffffffffffffffffff

ßanLıosanız ßanLayın ßea 5 Dk'da ßir Dc Ettiriosunuz Ne Demek ßu Yani _?_?????

Bi Priest Char Kasayım Dedim Kısmet Olmadı ya Zor 55 Olmustum

Kardeş ben Beramus 1'de yiyordum dc'yi. Beramus 2'ye geçtim , dc olmaz oldum artık. Sen de 2. serverda bir dene bakalım.

Düzeltme : Hay Allah'ım ya şansa bak . Üstteki yazıyı yazdıktan 10 saniye sonra dc olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 19 Şubat 2009; 18:44:14 >

• Hacı o1 o2 Fark Etmıyor 5 DK'da ßir DC
  • walla server deişmio 1-2 ama format attım halen aynı. o deilde bi forumda msn media player gibi programları oyunun kosp olarak algılayarak bunu yaptını okudum msn kapayıp denmedim hiç bi de öle denicem olmassa artık bilmiom naparım.. ara verrim düzelene kaar herhalde
  • ewet buda olmadı başkabi forumda (ingilizce bi forum) oyunu başka bir harddsike yükleyince çözüm oludu demiş birisi onuda denedim oda yalan artık sonraki bakıma kadar ara vercez..
  • Aynı sorun ben de var ben de koxp kullanmadım hiç sadece msn kxp :D işde amma velakin Bu sorunla ilgili pc deki regedit veya herhangi yerlerdeki tüm knight kayıtlarını silme , oyun silme yükleme , format atma , dns değiştirme vs. vs. vs. hepsini yaptım düzelmedi... Birisinin bizzat yazdğını şeyde "komple c ye d ye heryere format attım tbl veya koxp hiç bişey yüklemeden girdim hiç bi sorun yok " diyordu yapmaktan korkuyorum zaten yapmicam ama çözüm bulan bulabilen herkese teşkkr edyim şimdiden :D ama deli oldum ya hevesim kırılıyor 10dk da bi çince dcymiş ayrıca bu koxpla fln alakası olduğunu düşünmüyorum. . . tamamen oyunla ve pcyle alakası var bana öyle geliyor ki pcler mimlen di niye böle bişey yapcaklar koxpçular için peki koxp kullanamyan pc ler niye böle oluyo derseniz hiç bir fikrim yok , kökten ip değiştirip girsek amerikadan çinden veya herhangi bi yerin bağlantısıyla oyuna girsek düzelceğini düşünüorum kendim denemedim fakat en yakın zamanda denemeyi düşünüyorum ... Sonuçlar iyi olursa yazarım ...

• quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

prokoxp kullandıgın için oluyor

alakası yok ben asasim abimin laptopta koxp die bişi yok mis gibi kasiorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.