bir tane model getirdik.telefonda yok yok . tv bıle seyredebılıyoruz
siz hangi sehre gittiniz cin telefonumu bu bahsettigin telefon?
dostum 2 tane telefon tv seyredebıldıgımız dedıgım çin telefonu menulerde hem çince hemde ingilizce seçenegi var ingilizce olarak kullanıyorz.telefon turkıyede yok .deısık bısey.bu cıhazları amcam cın e gıtmıstı o getırdı.yuvaa mıdır nedır ole bıyerden getırmıs sanırım amcamın yanındakı arkadasıda nokıa N95 ve 1 2 modelını getırmıs tl olarak 100 ytl flan almıslar nokıaları.enıstem gıdıcek bayramdan sonra sımdı cın e . 8800 getırtırıcem onada :d
bir tane model getirdik.telefonda yok yok . tv bıle seyredebılıyoruz
siz hangi sehre gittiniz cin telefonumu bu bahsettigin telefon?
dostum 2 tane telefon tv seyredebıldıgımız dedıgım çin telefonu menulerde hem çince hemde ingilizce seçenegi var ingilizce olarak kullanıyorz.telefon turkıyede yok .deısık bısey.bu cıhazları amcam cın e gıtmıstı o getırdı.yuvaa mıdır nedır ole bıyerden getırmıs sanırım amcamın yanındakı arkadasıda nokıa N95 ve 1 2 modelını getırmıs tl olarak 100 ytl flan almıslar nokıaları.enıstem gıdıcek bayramdan sonra sımdı cın e . 8800 getırtırıcem onada :d
ohh valla ne güzel enişteler var bizede getirisn enişten bişeyler zaten telefonum bozuk
TV izlenebilen cihazların fotolarını koyman mümkün mü? karşılaştırma yapacağım. Birde Tvli olanlarda marka ve fiyat neydi?
Arkadaşım Çin'den 8800 Sirocco Black getirdi herşey sorunsuzdu ama kayıt ettirmek için gittiğinde bu telefonun imei numarası klonlanmış cevabını aldı,ondan oradan alırken buradan hattınızı götürün ve hattı yurtdışı kullanımına açın sonra takıp deneyin ve türkiye'den direk ulaşabileceğiniz birine imei numarasını kontrol ettirin.
quote:
Orjinalden alıntı: GuerillaUnit
quote:
Orjinalden alıntı: cosmopolitan
quote:
Orjinalden alıntı: kaaaan
quote:
Orjinalden alıntı: cosmopolitan
bu 1 senede 1 kisi 1tane meselesi sadece telefon icinmi gecerli diger elektronik aletler icinde gecerlimi 1 kisi icin 2-3 tane sorun yaratirmi gumrukte? bazi forumlarda 4 tanesini gumrukten gecirebildigini yaziyorlar..
ya o birazda sans isi galiba,arkadasım ebay'den bizce buyuk cesaret ornegi gosterek 1000$ yakın mal aldı,sorunsuz geldi ne gumrum ne bisi..direk eve geldi kargoyla.. 2 gun once tanıdıga akrabası playstation3,ipod,fot.mak,pda,kamera falan yollamıs gumruge takılmıs..900ytl mi ne para istiolar...dusunuo naapsam die...
hediye seklinde yollamadiysa sorun yaratmis olabilirde yurtdisindan gelirken bizzat gumrukte valizleri kontrol ettiklerinde icinde aynindan 2-3 elektronik gorurlerse sorun yaratmaz heralde diye dusunuyorum..
hediye işi bayatladı dostum muayene memurları hediye diye gelen mallarıda açıp bakıyo onlarda takılıyo gümrüğe bu o günkü gümrük memurunun o an ki psikolojisine kalmış bir durum adam karısıyla kavga etmiştir çocuğunun okul taksidini ödüyememiştir pat küt çat bağlar malları
+1 gümrükler birkaç aydır çok sıkıntılı arkadaşlar.. hiç müsamaha göstermiyorlar.. alışveriş yapmadan önce 2 kere düşünün derim.. sonra çok uğraşabilirsiniz..
evet haberlerde gördüm çinden bir kamyon eşya getirmişler kaçak hepsine el konmuş
günrüğe takılmaması için yapmamız gerekenler nedir? şu sıralar yabancı makyaj siteleri yılbaşı paketleri satışına başlıcak :) malum türkiyede çok pahalıya patlıyor 100 doları aşmamak dışında neye dikkat etmeli mesela kaç parça ürün göze batmıyor
arkadaşlar eniştem çinde ve telefon getirebilir istersem fakat çin telefonlarını istemiyorum gerçekten çok ucuz oluyorlar ama ben normal bildiğimiz nokia sony falan aldırırım diyorum. peki hiç gerçek nokia falan alan var mı ne kadardır acaba fiyatı
ben olduğunu okumuştum ama mağazadan alsın hangi şehrindeymiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme