Şimdi Ara

Çine üniversiteye gitmek istiyorum yardımcı olur musunuz bilgi almam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 17 yaşındayım lise 3'e gidiyorum çocukluğumdan beri en büyük hayalim çine gitmek ben üniversiteyi çinde okumak istiyorum maddi durumumuz çok iyi babam bu durumu onaylıyor hatta benden bile çok istiyor diyebilirim lise diplomasını alıcam ingilizcem çok iyi bir sürü çinde konuştuğum insanlar var çok akıcı ingilizce konuşabiliyorum hergün sözlükten kelimelere çalışıyorum gramerim çok sağlam lütfen yardımcı olur musunuz işlemlerle ilgili falan ücretler işlemler her bilgiye ihtiyacım var

• Hocam önce gitmek istediğiniz üniversiteye karar verin. Çünkü ilk sene Çince dil eğitimi alacaksınız (Tabi bunu 2 veya 3 seneye de çıkarabilirsiniz). Dil eğitimi çok önemli. En iyi dil eğitimi Pekin' de veriliyor. Dediğiniz gibi eğer mali durumunuz iyi ise Pekin'de dil eğitimi almanızı öneririm. Universitenize karar verdikten sonra üniversitenin international student office ine mail atacaksınız kayıt olmak istediğinize dair. Onlar size gerekli bilgileri söyleyecekler. Yapmanız gerekenleri filan. Sonrası kolay zaten. Ha bu arada yurtta kalmak istiyorsanız kontenjanlar dolmadan önce yer ayirttirin ki oraya gittiğinizde sıkıntı olmasın. Her şey hallolup geriye vize kaldiysa eğer uzun süreli eğitim istiyorsanız eğer X1 (6 aydan fazla), kısa süreli eğitim istiyorsanız eğer X2 (6 aydan az) vize başvurusu yapmanız lazım. Vize başvurusunu birinci elden kabul etmiyorlar. Bu yüzden bir acenta yardımıyla başvuru yapmalısınız. Bu işte hallolduktan sonra geriye bir tek bilet kalıyor... Sorularınız var ise bildiğim kadarıyla cevaplamak isterim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cucAS diye bir site var araştır derim
  • gurkansukru06 G kullanıcısına yanıt
    senin yaşında bende m.i.t'de okumak istiyordum fakat şuan uyduruk bir üniversitedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius

senin yaşında bende m.i.t'de okumak istiyordum fakat şuan uyduruk bir üniversitedeyim

Baltalı ilah

• Ya ciddi anlamda soruyorum :D orçun diye biri bu forumda daha önceden yazı yazmış mesaj attım ama cevap vermedi bana aydında çince kursu veren yerler var çince kursuna mı yazılayım yoksa ingilizcememi yoğunluk gösteriyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.