Bildirim
CİNEBENCH R15 Sonuçlarınız Buraya(Güncellendi) (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Masa Üstü İş İstasyonları HP Z220 E3-1270v2
MAXON CINEBENCH 15 = 672 cb
E3-1270 v2, Tıkla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayoztunc -- 21 Şubat 2014; 15:50:16 >
-
-
önceki puanım 3.5 ghz de 412 idi 4.3 ghz de 507 puan aldım -
-
-
Arkadaşlar konuyu güncelledim.Katılan tüm arkadaşlarımızın emeğine sağlık.Atladığım yada beklettiğim olduysa kusura bakmasın.Sonuçlar eklendikçe güncellemeye devam edilecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Mart 2014; 4:12:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Detonator-58
Arkadaşlar konuyu güncelledim.Katılan tüm arkadaşlarımızın emeğine sağlık.Atladığım yada beklettiğim olduysa kusura bakmasın.Sonuçlar eklendikçe güncellemeye devam edilecektir.
Eline saglık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
AMD FX 8350 kullananlar herkes ghz stock alsın işlemcinin çekirdek voltajını yükseltin. bakalım nasıl puan alıcaksınız. -
neyse ben aslında işlemcinin çekirdek voltajını yükseltmeyi düşünüyorum. öle test yapıcam. biraz tehlikeli olucak şu tehlikeyi göze alıcam. -
-
-
sanırım yeni ramlerin yarıdımı ile 1300 sınırını aştım.
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X