Bildirim
CİNEBENCH R15 Sonuçlarınız Buraya(Güncellendi) (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
i7 4790k stok hızda
http://i.hizliresim.com/PnBoQ6.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 5 Aralık 2016; 6:43:11 >
-
2x E5 2670 v1
1999 islem yapılmazsa
Ortalama 1970
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı işlemciye sahibiz. Win10Pro'da 4.55Ghz 'de 3200Mhz lik ramlerde aldığım skor 1368
Sen 4.47 ile 1404 almışsın. Kullandığın anakart ve ramleri paylaşırmısın. Buradaki asıl faktör sanırım işletim sistemi. Win8.1'ler biraz daha iyi sonuç veriyor gibi.... -
Hocam ben o skoru biraz geliştirdim, 1425 civarlarında alıyorum 4.5 ghz de. Ramlerim kingston predator 3000 mhz timing 15 olması lazım. broadwell de skoru etkileyen faktör cache frekansı, ben 3.7 ghz e kadar çıkabiliyorum.Cache oc yapmazsan 4.5 ta 1320-1360 arası puan alıyorum bende.
Anakartım ASUS X99 RVE 10 -
Ayrıca 4.55 e çıktığın voltaj değerlerini paylaşabilir misin ?,
Yüksek voltajda çekirdeklerde kararsızlık olabiliyor broadwell de.Öyle bir durum olabilir. -
Anakartım MSI Godlike Carbon
O hızda cpu için verdiğim voltaj 1.480 fakat 7/24 o hızda ve voltajda kullanmıyorum.
Cache o.c dediğin herhalde CPU Ring değerinden bahsediyorsun..Ben onu ellemedim o.c yaparken... -
-
-
-
2133 ramle sen de gecemiyorsan forumdan gecen cikmaz o zaman.malum pek 5 ghz uzerine cikarip da test alabilen yok fx'lerde.ayni puan olmasi hos bir tesaduf olmus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 13 Aralık 2016; 22:51:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wilson Fisk
2133 ramle sen de gecemiyorsan forumdan gecen cikmaz o zaman.malum pek 5 ghz uzerine cikarip da test alabilen yok fx'lerde.ayni puan olmasi hos bir tesaduf olmus.
Cinebenchte yüksek skor almak için çarpanla değil de FSB ile overclock daha fazla puan aldırıyor. Yüksek skor alanlara bakınca görülebiliyor. Biraz uğraşmam gerek sizi geçmek için. :D
Ramin 2133 olması da pek etki etmiyor. 1333 ramla 815 almıştım bir kere. -
fsb oc yapmiyorum ramler isin icine girince sapitiyor makine.ram etki etmiyor diyorsan 1333'e alip biraz fsb kasilabilir aslinda. -
-
5.1 ghz fsb'den yuksek alsan ikna olabilirdim ama 5.2 ghz yapmissin.8 puan olsun yani 100 mhz fark var. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X