Şimdi Ara

Cinemaximum.com'dan artık PNR ile bilet alınabiliyor (Hizmet Bedeli 1.5TL Kişi Başı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
26.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç işim olmaz şu saatten sonra Cinemaximum'da. Özellikle de Maltepe Park Cinemaximum rezalet durumda, pislik içerisindeki tozlu koltuklarında oturmak için 20 - 25 TL para VERMEM.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    İşte sonra neden kotalar ülkemizde kalkmıyor vs. Yaptığınız hareketin herhangi bir mantıklı izahı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri00007

İşte sonra neden kotalar ülkemizde kalkmıyor vs. Yaptığınız hareketin herhangi bir mantıklı izahı var mı ?

Onu o kadar para kazanıp yıllardır türk halkını sömürüp 1 kuruş yatırım yapmayıp milleti soyan türktelekom düşünsün.Kendi platformu olan playstoreden oyun aldıgımda bir oyuna 250 tl verip 10 saat 20 saat beni bekleten firmadan bahsediyoruz.Madem illegal indirmeleri engellemek istiyorlar ozman parasıyla alınan oyunlarda kota uygulamayıp full hızda indirmeme izin versin ve sadece bunu kendi platformunda yapsa yine eywallah.Ama neden yapsın ki?Böylede değirmen dönüyor hemde yatırımsız.Kusura bakmayın bana bu adamları savunmayın.Madem alt yapıyı zorluyorum ozaman yatırım yapıp alt yapıyı güçlendirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şeylerin yaptığınız hareketi izah edecek şeyler olduğunu düşünmüyorum.Kimseye telekomu savunmak gibi bir amacım da , yanlışa yanlışla karşılık vermenin de bir anlamı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri00007

Bahsettiğiniz şeylerin yaptığınız hareketi izah edecek şeyler olduğunu düşünmüyorum.Kimseye telekomu savunmak gibi bir amacım da , yanlışa yanlışla karşılık vermenin de bir anlamı yok

Valla hocam yanlışı yapan onlar benim davranışımın yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü bu benim hakkım parasını veriyorum.Eskiden 1 2 mb kotayı geçtiğimizde herhangi bir bilgilendirme yapmayıp extradan 30 40 tl fatura ödeten adamlar elimden geldiğince her şey mübah tabi bu benim görüşüm.

• MovieScout kullanıcısına yanıt
    O zaman bende Bir sıkıntı var..mesela Star wars IMAX seçiyorum PNR girme kısmı çıkmıyordu.Bu mesajı yazarken baktım şimdi pnr kısmı aktif olmuş.Ben Thor filmi vizyona girdiğinde alamamıştım o yüzden yazdım.Sanırım yapılan geri dönüşlerden sonra açtılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 17 Aralık 2017; 23:12:8 >
  • 1,5 TL halen alınıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

1,5 TL halen alınıyor mu?

Alınıyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.