< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çinliler 3.500 euro fiyata sahip bir elektrikli otomobil piyasaya sürdü (2. sayfa)
-
-
helal olsun adamlar know how yaparken çakma ürünleri fakir ülkelere sattılar şimdi kaliteli dünya markaları var, kendi iç piyasası için gayet uygun, sokağa pisleyen Hindistan'ın bile kendi markası var biz ise abd veya İtalyan markasını yerli sanıyoruz, halen daha koç grubunun ülkeye geçirdiği kuş serisini yerli diye biniyoruz.
-
Allah'tan Türkiye de arabalar ucuz değil, trafiğe girmiyor olmama rağmen İstanbul Ankara gibi yerlerde trafik çok büyük problem. Bir yerden bir yere giderken 40 kere hesap yapman lazım. Bayram mı tatilin ilk gününden çıkamazsın son gününde de dönemezsin. Günün büyük bir bölümünde bir yerden bir yere arabayla gidemezsin. 5dk'lik yoldan bile insan korkabiliyor. Yazık.
insanların durumu iyi değilken bile bu haldeyiz.
-
Bizim aracimiz maalesef şovdan ibaret ve boşa uğraşiyorlar, eminimki kendileride biliyorlardir bunu. İktidar değişincede rafa kalkar veya daha mantikli bir arac uretirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dandik pil koymuşturlar aman aman üstüne para veriyim almamak için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
abi bizim ülkücüleri çin'e gönderelim teknoloji çalıp gelsinler. valla bak gayet mantıklı fikir.
-
3500 Euro otomotiv sektöründe nereden baksan 120 bin tl en kötü :( Hadi bilemedin 90 bin tl o da en en en kötüsü.
-
çok çok mantıklı ve güzel araba. hindistan,çin gibi ülkelerde çok satar ve muadilleri çok olur diye düşünüyorum. aslında fiyatı epey uygun ancak ülkemize girişiyle birlikte çeşitli vergilerle alınamaz hale gelir maalesef.
ülkemize bu tarz araçlar lazım bence. ucuz ve erişilebilir. çünkü insanımıza araçlar lazım,satın alıp kullanabileceği araçlar.
araç piyasası,vergi muhabbetleri ve döviz kurları bu şekilde devam ederse,düzenleme olmazsa büyük ihtimalle bu çinli firmalarla anlaşan yerli firmalar türkiyede üretim yapıp şahin,doğan günlerinde olduğu gibi bayilerde kuyruk oluşturabilirler diye düşünyrum.büyük boşluk var çünkü.ucuza araba kalmadı.
satın alamasam da sevindim bu araca.bu araçlarla elektrikli araç sayıları da dünyanın her yerinde artacaktır.
tog dan yakın gelecekte fiyat ve ulaşılabilirlik bakımından ümidim yok.
-
En az 200.000 tahminimce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Salaklar ötv koysalar ya üstüne %80. Ohh mis.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X