Şimdi Ara

Çinliller bu defa orjinalinden daha iddialı telefon yaptı; Dört çekirdekli Galaxy S III Mini klonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herşeyin orjinali iyidir.3310 da olsa orjinale taparım Zaten koydukları parçalar güçlüde olsa kaliteli olmuyor..
  • bende ilk duyduğumda s3 ile aynı özelliklerde fakat boyu mini sanmıştım ama galaxy ace 3 daha iyi bir ad olurdu bana göre.
  • ilk girdiğimde telefona bakıyodum da sonradan tartışmalar daha ilgi çekici geldi süpersiniz devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: Angel Girl

''Kısa bir süre önce ülkemizde de satışa çıkan Galaxy S III Mini, adıyla ilgi uyandırmış ancak sahip olduğu donanımla küçük ekranlı Galaxy S III'ten çok ota segment için konumlandırılan bir cihaz profili çizmişti.''

Yahu tabii öyle olacak ve biz öyle oldugu için onu tercih ettik, ucuz olması, mini olması.
    Pantalonda kalas taşımamak için ikide bir bunu yazmanın ne alemi var,

iyiki piksellerde görünüyor yazmamışsınız.

Kocaman bir BAN.

Merhaba,

Galayx S III'le ilgili olarak Samsung Mobile başkanı JK Shin açıklamasında, alt seviye bir cihaz değil, Galaxy S III'ün mini versiyonunu hazırladıklarını söylemişti. Ancak ortaya çıkan cihaz tasarım olarak mini bir SIII ancak donanım olarak daha çok Galaxy S II ayarında bir telefon olarak karşımıza çıktı.

Firmalar tabii ki ucuz ve daha alınabilir telefonlar yapmalı ancak bu telefonlar doğru ifadelerle tanımlanmalı. Galaxy S III'ün daha küçük ebatlarda, iPhone ile aynı ekran boyutu segmenttinde mücadele edecek bir telefon izlenimi uyandırır ancak ortaya bambaşka bir telefon çıkartırsanız, durum başka bir hal alır.

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

İyide isimden belli zaten nesini anlamıyor insanlar anlamıyorum, mini demek genel anlamda mini demek bizler bunun bilincindeyiz.
    S3 mini zaten S2 ayarında olacak ben böyle anladım, hatta S2 ile S3 arasında olacak tam yeri orası.
    Kısacası mini demek genel anlamda mini demek, tüketici sanırım daha bilinçli bu konuda.

Mini demek o anlama gelmiyor yalnız. Siz bir telefonun adıyla galaxy s3 mini diyorsanız ekranını ve belki saat hızları düşürülmüş benzer işlemcili bir telefonu kastediyorsunuz demektir. Benim çevremdeki birçok kişi galaxy mini deyince "bak S3'ün küçük ekranlısı üretilmiş ne güzel" dediğini biliyorum. Oysa Galaxy s3 ile görüntüsü dışında neredeyse hiçbir şeyi benzemiyor. Bunun adına popülerin adını kullanarak insanları kandırma denir kimse kusura bakmasın. Çünkü çevremdeki insanlara bunun S3 ile alakası olmadığını anlattığımda "öyleyse ben bu telefonu almam" dediğini biliyorum.

Kardeşim ben şirket cio su değilim, sokaktaki normal vatandaşım ve benim için bu anlama geliyor.
    Çevrendeki insanların sorunu o,
    o gibi kişilerle muhatap olmam sende onlar gibisin bana yazma.
    Akıla bak mini diyince bu değil öyle algılanıyormuş sizde sorun var ben ve çevrem neden öyle algılamadı sorunu aynaya bakarak kendinizde arayınız.
    Yani çevreniz klasik yurdum insanı imiş bunuda sizle muhatap olmamak adına iyiki açıklamışsınız.

Bence sen önce bir sakin ol. Sinirli bir şekilde cevap verilecek ve karşı tarafı aşağılamaya çalışır cümleler kurduracak bir yazı yazmadım ben. Böyle yazı yazmanı senin küçüklüğüne veriyorum ve yazdıklarımı bir daha okumanı tavsiye ediyorum .

sakin olurum yada olmam sana düşmez, ben cuk yerine oturan yazı yazdım kapasite meselesi olarak anlamanda sorun olmuştır.
    Gene diyorum çevre meselesi ya silkin o çevreden ayrı yada sürüye katıl.

"Oğlum bak git!" buraya çok güzel uyuyor da bunu söylemek bana düşmüyor burada.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=886009

Pencereyi kapa ?

Ne diyon hacı? Çattık ya. Kaç günlük mesajı şikayet etmek yeni mi geliyor aklınıza?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çakma ürünlerde genelde malzemeden çalarlar. Bu adamlar ekstradan malzeme koymuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.