< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cinsel isteğimin olmamasını istiyorum , hiçbir cinse istek duymak istemiyorum (2. sayfa)
-
-
Allah ıslah etsin seni kardeşim. Aklı uçkurunda olanın aklı hakkı bulabilir mi hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
para yok birader ne hobisi soğuk kahve bile içmek lüks olmuş en markasızı 6-7 lira ne hobisinden bahsediyorsun ? En ucuz hobi kitap film falandı onları da yıllardır yapa yapa tükettik artık sıktı , bi konsolum olsa sabah akşam takılırdık motorumuz olsa biner gezerdik sanki Avrupa’da yasıyoruz gelmiş hobi edinin diyo bu ayı nasıl çıkaracağız diye düşünüyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aseksüel de geç çok kasma.
Beta blocker tipi bir tansiyon ilacı kullan düşük doz. Aklına gelmiyor, kalkmıyor
Bir dönem kullanmak zorunda kaldım beyinsiz bir doktor yüzünden, oradan biliyorum. Lanet olsun öyle ilaca. O düşük tansiyonla ömür uzatacağıma, yaşayabildiğim kadar yaşar, vücut iflash edince ölür kurtulurum daha iyi.
-
O zaman dans.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardeş topta olsan vurduruyosun bırak bu sevdayı ilgi duy evlen bu kadar yaa.
-
İnternet üzerinden bir sürü edinebileceğin hobi var ayrıca kahve içmek ile hobi ne alaka ki ?
Yürüyüş yapmak,sabah kalkıp koşmak bunların hepsi bir hobi
Zamanını boş boş geçirip tüm gün karı kız düşünürsen onları daha çok kendinden itersin
Sigara falan içiyorsan bırak onu yerine git bir havuza kaydol düzenli yüz herşeye direk bahane bulmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 13 Ekim 2021; 20:11:53 >
lgbt yi destekliyorlar ya
-
Lgbtler için de evlat edinmeyi destekliyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X