Şimdi Ara

CİNSELLİK TOPİCİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben eldeğmemiş kadın isterim arkadaşım.Bunun Türklükle alakası varsa evet Türküm Bunun namusla falan alakası yok.Beni rahatsız eden şey mesela karınızla ilişkide bulunuyorsunuz ve karınızın o anki davranışlarını,yüzünü ifadesini görüyorsunuz ve sizden önce başka ereklerinde bunu görmesi onlarada size davrandığı gibi davrandığını bilmek bana iğrenç geliyor.Benim için hiçbir özlellik taşımadığı hissine kapılırım.Çünkü özellikten çıkmış olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

Valla ben eldeğmemiş kadın isterim arkadaşım.Bunun Türklükle alakası varsa evet Türküm Bunun namusla falan alakası yok.Beni rahatsız eden şey mesela karınızla ilişkide bulunuyorsunuz ve karınızın o anki davranışlarını,yüzünü ifadesini görüyorsunuz ve sizden önce başka ereklerinde bunu görmesi onlarada size davrandığı gibi davrandığını bilmek bana iğrenç geliyor.Benim için hiçbir özlellik taşımadığı hissine kapılırım.Çünkü özellikten çıkmış olur.

ama aynı şey bayanlar içinde geçerli
    bayan kocasıyla ilişkiye giriyor ve kocasının yüzündeki ifadeyi daha önce başka kadınlarda görmüş oluyor
    yada ona davrandıgı gibi başka kadınlarada davranmış
    eşitlik

• Abi sen takdın haa eşitliğe Ne eşitliği yaa?Böyle eşitlik batsınAyrıca ben iki tarafında eşit olmasını istiyorum ama Erkeğin evlenmeden önce birileriyle yatmış olması gerektiğini de söylemiyorum.
  • İlk olmak değil son olmak daha önemli derler...
    Birde ne kadar ilk olduğumuzu sansakta bir erkek olarak, bunu asla kesin olarak bilemeyebiliriz. "İlk ve son olayım sevgilimin hayatında" gibi üşünceler toplulumumuzun beynimize kazıdığı şeyler.. kolay kolay atamaz anaolu insanı bunu...
  • FORM ÇAĞ ATLADI NELER KONUŞULUR HALE GELDİ WAY BEAAA
  • Nolursa olsun bu ilk fikri boyle kalmali. Bir bu olaya alisirsak ingilizlere fransizlara doneriz. Evlenene kadar 100 kisiyle yatarlar sonrada nevarki bunda derler. Aman oyun oyniyalim daha iyi. Sen ikincisin bi onceki hataydi bizde yiyelim mutlu mutlu yasiyalim.
  • Ben erkeğin evlenmeden önce ilişkiye girmesine şöyle hak veriyorum. Düşünsenize karınızla ilişkiye gireceksiniz ve erken boşalma vs. den dolayı ilişkiniz tam gerçekleşemiyor. Ve karınıza erkeklik yapamadığınızı onu mutlu edemediğinizi düşünüyorsunuz. Bundan dolayı iki tarafta mutsuz olur. Sizce?
  • bence erkeginde bayanında evlenmeden önce başka biriyle ilişkiye girmesini dogru bulmuorum..

cok farklı nedenlerle konuya bakacak olsak:

1 günahdır erkek=kadın artık zinakar bi durumdadır ve dinki en büyük günahlardandır

2 sizden daha güzel bi erkek=kadın la bereber olmuş olması sizi begenmemesine mutsuz bi hayat sürmenize neden olabilir

3 herzaman onu bekleyen bi sevgilisi, sizi bıraktıgı zaman kolarına dönebilecek olan bi dostu olma ihtimalı insanın tedirgin eder

4 bakir=bakire degilse sizden önce kaç kişiyle yatmış olma ihtimali insanı düşündürebilir

5 ilerde biriniz karşınıza gecip ben senin karını şöyle böyle yaptım diye konuşabilir(ama kiç bi kadının ben senin kocanı diyecegini sanmıyom)

6 daha önce girdigi ilişkiden hastalık kapma olasılıgı olabilir.

7 bayansa bakire olmayan daha önceki ilişkisinde, hamile kalış,kürtaj yaptırmış ve belki bir daha cocuk yapmama ihtimali olabilir

8 evli oldugunuz zaman sizi özledigi bi eski sevgilisye canı istedginde aldatabilir haberiniz bile olmaz

9 benim kendi tespitim bakire olmayan erkekler için ilk ilişkiyi kimle yaşadıgı önemli deyil ama

kadınlar için ilk ilişkisi genelde önemli ve hayatınn sonuna kadar özel olacak hatırlayacıgı bir insan olacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: lofeli

bence erkeginde bayanında evlenmeden önce başka biriyle ilişkiye girmesini dogru bulmuorum..

cok farklı nedenlerle konuya bakacak olsak:

1 günahdır erkek=kadın artık zinakar bi durumdadır ve dinki en büyük günahlardandır

2 sizden daha güzel bi erkek=kadın la bereber olmuş olması sizi begenmemesine mutsuz bi hayat sürmenize neden olabilir

3 herzaman onu bekleyen bi sevgilisi, sizi bıraktıgı zaman kolarına dönebilecek olan bi dostu olma ihtimalı insanın tedirgin eder

4 bakir=bakire degilse sizden önce kaç kişiyle yatmış olma ihtimali insanı düşündürebilir

5 ilerde biriniz karşınıza gecip ben senin karını şöyle böyle yaptım diye konuşabilir(ama kiç bi kadının ben senin kocanı diyecegini sanmıyom)

6 daha önce girdigi ilişkiden hastalık kapma olasılıgı olabilir.

7 bayansa bakire olmayan daha önceki ilişkisinde, hamile kalış,kürtaj yaptırmış ve belki bir daha cocuk yapmama ihtimali olabilir

8 evli oldugunuz zaman sizi özledigi bi eski sevgilisye canı istedginde aldatabilir haberiniz bile olmaz

9 benim kendi tespitim bakire olmayan erkekler için ilk ilişkiyi kimle yaşadıgı önemli deyil ama

kadınlar için ilk ilişkisi genelde önemli ve hayatınn sonuna kadar özel olacak hatırlayacıgı bir insan olacaktır

Dostum öncelikle şuna deyinim. Evet dinimizce günah buna sözüm yok. Ama sen olayı aldatma gibi anlamışsın sanırım. Benim görüşüm evlenmeden önce bir ilişki yaşanması bunuda erkek için düşünüyorum (eğerki bana hitaben yazdıysan yazımda bunu belirttim), kimseyi günaha teşvik gibi bir niyetim yok ama sen bi düşünsene evleniyorsun ve hanımınla bir ilişkiye giriyorsun. Ve hanımında ilk defa bu ilişkiye girecek ama çok kısa sürüyor ve onu tatmin edemiyorsun vs.vs. Bu nebiçim bir durumdur. + olarak şunada deyinim daha önceden bir ilişkiye kadınların girmesine sıcak bakamam. Benim bu görüşüm erkekleri kapsamaktadır ki zaten toplum bunu biyerde kabul etmiştir. Genelev lere kanunen bile müsaade edilmektedir. .Birde 2. şıkta düşüncende çok saçmadır. İnsanlar böyle düşünse inanki sadece mankenler evlilik gerçekleştirirdi ki mutluluk fiziki güzellikte değildir.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 21 Ocak 2006 11:22:52 >

• Vay be konu gene nereye kaydı.... bence bu topiç kilitlenir böyle giderse. Hayır,anlamıyorum,niye tartışıyosunuz ki. E zaten nikahsız ilişki islam dinine göre zina sayılıyor. Ne diye tartışıyosun ki. Bu zaten böyle. Dine kaymaya gerek yok ki. Zaten islamı kurallar belli. Belli olan bişey ne diye tartışılırki. Kabul etmessin ayrı konu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Vay be konu gene nereye kaydı.... bence bu topiç kilitlenir böyle giderse. Hayır,anlamıyorum,niye tartışıyosunuz ki. E zaten nikahsız ilişki islam dinine göre zina sayılıyor. Ne diye tartışıyosun ki. Bu zaten böyle. Dine kaymaya gerek yok ki. Zaten islamı kurallar belli. Belli olan bişey ne diye tartışılırki. Kabul etmessin ayrı konu...

Arkadaşım bence konuyu kaydıran sensin. Din konusu orda irdelenmedi.Sadece kapalı olarak geçildi ki biz (lofeli ile ben) bu konuda(din konusunda) zaten mutabığız.
  • Din konusunda mutabık iseniz sorun yok...
  • Toplumda şu çok yaygın. Bakirelik deyince hemen kızlar akla geliyor. Onlar evlenmeden ilişkiye girerse günah olur vs. vs.
    Erkekler için de bu durum aynı. Onların da nikahsız olarak ilişkiye girmeleri zina oluyorr.
    Ama neden se bakirelik deyince akla gene kızlar geliyor
  • Ben iki taraf içinde aynısını düşünüyorum. İki taraf içinde günah.... Sen nasıl eşinin bakire olmasını istiyorsun aynı şekilde bence bayanlarda evlenecekleri eşlerinin ilk defa kendisi ile beraber olmalarını ister. Ben kendimi sana sakladım isen sende kendini bana saklamılısın mantığı olmalı. Maalesef toplumda böyle bir yanlış var. Erkek yapınca bişey yok,erkek adam yapar,ama bayan yapamaz. Yaparsa çok çirkin olur. Çok yanlış bir düşünce. İki tarafda dikkat etmeli,yapmamalı,yaparlarsa iki taraf içinde aynı günah olur. Yani birine az günah olur,ötekine çok günah olur olayı saçma... Olmaz öyle şey. Toplumun bunu bu şekilde düşünmesi çok büyük yanlış. ''Erkek adam yapar,bişey olmaz. Elbette yapacak,o erkek adam,kim karışır. '' gibi ifadeler baştan yanlış. Aynı şeyi kadın yapsa adı başka bişey oluyor. Ne farkı var,erkek yapınca gayet normal ama kadın yapsa....... oluyor. Böyle bir mantıksızlık, abuk subukluk, saçmalık olurmu. Kadında erkekte bu konuda birdir. İkiside aynı oranda günaha girerler. Her iki tarafda nikaha kadar yapmamalı bence... Yaparlar ise günahları boyunlarına tabi, o onların bileceği iş...

Toplum ne kadarda yanlışlara yöneliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 22 Ocak 2006 9:29:39 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.