Şimdi Ara

Cipslerdeki tasolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JankeN -- 20 Nisan 2009; 20:51:35 >
  • Bi Arada Dev Tasolar Vardı Kocaman 2 3 dene Çıkardı :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydın_61

resimleri çektimde internet baya yavaş siteye yollaması baya uzun sürüyodu dersanem war şimdi geç kalacağım için yapamadım 1 tane çektim ama telefon güzel çekemediği için artık napalımama bi kaç tane daha war onlar bundan iyi onlarıda geldiğimde yaparım artık bb

Cipslerdeki tasolar

Aaa Charmander var orada. Ulen içim bi' acayip oldu. Ne günlerdi...

• bendede 100e yakın eski pokemon tasosu var çok güzeller
  • arkadaşım nasıl yapılcaksa yapalımda cipslerden taso çıksın xD
  • görünsün diye yakından çekilmiş bi kaç foto ne günlerdi be az mı çağırırdı annem beni eve gel diye çok dayak yedim bu tasolar yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JankeN -- 20 Nisan 2009; 20:53:26 >
  • 50 taneyi 5 tl ye ver ?
  • 100 tane poke ve digi tasosunu (50 poke,50 digi) 20 ytl verirmisin
  • Kardeş eğer satmadıysan tasoları sadece pookemon tasolarına 30 veririm..
  • birader o tasolarla ilgilendim ama nerde ikamet ediyorsun elden teslim olursa alabilirim
  • 1 sene önceki konu hortladı
  • aynen ya nedir bu konu hortlatma merağı post kasmak istiyorsan konu dışı var
  • Biliyor musun emin asıl post kasan sensin.5 gündür her konuda en az 3 mesajın var?(anlayamazsın diye büyüttüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: king eren

birader o tasolarla ilgilendim ama nerde ikamet ediyorsun elden teslim olursa alabilirim

Sen salak mısın olum ?
    Madem hortlatıcan git 4-5 senelikleri hortlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

aynen ya nedir bu konu hortlatma merağı post kasmak istiyorsan konu dışı var

Konu dışında post kasılmıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih S.A

quote:

Orijinalden alıntı: king eren

birader o tasolarla ilgilendim ama nerde ikamet ediyorsun elden teslim olursa alabilirim

Sen salak mısın olum ?
    Madem hortlatıcan git 4-5 senelikleri hortlat

Mesajını editle bence.
    Dikkat etmemiş olabilir. Bu konu hortlarına mesaj yazılmasına anlam veremiyorum. Aynı kişi 3-4 konuyu birden hortlatırsa şikayet et butonunu kullanırsın yetkililer gerekeni yapar. Yoksa sizin yaptığınız post kasmak oluyor...
  • bende kocaman 1 torbayı doldurcak kadar taso vardı 1 nesil pokemonlar varken baya vardı o zman ilkokula gidiyordum şimdi lise bitti
    hatırlıyorumda bi kere ash in tasosunu almak için 1 lira vermiştim cocuga o zaman daha degerliydi tabi 1 tl
    ama sonu kötü oldu taso koleksiyonumun hemde hiç oynamazdım taso hiç bi yerine çizik gelmesini istemezdim
    bir gün yine cips almıştım taso için ama cipsi yemiodum o sırada annem geldi kıştı attı sobaya tasolarımı
    ben de o günden sonra daha taso maso almadım hala içimde uktedir o koleksiyonum nasıl da gitti

• tasolar değilde bi ara mini maketleri vardı onlar güzeldi yav
    bu arada elimde poke tasosu var almak isteyen düzgün fiyat versin satıyim
  • kullanılmış mı yani koleksiyon mu yaptın yoksa taso falan oynayıp cizdirdin mi?
  • çoğu çizik yanılmıyosam
    ama kimlikleri belli o konuda bi problem yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.