Şimdi Ara

Cırcır gencin dudaklarından...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle konu başlığına fazla takılmayalım lütfen.Şu yaz aylarında uzun kollu kapşonluylan yazıyorum.1-2 önce cırcır oldum.Kendim gibi hastalara umut ışığı olsun diye konu açmak istedim.1-2 gündür cırcırım.Gün gün aktarmaya çalışıcam.

çıkçıkçık 31.07.2014 çıkçıkçık
    Hiçbir şeyim yoktu Allah'a şükür.Pcde canım sıkıldı az top oynıyam diye dışarı çıktım.Arkadaşlarla koşturduk,terlerdik.Eve geldim üstünüze afiyet nefessiz götürdüm suları.Akşam vaktiydi namazı kıldık.Haşlanmış patates,süt,limonlu bisküvi buldum onları da bi güzel götürdüm -mide allak bullak olmuş ama o gece haberim olmadı-.Biraz tv izledim,yatsıyı kılıp yattım.Yakınımda cam da vardı onu da açık bıraktım.

çıkçıkçık 01.08.2014 çıkçıkçık
    Gece namaza diye kalktım 5.00 gibi az daha namazı kaçıracaktım,tuvalet maceram uzun sürdü ama taş gibi mıçıyodum farketmedim hala.Sabah 9-10 gibi kalktım.Kahvaltıda akşamki gibi birbirinden alakasız şeyler yedim.Cuma vakti de yaklaşıyordu.Abdest aldım.Mideyi sancı tuttu dedim herhallde şeytan dürtüyor.Bismillah dedik devam ettik.Sıkışık saflarda sağ-sol sağ-sol yaparken baya tahrik oldum az daha bombayı patlatacaktım.Farzı kılıp zor çıktım.Eve gelir gelmez depoyu boşaltıp yattım.İncir patates salata yedim.Baya da uyudum.İkindi-akşam-yatsı-sabahı da yemiş olduk -böyle şeyleri de anlatmak iyi değil ama Allah affetsin- Saat 21.00 gibi kalkıp eyvah düşüyorumu izledim 23.45'e kadar falan.Aralarda kalkınca nanelimon-taylot gibi şeyler içtim.O bitince büyüğümün tavsiyesiyle -bir kaç gün önce cırcırı atlatmış büyüğüm- zeytinle ekmek yedim; biraz Ali Biçin show a baktım.Ebru Derici mi öyle bir bayan katılınca kapattım.Gece gece gerek yok şeytana malzeme vermeye :) dedim ve yattım.

çıkçıkçık 02.08.2014 çıkçıkçık
    Gecem hiç normal geçmedi.Sıkıldım yastığı yorganı değişeyim dedim.Çekyatın ucunda da döşek var.Döşeğin üstündeki örtüyü çektim.Döşeğin 2-3 katı üstüme düştü.Zaten halsizim o yorganları da bilirsiniz ne kadar ağır olur.Nasıl kaldırdım bilmiyorum.Sonra odayı da abartıp odayı da değiştirdim terliydim ne olcaksa olsun dedim camı da açıp yattım.Sabah 10.00 civarı kalktım.Kendimi daha iyi hissettim.Sıkı ve karışık bir kahvaltı yaptım.İçeriğinden fazla bahsetmek istemiyorum haşlanmış yumurta kıyma tarzı şeyler vardı.Sabahı geç de olsa kıldım.Biraz bilgisayara geçip forumu gezdim.Cırcır hakkında bir araştırma yaptım.Üstümde sadece halsizlik,cıvık mıçmık,mide ağrısı vardı.Bulantı geçmişti en azından.Öğlen karışık bir ekmek arası yedim gene.Mide karıştı sanırım,yattım kalktım bizimkilerle sohbet ettim öyle vakit geçti.Arada vakitleri de kıldım.Sonunda sade bir akşam yemeği yedim,pilav ve su.Akşam eyvah düşüyorum u izledim.Program bitmeden vakti kılıp bilgisayara geçtim.Birşeyler atıştırıp klavyeye çıkçıklıyorum.İçerden de Arkadaşım Hoşgeldin i takip ediyorum.Bizimkiler güldü baya,sıkılanlara tavsiye ederim.

Teşekkürler,İyi Forumlar.

• okumadım desem
  • yani ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin moturun sağolsun kardeşim.Bu günlerdeki hayır duam :)
  • HI MUSLIM
  • o nasıl bir yeme zevki her şeyi karşıtırıp yersen olacağı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün gün uyuyorsun yapma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedi Kusması
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niyeyse çok şuhu içinde okudum. yine yazsan yine okurum. satır bile atlamadım. vay be
  • Sevgili günlükten alıntı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.