cisco akademi turkce notlar arıyorum elinde olan gonderirse sevinirim
pm den mail adresini yolla elimdekilere bakayım olanları gönderirim
ama elimdeki notlar şu şekilde kendi sitesindeki ing notların çok basite indirgenerek çevirilmiş türkçe hali yani sınavlarda filan işe yaramıyo eğer tavsiye istersen kendine sınava hazırlık kitabı al çok daha faydalı olur hem türkçe ayrıntılı kaynak 1100 sayfa fiyatıda sistem yayıncılıkta 48milyon civarı olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: hypnosis
pm den mail adresini yolla elimdekilere bakayım olanları gönderirim
ama elimdeki notlar şu şekilde kendi sitesindeki ing notların çok basite indirgenerek çevirilmiş türkçe hali yani sınavlarda filan işe yaramıyo eğer tavsiye istersen kendine sınava hazırlık kitabı al çok daha faydalı olur hem türkçe ayrıntılı kaynak 1100 sayfa fiyatıda sistem yayıncılıkta 48milyon civarı olması lazım
elimde cisco CCNA videolu eğitim kursu var fakat ingilizce anlatıyor isteyen olursa şeyedebilirim haberiniz olsun 500~600MB haberiniz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: laptopcu
elimde cisco CCNA videolu eğitim kursu var fakat ingilizce anlatıyor isteyen olursa şeyedebilirim haberiniz olsun 500~600MB haberiniz olsun.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: laptopcu
Onlar süper hakikaten..
Bu arada topic'i açan arkadaş; cisco veya network öğrenmek istiyorsan ilk önce İngilizce öğren derim ben..en azından döküman anlayacak kadar.. hep karşına çıkar, eksikliğini hissedersin...
quote:
Orijinalden alıntı: dengesiz_boy
saolasın çok faydalı oldu...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dengesiz_boy
saolasın çok faydalı oldu...
eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: inadinadadas
quote:
Orjinalden alıntı: phlox
Arkadaşlar bu notları rapidshare'e atıp linki buraya koyarsanız çok daha güzel olur sanırım. Teşşekkürler.