Şimdi Ara

CISCO 888 ROUTER SIFIR KUTUSUNDA 699 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 CISCO 888 ROUTER SIFIR KUTUSUNDA 699 tl
    CISCO 888 ROUTER ORJINAL FABRIKA ÇIKIŞ KUTUSUNDA BANTIYLA GELDI RESİM ÇEKMEK İÇİN AÇILDI, RESİMDEKİ ÜRÜNDÜR. NORMAL EN UCUZ FİYAT ARAŞTIRMASI YAPTIM NETTE EN UCUZ 930-1200 TL ARASI ÇIKIYOR,
    İSTEYENE GET TAKSİT İSTEDİĞİ ŞEKİLDE SATIŞ YAPABİLİRİM
    2 ADETTİR. İHTİYAÇ FAZLASIDIR...

FORUMA ÖZEL NAKİT 650 TL DİR. RESİMLER BUYUK OLDUĞU İÇİN YUKLEYEMEDİM ALTTA LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-cisco-888-router-sifir-kutusunda-uygun-fiyata-1-adet-119276313/detay/
    Fiyat : 699 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Forumda router satıldığını da gördük ya.

Helal olsun.

• demekkı ılkmı oluyoruz.... Burda her seyın ılanı var buda olsun. Ihtıyacı olana uygun fıyata sıfır urun
  • @tassadar

Siz ilk defa denk geldiniz sanırım, çoğu zaman satılıyor zaten.

Hatta ben bile satmıştım 2-3 yıl evvel US Robotics
  • Bu router hem 3G hemde DSL destekli diye biliyorum.
  • router ların mercedesi..
  • Cisco yeterlidir dahası teferruat olur başlı başına bir otoritedir Cisco
  • Bu forumda uçak radarı satıldıktan sonra, her şey satılır emin olunuz. Fiyat gayet güzel, iyi satışlar.
  • Uçak radarını nasıl satmışlar bu forumda şaşırdım doğrusu...
  • Hakikaten uçak radarını kim nereden bulmuşta satmış merakımı çekti.. Hadi buldun bir yerden satıyorsun alanada bre muhterem uçağınmı varki sen ne diye alıyorsun demezler mi Bu dahada merakımı çekti şimdi.

599 TL routeride kim ne yapacak merak ettim. Ömrüm merakla geçiyor galiba, offfffffffffffff.. Hayırlı satışlar.

Şimdi dikkatimi çekti ilan başlığında 599 ilanda 699 TL, Nasrettin Hoca misali hangisi tutarsa misalimi bu yahu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 12 Temmuz 2013; 3:43:53 >

• Genelde kisiel kullanim icin degil yurtlarda ve isyerlerinde kullaniliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 port ethernet kart gelirse haberim olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.