Şimdi Ara

Cisco CCNA için online kurs önerisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online olarak CCNA kurs önerisi olan var mı içerik veya tecrübesi olan CCNA'lı olan ?

• online kurs dersen udemy den başka işe yarar birşey yok. Cisco için kaynak var mı bilmiyorum ama zaten cisco da piyasa da tek değil. microsoft, hp nin de network sertifikaları var.
  • Kursunu aldım, kendimce de tecrübeliyim. Online olarak Cemal Taner Hocamızın videolarını izleyebilirsiniz çok faydasını göreceksinizdir, google üzerinden ccna .pdf şeklinde bi aramayla pek çok üniversitenin veya çeşitli kurumlarının ccna ile ilgili dökümanlarını bulabilirsiz ve tabi ki onları uygulamaya çalışırken packet tracer kullanmanız gerekecek yine aynı şekilde packet traceri de internet bulabilirsiniz bunların haricinde TCP/IP katmanları ve mantığını öğrendikten sonra gerisi gelir. Takıldığınız yerlerde buraya yazmaktan çekinmeyin yardımcı olmaya çalışırız.
  • MyZor kullanıcısına yanıt
    Evet Cemal Taner hocanın sayfasını inceledim ve Youtube kanalına üye oldum,sadece Youtubedaki videolarını izlemem yeterli olur mu ? ve anladığım kadarıyla dump var sorular güncel dumplardan çıkıyor packet tracker indirdim ve şuanda bilgisayarımda yüklü,yani sıfırdan videoları izleyerek başlayabilirim diyorsun.
  • CRhackSH kullanıcısına yanıt
    Hocam bana cisco lazım.
  • Olur tabi ama bence şu şekilde yapın bir kursun eğitim programına bakın bu herhangi bir yerdeki kurs olabilir, ccna kursu veren bir siteye girin size öğretmeyi hedefledikleri konu başlıklarını not edin, siz kendiniz bu konu başlıklarından öğrenmeye başlayın, örneğin ilk konu OSI ve TCP/IP katmanları bunun varsa Cemal hocadan yoksa diğer kaynaklardan araştırın tamamiyle öğrendiğinizi düşündükten sonra not ettiğiniz ikinci konuya geçin, bu şekilde daha iyi ilerleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • MyZor kullanıcısına yanıt
    Hocam youtubedaki Cemal Taner'in videoları ve sattığı eğitimin içeriği muhtemelen farklıdır diye düşünüyorum ve ayrıca Cisco'nun resmi sitesinde de konu başlıkları var ve anladığım kadarıyla sınav ücreti de 295 dolar,Hocam siz dump kullandınız mı soruları cevaplarken yoksa tamamen kendi bilginizi kullanarak mı soruları cevaplayıp sertifika aldınız?
  • Ben CCNA tarafında sertifika almadım ama sınava giriş için kesinlike dumplara bakın konuları ne kadar bilirseniz bilin dumplara bakmadan kesinlikle girmeyin fakat 2017 Nisan ayında sorularda ciddi anlamda bir değişiklik oldu dumplara çalışırken 2017-Nisan sonrasındaki dumplara bakman da fayda olacaktır ve dumpların altındaki yorumları kesinlikle oku, sınav bildiğim kadarıyla zorlaştı ve Kasım ayı gibi sınav merkezinde çalışan eğitmen arkadaşlarımla konuştuğumda daha halen ellerinde ccna dumplarının kesin doğrulukta olmadığını söylediler. İyi çalışmalar.
  • Şuan sadece microsoft tarafında online proctered şeklide online sınav var, cisco tarafında yok diye biliyorum, olağan şekli ise şu şekilde oluyor, siz pearson vue üzerinde cisconun ccna sınavını satın alıyorsunuz ve satın alma esnasında size nerede girmek istiyorsunuz diye soruyor orada kendi şehrinizdeki sınav merkezlerini ve uygun saatlerini görüyorsunuz ona göre seçiminiz yapıyorsunuz. Sınav merkezinde özel bi oda da kameralar eşliğinde sınava giriyorsunuz.

PM kapalı bende :(
  • Bir kaç düzeltme yapayım. CCNA sınavı 295 değil 325 dolar oldu. CCNA sınavına hazırlanmak için görsel eğitim setim ve kitabımdan yararlanabilirsiniz. Görsel eğitim setini alanlar güncel ve geçerli soruların olduğu dumpa erişebiliyor. Aslında iyi bir çalışma ile dumpa gerek yok ama ben her eğitim sonunda 325 dolar yanmasın diye az para değil çünkü dump veriyorum.
  • Bende bir ek yapayım konuya, oğlum gecen yil aralik ayinda girdi ve hatirladiğim kadariyla sinav 354 usd idi. 3 ay kursa gitti, 3 ayda evde sıkı çalisti ve tek seferde aldi. Sertifikayi üniversite başvurularinda kullandik ve faydasi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt

İyi hortlattın hocam tebrikler :)

• 5 yildan sonra iyi hortlaşmişim. Bazi insanlar güncel bilgi arayabilir ondan yazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.