Şimdi Ara

Cities Skylines Kasma Problemi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
22.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla bnm surucu eski iste goz at diyip exeden secemiyorum kasma yok gibi suan bende disk birlestiricisi yaptiktan sonra ayrica eminim bende intelin kartini kullanmiyor amd kendi kartini kullaniyor oyundayken yoksa bariz farkla bi kasma olurdu... sanirim yeni surucuyle alakali bisey sizdeki driverlar guncel cok eski degil ondan bu hata oluyor benim surucum eski 11.11a surucusu sanirim zamianinda cok ugrasmistik en iyi performansi saglayan suruculerden tam emin degilim ama 8.95 olabilir 8.97 olabilir istersen resmini cekerim onu dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

valla bnm surucu eski iste goz at diyip exeden secemiyorum kasma yok gibi suan bende disk birlestiricisi yaptiktan sonra ayrica eminim bende intelin kartini kullanmiyor amd kendi kartini kullaniyor oyundayken yoksa bariz farkla bi kasma olurdu... sanirim yeni surucuyle alakali bisey sizdeki driverlar guncel cok eski degil ondan bu hata oluyor benim surucum eski 11.11a surucusu sanirim zamianinda cok ugrasmistik en iyi performansi saglayan suruculerden tam emin degilim ama 8.95 olabilir 8.97 olabilir istersen resmini cekerim onu dene derim

ama benim ekran kartı nvdia geforce 660M
  • geforce u blmiyorum en iyisi o ama amd den biktim artik
  • Arkadaşlar merhaba,
    Evimde internetim olmadığından Steam üzerinden alıp bilgisayarıma kurma şansım yoktu. O sebeple bir cafe'de telefona çektim ben bu oyunu. İlaçlı olarak.
    Fakat eve geldiğimde bir türlü oyunu açamadım. Giriş kısmına geliyor, altta e-mail/şifre kısmı çıkıyor ancak bir türlü 'play' kısmı aktif olmuyor. Bunun sebebi nedir acaba? Ve lütfen orjinalini alsan böyle olmaz muhabbeti yapmayın.
    Steam kütüphanemde 400'ü aşkın oyun var. Envanter de hakeza 50 kadar oyun dolu.
    Steamden almamamın sebebi bilgisayarıma indiremeyecek olmam. Başka bir şey değil.
  • bendede aynı sorun vardı grafik kartını güncelleyince düzeldi anlatıyorum:

öncelikle ben Windows 7 kullanıyorum , başlat menüsünü açın ve arama yerine "aygıt yöneticisi" yazın ve açın
    oradan "görüntü bağdaştırıcıları" sekmesine tıklayın, (sizin ekran kartınıza göre burada yazanlar değişebilir.)
    benim ekran kartım Amd radeon hd 7600m serisi bu yüzden görüntü bağdaştırıcılarında amd yazıyor ona sağ tıklayıp
    özellikler diyoruz sonra "sürücü" sekmesinden "sürücü güncelleştir" e basıyoruz çevirim içi bir sürücü bulursa oyun yüklüyoruz

eğer sizde bir sürücü bulamadıysa maalesef bilgisayarınız kaldırmamış demektir ve bunun bir çözümü yok

sürücü güncelledikten sonra bazı programlar açılmıyor veya youtube daki videolar mozaikleşiyorsa merak etmeyin çözümü burda

programların açılmamasının geçici bir çözümü var programa sağ tıklayıp uyumluluk modunu Windows xp service pack 2 yaparsanız düzelecektir.
    henüz videolar için geçici bir çözüm bulamadım
    ancak kesin çözüm için aygıt yöneticisinden ,görüntü bağdaştırıcıları ,özellikler, sürücü , sürücüye geri dön dedikten sonra herşey eski haline döner

işte bu kadar

• büyük ihtimalle oyun crackli değil

internet kafedede sahte cd olduğu için çalışıyordur (daemon tools)

çözüm : birisinden crack bulman veya internetten indirmen gerekiyor
    bu sorunu çözebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksah

büyük ihtimalle oyun crackli değil

internet kafedede sahte cd olduğu için çalışıyordur (daemon tools)

çözüm : birisinden crack bulman veya internetten indirmen gerekiyor
    bu sorunu çözebilir

Dostum SKidrow idi sanırım, onu wireless üzerinden indirdim. Yani 5-6 bin seed vardı. Nerede yanlış yaptığımı merak ettim sadece.
  • 5750+x4-955 ile 720p çözünürlükde kasma yaşamıyorum.unitedrepublicofturkey şehrim yavaş yavaş düzeliyor.
  • konuyu hortlatmış bulunucam ama bendede aynı skıntı var nvidia 540m ekran kartım var ama oyun inatla nvidiyayı kullanmamakta control panelde seçili grafik işlemciyle çalıştırdada seçiyorum nvidia inspectordanda bişiler denedim ama nafile hala intel hd 3000'le açıyor haliyle kasma yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.