Şimdi Ara

citizen eco drive satılık saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 citizen eco drive satılık saat

citizen eco drive saatim ihtiyaçtan satılıktır. eco drive teknolojilidir. herhangi bir ışık kaynağından aldığı enerjiyle şarj oluyor. citizen eco drive teknolojisini netten araştırabilirsiniz o sebeple buraya yazma gereği duymadım. 100m su geçirmezlik özelliği vardır. saatim ocak 2020 tarihinde alınmıştır ve garantisi devam etmektedir. orjinal kutu ve fatura garanti belgesi vardır. yedek baklaları mevcuttur. saatimin kapağı hiç açılmadı, herhangi bir hasarı çiziği yoktur. kullanıma bağlı çizikler olabilir onlarda çok göze batmıyor. saat ilgim ve merakım olduğu için dikkatli ve özenli bir şekilde kullanıldı. isteyen ankara içi elden görebilir. eft/havale sonrası aynı gün olmadı en geç ertesi gün öğleye kadar kargoya verilecektir. yurtiçi kargo seçtim ama aras ve ptt ile de gönderebilirim. bulunduğum yerde kargolar mevcut. eft/havale yapıldı en geç ertesi gün öğleye kadar kargo yapılmazsa eft/havale iade edilecektir. ankara ulusta kamu çalışanıyım isteyen saati elden görebilir şehir dışından iseniz ankarada bi tanıdığınız aracılığıyla saati görebilirsiniz. saatime istediğim fiyat 1.650 TL dir. az da olsa pazarlık payı vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.