Şimdi Ara

Citizen Hakkında Bilgi SS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

quote:

Şunun tipine ağır kıl oluyorum, buradan söyleyim kendisi de bilsin istedim ne tipinde iş var nede yaptığı programcılıkta iş var her yerinden vasat.

Citi olsam saniyesinde hakaretten üsttünü çizerdim

Gerçekler can yakar diye bir laf vardır bilmem bilir misin. Herifi haşa peygamber ilan edeceksiniz yakında burada şunu da belirteyim ki; ben kimseyi kıskanmadım bu güne kadar. Ama siz citizen aşağı citizen yukarı nedir abicim sizin derdiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz bu herifi bu kadar büyütüyorsunuz gözünde sonra bir tarafı kaldırıyorsunuz, Doğukana da aynısını yaptınız adam programa çıkıyor 100 tane konu açıyorsunuz citizen siteye hasar veriyor 500 tane konu açıyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz siz hepinize soruyorum amacınız ne ?

Ben yağcı bir tip değilim söylediklerini üstüme alınmıyorum, ama şöyle bir durum var ki kimsenin tipini veya işini özellikle işini yargılayamazsın. Sen kimsin ne sıfatla birilerini eleştirebiliyosun bu konuda yetkin misin? O adamın neler yapıp yapmadığını bilmeden konuşmayalım inci bu foruma saldırdığında çok az zararla atlattık hatta site savunmasını daha sağlamlaştırdı, ayrıca bu siteyi kuran adam senin gibi burda ona buna yorum atmayıp bu siteyi kurmuş ki senden daha akıllı kimin vasıflı kimin vasıfsız olduğunu bilebilecek durumda olduğundan şüphem yok.

Dünyada iki tür insan vardır. Biri konuşan tür diğeri ise yapan tür, insanların çoğu sadece konuşur ama sözün bittiği yerde dünyayı değiştiren yapanlardır.

Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun!! Ben Mükemmel değilim... ve olmak zorunda da değilim....!! Parmağın ile beni işaret etmeden önce,ellerinin temiz olduğundan emin ol... * Bob Marley

• özgür düşünce
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şunun tipine ağır kıl oluyorum, buradan söyleyim kendisi de bilsin istedim ne tipinde iş var nede yaptığı programcılıkta iş var her yerinden vasat.

Citi olsam saniyesinde hakaretten üsttünü çizerdim

Gerçekler can yakar diye bir laf vardır bilmem bilir misin. Herifi haşa peygamber ilan edeceksiniz yakında burada şunu da belirteyim ki; ben kimseyi kıskanmadım bu güne kadar. Ama siz citizen aşağı citizen yukarı nedir abicim sizin derdiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz bu herifi bu kadar büyütüyorsunuz gözünde sonra bir tarafı kaldırıyorsunuz, Doğukana da aynısını yaptınız adam programa çıkıyor 100 tane konu açıyorsunuz citizen siteye hasar veriyor 500 tane konu açıyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz siz hepinize soruyorum amacınız ne ?

Ben yağcı bir tip değilim söylediklerini üstüme alınmıyorum, ama şöyle bir durum var ki kimsenin tipini veya işini özellikle işini yargılayamazsın. Sen kimsin ne sıfatla birilerini eleştirebiliyosun bu konuda yetkin misin? O adamın neler yapıp yapmadığını bilmeden konuşmayalım inci bu foruma saldırdığında çok az zararla atlattık hatta site savunmasını daha sağlamlaştırdı, ayrıca bu siteyi kuran adam senin gibi burda ona buna yorum atmayıp bu siteyi kurmuş ki senden daha akıllı kimin vasıflı kimin vasıfsız olduğunu bilebilecek durumda olduğundan şüphem yok.

Dünyada iki tür insan vardır. Biri konuşan tür diğeri ise yapan tür, insanların çoğu sadece konuşur ama sözün bittiği yerde dünyayı değiştiren yapanlardır.

Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun!! Ben Mükemmel değilim... ve olmak zorunda da değilim....!! Parmağın ile beni işaret etmeden önce,ellerinin temiz olduğundan emin ol... * Bob Marley

Ben onun ne yaptığını çok iyi biliyorum sinir olamam buradan kaynaklanıyor,neler yaptığını burada söylemeyeceğim çünkü rezil olmasını da istemiyorum bu forumda bir sürü üye ile bu kişi hakkında konuşmuşluğum vardır ki doğru söylediğine emin olabileceğim bir kişidir bunu da söylemeyeceğim. Onun için bana kalkıp bu kişiyi savunmayın bana pm atıp citizen ne yaptı da bu kadar sinir oldun diye sormayın çünkü cevaplamayacağım. Bob marley'in sözüne değineyim citizen başarısız bir programcıdır ama kendini geliştirebilir ancak geliştirmiyor olduğu yerde sayıyor her insan mükemmeldir ama kendisini mükemmelleştirecek bir beyne sahiptir onu kullanabilirsen mükemmel olabilirsin.

Kimse mükemmel olamaz ve değildir, kalıbımı da basarım

• Forumu sadece Citizen düzenlemiyor. Bütün yöneticiler ilgileniyor hemen hemen. Citizen dışında da programcılar mevcut forumda. Bütün suçu Citizen'e yüklemek doğru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

quote:

quote:

BEN BİLENE BU KADAR BÜYÜK KONUŞMADIM
    ADAM BİLDİĞİN ATOM BONBASININ PİMİNİ ÇEKTİ ELİNDE TUTUYOR

Benim asla değişmeyecek hayat felsefem asla sözümü esirgemem ben okulda ki hocalara bile yüzüne karşı istediğimi derdim böyle birisi olduğumu bilirlerdi hiç bir şeyde yapamazlardı. İşin özü tanımadığım bir adama yıkama yağlama yapmam, bu forumdakiler gibi kimseyi de yüceltmem. Buradakiler insanlara gaz verir ben gazı indiririm. Benim huyum budur.

/>

• GELSİN, HADİ.
    GÖSTERELİM...
    İŞCİ ŞURDA,
    NE YAPACAK?
    VİCDANSIZLIK...
    NE DİYECEN..
    İNSAFSIZLIK...
    NE DİYECEN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Forumu sadece Citizen düzenlemiyor. Bütün yöneticiler ilgileniyor hemen hemen. Citizen dışında da programcılar mevcut forumda. Bütün suçu Citizen'e yüklemek doğru değil.

Evet başka programcılarda var. Tek o değil. O çok göz önünde duruyor sadece. Diğerleri gibi değil. Adı çıkmış işte

• Suse Sesi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BEN BİLENE BU KADAR BÜYÜK KONUŞMADIM
    ADAM BİLDİĞİN ATOM BONBASININ PİMİNİ ÇEKTİ ELİNDE TUTUYOR

Benim asla değişmeyecek hayat felsefem asla sözümü esirgemem ben okulda ki hocalara bile yüzüne karşı istediğimi derdim böyle birisi olduğumu bilirlerdi hiç bir şeyde yapamazlardı. İşin özü tanımadığım bir adama yıkama yağlama yapmam, bu forumdakiler gibi kimseyi de yüceltmem. Buradakiler insanlara gaz verir ben gazı indiririm. Benim huyum budur.

/>

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.