Merhaba, 2017 C4 Picasso almayı düşünüyorum. Feel pakete bütçe yetiyor. Feel pakette navigasyon var mı? Ayrıca bu araç alınır mı? Kronik bir derdi var mı? |
CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (283. sayfa)
-
-
Herkese merhaba.. Mevcut aracım 2004 megane 2 hb sattıktan sonra ,geniş-ferah ve ekonomik bir araç baktığımdan Picasso araştırıyorum aylardır.. Blue Hdi daha sorunsuz olur diye düşünüyorum ve intensive paket elbette.. Çok fazla kronik sorun yok sanırım. Eşime göre fazla büyük bir araç ve piyasası yok ama bence son derece orjinal görünen,ekonomik ve kullanışlı bir araç..Eğer aracımı satabilirsem ciddi olarak model bakacağım..Kullanan arkadaşların da tavsiye ettiğini okudum.Gerçi çocuğumuz yok ama ferah bir araca sahip olmak için illa da çocuk lazım değil bence..Emeklilikte falan gezip tozarken ( gezebilirsek tabi bu maaşlarla ) son derrece faydalı bir araç tercihi olur diye düşünüyorum..Saygılarımla
-
@all grup uyuor sanırım
-
14-15 intensive olanlarda herhangi bir kronik arıza var mıdır bilen var mı? Ya da yenileri daha mı sorunsuzdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kronik sorunlar tavan perdesinin plastik tırnağının kırılması, plastik bagaj kapağı çatlağı ve ekranda yuvarlak ölü pikseller oluşması. Benim bildiğim bunlar var, bende sadece tavan perdesinin plastik tırnağı kırıldı onu da metal olan ile değiştirdim sorun çözüldü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar bu aracı almaya niyetlendik fakat hk hiç bilgim yok. Makyaj seneleri motor bilgileri hk bilgi sahibi olan dostlar yardımcı olabilir mi? amacım otomatik ve dizel olması
-
Tam otomatik grand Picasso tp+Gp 100 bin civarı satan varsa goruselim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X