evet jazz da yüksek hızda stabilite problemi var aslında.konfor ayarlı süspansiyonları var.colt biraz daha sert süspansiyona sahip ama yol tutuş daha iyi.bu da aracın avrupa için üretilmesinden kaynaklanıyor.jazz ise japon standartları için üretilmiş ayrıca kasım gibi yeni jazz gelecek 2. el fiyatları düşecektir.
c3
Merhabalar Eşime araç bakarken ben de sizin düşdüğünüz duruma düşmüştüm, c3 ile getz arasında uzun süre bocaladım, bazı arkadaşların yorumları beni colt ve jazz a itti ama jazz o paraya düşük model ve km.si uzun, colt un ikinci eli zayıf diye dizel getz aldık, araçtan epey keyif alıyorum ve öneririm, torku azımsanmayacak kadar iyi, ama tipi nedeniyle c3 herzaman aklımın bir köşesinde olacak kolay gelsin
kesinlikle c3 daha avantajlı donanım olarak.
evet gerçektende donanım olarak c3 daha avantajlı. Cam tavan - yağmur + far sensoru - iklim kontrollü dijital klima +4 airbag + abs + fren destek sistemi + acil frende 4 lülerin otomatik yanması + merkezi kilit + elektrikli yan aynalar + kendiliğinden kararan iç dikiz aynası.
quote:
Orjinalden alıntı: as74
Merhabalar Eşime araç bakarken ben de sizin düşdüğünüz duruma düşmüştüm, c3 ile getz arasında uzun süre bocaladım, bazı arkadaşların yorumları beni colt ve jazz a itti ama jazz o paraya düşük model ve km.si uzun, colt un ikinci eli zayıf diye dizel getz aldık, araçtan epey keyif alıyorum ve öneririm, torku azımsanmayacak kadar iyi, ama tipi nedeniyle c3 herzaman aklımın bir köşesinde olacak kolay gelsin
Hayırlı olsun,güle güle kullanın. Sağlık olsun birgün gelir onuda alırsınız
quote:
Orjinalden alıntı: Thin Lizzy
quote:
Orjinalden alıntı: as74
Hayırlı olsun,güle güle kullanın. Sağlık olsun birgün gelir onuda alırsınız
teşekkür ederim
www.citroenfunclub.com
citroen severlerin bulustuğu adres
ARKADAŞLAR BENDE ÇOK ARAŞTIRDIM, HATTA YARİS, GETZ VE C3 ARASINDA KALDIM, ÇOK ARAŞTIRDIM VE ŞUNLARI SÖYLEYEYİM Kİ;
GETZ KESİNLİKLE GÜVENLİ BİR ARAÇ DEĞİL. FREN SİSTEMİNE GÜVENEN VAR MI GETZİN? BİRZAT KENDİM DE DENEDİM. BANA GÜVEN TELKİN ETMEDİ, KULLANANLARDANSA BU KONUDA KESİNLİKLE POZİTİF YORUM ALAMADIM. YOL TUTUŞU DA VASAT. TEK AVANTAJI, MOTORUNUN GÜÇLÜ BİR MOTOR OLMASI VE FİYATININ UCUZ OLMASI.
YARİS ÇOK HARİKA BİR ARABA, ÖZELLİKLE DE MÜHENDİS OLMAMDAN DOLAYI, ARAÇLARIN SÜRTÜNME KATSAYILARINA KADAR İNCELERİM, YARİS EN İYİSİ. BU KESİN. FAKAT BU GÜN İYİ BİR YARİSİ 23DEN AŞAĞI BABASI OĞLUNA SATMAZ. BU PARAYI VERMEK YERİNE 26 VERİP 2006 DİZEL FOCUS ALMAYI TERCİH EDERİM. GENE DE ŞEHİR İÇİ İÇİN BEĞENEN VARSA, YARİSDEN PİŞMAN OLMAYACAĞINI DA SÖYLEYEBİLİRİM.
C3 HEM DONANIMIYLA, HEM PERFORMANSIYLA, HEMDE KENDİ SINIFININ EN AZ YAKAN ARACI OLMASI NEDENİYLE HEMDE FİYATIYLA BANA EN CAZİBİ GİBİ GELDİ. BU KADAR DONANIM BAŞKA ARAÇTA YOK, 16 VALF SX MODELİNE DİKKAT EDİN. BU SINIFTA VE BU MOTOR HACMİNDE SIK RASTLANMAYAN BİR ÖZELLİK. AYRICA SÜRÜŞ KEYFİ DE SANDIĞINIZDAN DAHA GÜZEL GEREK HIZLANMASI, GEREK MANEVRALARI ÇOK SERİ. YARİS KADAR TUTULAN BİR ARAÇ DEĞİL BU FAKAT FİYATTA 5 BİN MİNİMUM FARK VAR!! öZELLİKLE DE ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM Kİ; C3 KULLANIP MUTSUZ OLAN TEK BİR KİŞİYLE BİLE KONUŞMADIM. ÇOK NADİR FORUMLARDA BİR KAÇ YORUMCU HARİÇ, KULLANANLAR ARACI ÖYLE ÖVÜYORLAR Kİ, ÖZELLİKLE MOTORU İÇİN.. BEN BU ARACI ALMAK İSTİYORUM.. 17-18'E SX 1.4 16VALF EN FAZLA 80BİNDE BİRARAÇ ALABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM. (GÖK MAVİSİ DE ÇOK YAKIŞIYOR.. )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme