Şimdi Ara

~ Citroen C3 - Kullanıcıları / Fan Kulübü (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
598
Cevap
12
Favori
159.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C3 kullanıcıları nerelerdesiniz? Yeni araç aldık sorularımız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 MODEL 1.4 DİZEL Citroen c3 sahibiyim komple göğüs nasıl sökülür resimli veya video ile anlatabilecek olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat beray -- 31 Ağustos 2020; 11:19:13 >
  • bana cevap verebilecek kimse yokmu 2009 c3 göğüs nasıl sökülür resimli veya videolu anlatabilecak varmı
  • arkadaşlar 2010 model 2. el araç aldım. 1.4 hdi için periyodik bakım cetveli paylaşabilecek olan var mı acaba?
  • D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Buradayız Khaleesi. Buyrun dinliyoruz.
  • mrdr M kullanıcısına yanıt
    selamlar, 2004 model hakkında bilgin var mı?
  • D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Malesef, güncel modeli konusunda yardımcı olabilirim ancak. Facebook grubuna katılın citroen c3 club türkiye. Orası bir hayli canlı.
  • mrdr M kullanıcısına yanıt
    Peki, teşekkür ederim.

• ~Trabzon61~ kullanıcısına yanıt

iyi günler gaziantepten turan saygılı

2009 model citroen c3 1,4 dizel x furio gri renkli aracım var

ön sis farı bağlamak istiyorum direk arka sis farına bağlasam arka sis farı ile birlikte ön sis farı da yansa sorun olurmu araya röle atmam gerekirmi yoksa ayrı bir düğme ile yeni bir tesisat mı çekeyim

• arkadaşlar s.a. daha önce de sorulmuş ama cevaplanmamış. bilen var mı ? c3 hararet göstergesi en üstteki kırmızı tek ışık bir müddet sonra yanıp sönmeye başlıyor. sebebi nedir bilen var mı aramızda ? usta çözemedi.

• Aynı sorun bizdede var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hararet yapmadığı halde,en sona kadar kırmızı dahil yanıyor. Bir süre sonra sönüp kafasına göre tekrar yanıyor. Sorun nedir acaba.

• Selam arkadaşlar. Ben yeni katıldım ekibe. Benim araç su azlığında o uyarıyı veriyor. Eksilme, kaçak vs varsa bi bakın. Motor suyu seviyesi ve onunla bağlantılı ekipmanlara ait bir uyarı o.

• Selam abiler. 2003 C3 var. Teyp kenarı hız uyarı düğmesi, çocuk kilidi düğmesi ve kapı kilit düğmesi hep soyuldu, boyaları çıktı. Yenisi bulunur mu yahut nasıl onarım yaparız, bilgisi olan var mı?
    Teşekkür ederim şimdiden.

• Arkadaşlar merhabalar. 2003 1.4 Hdi C3 için sigorta kutusu kapağına ihtiyacım var. Çanakkale'de yaşıyorum, epey yere sordum, Google dan baktım falan ama üretimi de durmuş. Sağlam çıkmacı kim var, nerden bulurum? Beyin su aldı geçen, bi daha alırsa gider dedi usta.
    OEM Kodu : 6556. EV

• tkncnt T kullanıcısına yanıt
     ~ Citroen C3 - Kullanıcıları / Fan Kulübüwww.facebook.com
    Facebook Gruplar
    https://www.facebook.com/groups/392188541144423

Merhaba, bu gruba sormanızı öneririm.

• https:// chat.whatsapp.com/Izio3FWFyhlKtvcuGstn5x

Chatten önceki boşluğu silerek WhatsApp grubumuza gelebilirsiniz.

• 2008 citroen c3 de Km 0 lıyor, korna çalıyorum düzeliyor. Bazen çift çizgi oluyor, direksiyon ağırlaşıyor, air bag arızası yanıyor, sonra yine düzeliyor.

Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.