Şimdi Ara

Citroen C4 1.6 Dizel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam atmosferik benzinli araç her km'de alınabilir. ama burda dikkat edilecek nokta şu ki; araç hb olduğu için bagajda size yeterli alan kalacak mı?
    benzinli modelin motor arızaları daha ucuza çözülebilir.
    dizelin olası motor arızası daha pahalıya mâl olacaktır.
    Turbodan ses geliyor, turbonun balansa girmesi lazım, turbo basınç sensörü arızalandı gibi sorunlar olmaz.
    Ama 110 luk dizelin verdiği keyfi, lpg'lisi veremez.
  • Anladim hocam keske istanbulda olsaydiniz birlikte bakardik bu konuda oldukca bilginiz var en azindan daha guvenilir olurdu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turko034 kullanıcısına yanıt
    Çok bilgili olduğum söylenemez. bende aracı alırken ustama göstererek alırım.
    sonuçta bu işin ehli onlar.
    senin gözünden kaçanı onlar görür.
  • sikintida tamda burda tanidigim bir ustam vs yok bakalim ne yapacagiz

hocam trcitroen forumunda araştırırsan citroen için iyi bir usta bulabilirsin.
  • Hocam bu 92. mi 90 mi hp olani nasil onunla arasinda cok fark var mi ?

• Paran çoksa alabilirsin..

100 bini geçmiş fransız adamın ocağına incir ağacı diker mazallah..
  • bildiğim kadarıyla aynı. ama performans olarak soruyorsan elbette fark var.
    Ha yetersiz mi kalır? gayet yeterlidir. 110 luğun verdiği sürüş keyfini veremez.
    Ocağa incir ağacı dikme olayına gelince; forumda 300'i devirmiş arkadaş bulunmakta yukarıda konusu var.
    Ayrıca sıfır araç alacak durumu olmayan adam ne yapacak?
    Sanki problem bir tek fransız dizellerde var. PSA gurubunun ürettiği motoru almanlar forda koyunca sıkıntı yok.
    Fransızlar, pejoya yada citroene koyuncamı sıkıntı oluyor?
    Yada dci motorunu almanlar mercedese koyunca sıkıntı yok, fransızlar renoya koyunca mı sıkıntı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admylmz -- 2 Eylül 2015; 21:54:31 >
  • Simdi benim gercekten anlamakta gucluk cektigim birsey var yanlissam duzeltin;
    100binde alman fransiz ispanyol herne halt olursa olsun bu kmlerde dokulecek bitik araba olacaksa hangi mantikla araba alinir ki neticesinde 100bin oyle aham saham yillarca yapilan bir km degil dizel icin?

Biz 100 bini 10 yilda yapiyoruz. Ayrica 100 bin olmadan turbo yiyen cok fransiz arkadasim var

• bende 6-7 ay sonra c4 sxpk benzinli modelini düşünüyorum konuyu citroen bölümüne açtım ama cevap veren olmadı takipteyim. Bende bir kaç soru sorayım o halde.

1. bu araçlar elektronik yönden nasıllar ? fiat stilo gibi dıgıtal klima,hız sabitleyici,aırbag lambası yanması gibi sorunlart veriyor mu ?

2. benzin yada lpgde araç ne kadar yakıyor ?

3. lpg uyumu nasıl ?

4. tam donanım listesini nerden bulabilirim ?

5. sensör arızaları veriyormu ? yağmur ve far sensörü sağlıklı çalışıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Biz 100 bini 10 yilda yapiyoruz. Ayrica 100 bin olmadan turbo yiyen cok fransiz arkadasim var

Hocam benim 2 yilda 30 bin yapan tanidiklatim var benzinli simdi bir dizel motoru 100 bin km yapilmak icin mi tasarlanmis 7 8 yil bin cope mi at :)

• Hocam peki bu arac alinir mi sizce karar vermek gercekten zor?
    SAHİBİNDEN GÖRÜLMEYE DEĞER GOLF 5
    İlan No: 223392751
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-gorulmeye-deger-golf-5-223392751/detay

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.