Şimdi Ara

Citroen C4 Cactus'e vurdular...(Ek. Değer kaybı işlemi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
22
Favori
13.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekten uzuldum arac daha yeniydi. Oncelikle sevindirici yani caniniza birsey gelmemesi ve karsi tarafin ortalayip vurmamasi olmus.

Frene basacak akli yokmus ama siyirmayi akil etmesi gercekten mucizevi bir davranis. 😳

-Citroen servisin/mudurun ilgi ve alakasini yeniden taktir ettim. Eksper gun uzatabilirdi. Iyi denk gelmis yada servis araci olmus.

-Bazen bayanlar cidden sabir zorluyor. Trafikteyken boylesi durumlarda ki rahatliklari, umursamazliklari insani cileden cikartacak cinsten. Ornekte ki bayan altinda ki arabaya " bes bes para saymadigi " icin atip tutmasi kolay oluyor tabi.

-Kagitlari vermemekle, tedbirli davranmakla en iyisini yapmissiniz. Bu yeni sisteme cok yabanciyim hele ki fotokopi olayi cok cok sacma. Sehirlerarasi yolda basimiza is gelse nasil yapacagiz, nasil karsidakine guvenip yola gidecegiz belli degil.

-Forum kehanetine inancim kayboldu, daha konusu yoktu geldi vurdular. 😐

Allah beterinden saklasin, bununla gelmis gecmis olsun. Servisten ne zaman cikacakmis araba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 5 Mayıs 2015; 0:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu kaza sonrası işlemlerinin en iyi olduğu ülke Suudi Arabistan

Adamlar vurunca inip bi bakıyorlar, sonra devam ediyorlar

Keşke! Güzel ülkemiz onlar kadar iyi durumda olsa da bizlerde rahat davranabilsek.

Zar zor yıllarca biriktirip mal alıyoruz, aklı bir karış havada birisi malınıza zarar veriyor.
    Haliyle! başkası yüzünden zarara uğramanın sıkıntısı ve sinirini yaşıyoruz.

• Geçmiş olsun.

Trafik sigortası, Ruhsat ve ehliyetin fotoğraflarınıda çekebilirsiniz. Fotokopi yerine kabul oluyor. Çıktı alıncada fotokopiden bir farkı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Gercekten uzuldum arac daha yeniydi. Oncelikle sevindirici yani caniniza birsey gelmemesi ve karsi tarafin ortalayip vurmamasi olmus.

Frene basacak akli yokmus ama siyirmayi akil etmesi gercekten mucizevi bir davranis. 😳

-Citroen servisin/mudurun ilgi ve alakasini yeniden taktir ettim. Eksper gun uzatabilirdi. Iyi denk gelmis yada servis araci olmus.

-Bazen bayanlar cidden sabir zorluyor. Trafikteyken boylesi durumlarda ki rahatliklari, umursamazliklari insani cileden cikartacak cinsten. Ornekte ki bayan altinda ki arabaya " bes bes para saymadigi " icin atip tutmasi kolay oluyor tabi.

-Kagitlari vermemekle, tedbirli davranmakla en iyisini yapmissiniz. Bu yeni sisteme cok yabanciyim hele ki fotokopi olayi cok cok sacma. Sehirlerarasi yolda basimiza is gelse nasil yapacagiz, nasil karsidakine guvenip yola gidecegiz belli degil.

-Forum kehanetine inancim kayboldu, daha konusu yoktu geldi vurdular. 😐

Allah beterinden saklasin, bununla gelmis gecmis olsun. Servisten ne zaman cikacakmis araba?

Teşekkürler.

Ben arkadan darbeyi alınca "bağaj kapağı/tampon vs. komple gitti sandım" Ama kadın son bir hareket ile sola kırıp
    kurtarmak istemiş. Bu sayede benim hasar minimum da kaldı. İnip bakınca bir an şaşırdım ve bişey yok galiba! bile dedim.

Citroen servis müdürü aynı zamanda Chevrolet/Opelinde servis müdürü. Çok çok ilgili birisi...
    Kendisini ve satış müdürünü(Chevrolet satıştan citroen satış müdürü oldu) 2003 den beri tanırım.
    2 opel 2 chevrolet 1 citroen aldım, ama ustalar ve servisimi hiç değiştirmedim.

Her aman söylerim; Araba almak kolay, önemli olan sonraki hizmeti almak. Ben aslında arabadan ziyade, yılardır sonraki hizmeti satın alıyorum.

Bazılarının hakkını yemeyelim, değme şöförlere taş çıkartacak bayanlara da rastladım. Ama tabiki deve de kulak misali kalıyor.
    Sadece bayanlar değil, çalışıp kazandığı ile mal sahibi olmayanlarda(baba aile vs. sayesinde alınanlar) öyle, aramızda ki bu sayede araç/mal kullan
    arkadaşlar yanlış anlamasın ama gerçek bu...

Fotokopi alınamayacak durumlarda akıllı telefonlarımız çare olacak, fotosunu mutlaka alacağız.
    Ama tutanak her arabada 2-3 tane olması lazım. Islak imzalı tutanak olmayınca foto da anlamız...

Forumun lanetine inanmıyorum, çünkü Mondeo/Civic/Cruze/A180 aracın fotolarını koydum, bir şey olmadı.
    Bence konu açınca denk geliyor, onu da açtığımız konuya bağlıyoruz.

Arka stop altı airbump ve stop hazırda varmış. Çamurluk çevresi siparşle gelecek(sonra da takılsa olur, çünkü aslında sadece çizikler)
    Hafta sonuna veririz dediler ama ben 2. aracım olduğu için acele etmeyin dedim. Geç olsun, temiz olsun. O yüzden acele etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Geçmiş olsun.

Trafik sigortası, Ruhsat ve ehliyetin fotoğraflarınıda çekebilirsiniz. Fotokopi yerine kabul oluyor. Çıktı alıncada fotokopiden bir farkı olmuyor.

Evet o an aklıma geldi ama diğer mağdur olan 60 yaşındaki amca eski telefonlardan kullanıyordu, onunda işi görülsün sorunu hallolsun istedim.
    Yoksa tutanağı yazar, fotoları çeker, imzalatıp giderdim. Ama bir an bu adamında ben gidince sıkıntı yaşayabileceğini düşünüp halletmek istedim,
    "ben evrakların fotosunu çekeyim amca sen ne yaparsan yap" olsun istemedim.

Kendimden çok o amcayı düşündüm desem yeridir.
  • kardeşim çok geçmiş olsun
    söylemeden geçemicem şu aracı tasarlayan çokmu düşündü,ne düşündü,ne yaşadı böyle ,sokaktan birini getirsen daha iyi bir tasarım çıkarırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

kardeşim çok geçmiş olsun
    söylemeden geçemicem şu aracı tasarlayan çokmu düşündü,ne düşündü,ne yaşadı böyle ,sokaktan birini getirsen daha iyi bir tasarım çıkarırdı.

Teşekkür ederim.

Elbette! Beğenen olur, beğenmeyen de olur.

Ama ben başka aynı paralara seçenekler olmasına rağmen, isteyerek ve beğenerek aldım. Hem konforundan hemde yakıtından çok çok
    rahat ettim. Bu güne kadar paramın alabildiği HB/NB araçlar aldım/kullandım, bu araç bana en çok keyif veren oldu.
  • quote:

arkadaş adam kaza yapmış sırasımı şimdi bunu söylemenin.

Gecmiş olsun bu arada. Cok ta önemli bir hasar yok gibi.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    tabi ki hocam zaten zevk meselesi ben kendi görüşümü söyledim büyük geçmiş olsun umarım tekrarlanmaz.
  • Allah daha beterinden korusun. Araba ulkemizde kolay alınmıyor. Böyle bir kendini bilmez gelip vurunca da haliyle insan daha çok üzülüyor.

Soylemeden edemeyeceğim, nerede görsem dönüp bir daha bakıyorum; çok güzel bir aracınız var. Ilerleyen günlerde aynı zevkle kullanmaya devam edeceğinizden şüphem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac alirken titizlenilmesi gereken fakat bir cogumuzun atladigi durum aslinda " servis/calisan memnuniyeti "

Sag olasica Bursa Neskar oldurecek en sonunda beni! Sonra ki arac alimimda bayi ilgisi ve musteri memnuniyeti kistasi hep gozumun onunde olacak.

Tamirat konusunda acele etmemek en iyisi yoksa illa ki gozden kacan veya ozenilmeden yapilan yerler oluyor.

Gecen hafta enistemle konusuyoruz son 2 yilda tam 4 kaza yapmis ve bunlardan biri kendi hatasi. Geri kalan uc kazada baskalari arkadan enistemin araca carpmis. Arabasinin ustunde 7000lira civarinda hasar kaydi mevcut hepside arka tampon. 😎

Bazen ne kadar dikkatli olsakta baskalari yuzunden engel olamiyoruz kazaya.

Yakin donemde annem rahatsizlandigi icin hastaneye kaldirdik. Ambulans onde ben arkada giderken hastane girisinde yuksekce bir tumsek varmis virajdan hizli girip orayi gormeyince araba yayik ayrani gibi sallanip once sag kapi altini sonra sol kapi altini vurdu.(ben oyle sandim) Neyse ki krikoyu oturttugumuz hizada ki cikinti kisma gelmis herhangi bir zarar olmadi. Arac icinde hissettigimiz darbe inip baktigimizda daha kucuk olabiliyor bazen.

Neyse ki senin durum ilgi ve alakadan dolayi sorunsuz cozulecek bundan sonrasinda.

Tekrar cok gecmis olsun.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun deliklerimi ilettim zaten kendisine,söylemezsem çatlardım
    Abi cok gecmis olsun. Resimlere bakınca abla diger araca ve kiralik araca daha cok zarar vermis.
    Cana gelecegine mala gelsin eskilerin de dedigi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

O degil de kardesim dedigi adam kendinden 20 yas buyuk yav.

• quote:

quote:

Yok! önemli değil. Arkadaşımızın iyi niyetle fikir belirttiğini düşündüm ve hiç farklı algılamadım.

Teşekkürler. Aslında çok önemli bir hasar olmadı( inip bakana kadar daha çok sanıyordum) tampon, airbump ve çamurluğu saran
    plastik parçalar önemsiz, sadece tampona lokal boya olacak o da önemsiz. Sadece canımı sıkan arka çamurluğun düzeltme/macun/boya/vernik
    olacağı. Onun dışında sorun edecek bir durum yok. Son anda sola kırılan direksiyon ile az miktarda hasar oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Allah daha beterinden korusun. Araba ulkemizde kolay alınmıyor. Böyle bir kendini bilmez gelip vurunca da haliyle insan daha çok üzülüyor.

Soylemeden edemeyeceğim, nerede görsem dönüp bir daha bakıyorum; çok güzel bir aracınız var. Ilerleyen günlerde aynı zevkle kullanmaya devam edeceğinizden şüphem yok.

Evet, paraları zor kazanıyoruz. Rahmetli babam emniyete 36 yılını vermiş, ikramiyesiyle ev bile alamamış 1/3'ünü borç almış bir adamdı.
    Bizde memur çocuğu nasıl olursa öyle işte!.

Allah'a şükür şimdilerde evimiz ve arabamız var, ama yaş da 47'ye geldi.
    Üzülüyor tabi insan. Boşver desekte yine de üzülüyor...Tamam az hasar, çizik, kırık ama mal canın yongası işte...

Aracımı seviyorum, severek kullanıyorum.
    Eskiden araç alınca 1-2 seneye hemen değiştirme planlarına girerdim, bu araçta 5-6 sene diyorum(Eşim bile şaşırıyor).

Teşekkürler.

Tekrar geçmiş olsun. Kaza fotolarını da saklarsanız herhangi dişedokunur bir değer kaybı olacagını da zannetmiyorum. Cok kucuk bir hasar.

• quote:

geçmiş olsun deliklerimi ilettim zaten kendisine,söylemezsem çatlardım

Önemli değil. Bu sayede bende küçükte olsa kişisel fikrimi yazmış oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

O degil de kardesim dedigi adam kendinden 20 yas buyuk yav.

kardeşim derken küçük birisi olarak algılamayın.doğrudur 20 yaş büyük olabilir bende 28 yaşındayım yanlışım olduysa kusura bakmasın abimdir der geçerim.yalnız şuan biraz sinirlerim bozuk fazla konuşmak istemiyorum.

• geçmiş olsun. bu rent a car ve şirket arabalarından çok çekiniyorum trafikte çok pervasız sürüyorlar araçları. özellikle renault fluence ve ford fiesta görürsem ekstra dikkat ediyorum "ite dalaşcağına çalıya dolaş misali"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.