p260 hatası alıyorum şuan için aciliyeti olmadığı söylendi |
Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1447. sayfa)
-
-
Değiştirdim enjektörü ama araçtan soğudum, sıfır araç fiyatları uygun haldeyken değiştirmeyi düşünüyorum…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba ailemiz için otomatik, uygun fiyatlı, az yakan şanzumanı sorunsuz, genellikle İstanbul içi , ne çok küçük nede çok büyük olmayan, uzun süre kullanabileceğimiz araç ihtiyacımız var.
İlk aracımız olacak olmasından dolayı da en az sorun çıkaracak aracı arıyoruz,
Seçeneklerimiz arasında şanzımanın tam otomatik olması ve daha az sorun çıkardığı için Eat6 şanzımanlı 2015_2017 arası Citroën C4 veya aynı yıl aralığında Peugeot 308 düşünüyoruz, sizce hangisini tercih etmeliyiz?
Selamlar,
Ben de 2012 model, 130 binde 1.6 e-hdi modelini almayı düşünüyorum. Sağ kapılar ve sağ arka çamurluk boyalı. Exclusive paketi. Sizle alınır mı bu araç? Çok fazla spekülasyon var. Elektronik arızası vs. Forumda en çok beğeni alan yorumlara baktığım zaman genel olarak herkes memnun. Opel astra G 2001 'den geçiş yapacağım.
-
Geri çağırma kampanyası kapsamında triger kayışı ve hava yastığının değiştiren oldu mu ?
-
Benim triger 80 000 km için 2 yıl önce yapıldı. Ama 120 000 olan duruyor. Servisi ararsanız size bilgi verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sade100 -- 22 Aralık 2024; 19:47:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer araçlara göre direksiyonu biraz daha serttir ama zorlarsanız parmakla da döner.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hava yastığı değiştirdiniz mi peki kampanya kapsamında ? Gerek var mı ? Neden böyle kampanya yapmışlar acaba o yıllarda üretilen hava yastıkları kalitesizmiydi acaba
-
Şimdi sorguladım benim c4 için de hava yastığı değişimi gözüküyor ancak triger gözükmüyor.
Türkiye’de hava yastığı değişmiş araç pert araç demek. Ancak olası bir kazada korunmak için önemli bir değişim.
stellantis, türkiye’de satılan citroen c3 ve ds3 modellerindeki hava yastığı sorunu nedeniyle önemli bir geri çağırma kampanyası başlattı. 2009 ve 2016 yılları arasında üretilen bu modellerde, takata üretimi hava yastıklarında yaşanan bir sorun nedeniyle araç sahiplerinin dikkatli olması gerektiği belirtildi.Stellantis’ten Türkiye’de Geri Çağırma Kampanyası: Citroen C3 ve DS3 Modellerihttps://www.ulakci.com/stellantis-ten-turkiye-de-geri-cagirma-kampanyasi-citroen-c3-ve-ds3-modelleri-25018
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 23 Aralık 2024; 8:51:22 >
O zaman hava yastığı değişimi yoktu. Japon bir firmanın takaya galiba hava yastıkları problemli diye birçok firmada değişim oluyor. Ondan olabilir.
Akü değişimi yapan arkadaşlar yeni akü yü kodlamak gerekiyormuş yapan varmı?
-
Benim de aküm bitmiş arabam çalışmıyor, akü öneren var mı, start-stop çalışmasa da olur.
Agm akü varta70a taktım servis de aynısını önerdi. Herhangi bir agm akü taktırabilirsin
-
Ben değiştirdim sadece direksiyon airbag değişiyor bizim araçlarda.
İki sene oldu ben İnci Efb taktırdım hala start stop bile aktif ama kapalı kullanıyorum genelde araçta bir sorun yok agm pahalı derseniz Efb de uygun bizim araçlara kodlama vs istemez
Bizim bizim araçlarda fren geri kazanım sistemi olmadığı için Efb aküler de uyumlu taktırabilirsiniz start stop bile çalışıyor.
Herkese iyi forumlar
2015 C4 1.6 BlueHDI EAT6 Comfort almayı düşünüyorum. Bu araç özelinde kronik bir problem var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 6 Ocak 2025; 10:45:50 > -
Yeni akü taktırdıktan sonra, aküyü araca kodlama yaptıran varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6828 -- 10 Ocak 2025; 15:46:41 > -
Benim gittiğim özel Peugeot Citroen servisi kodlama yapmaya gerek yok. Araç kendi hallediyor dedi.
Bende akücüye gittim 3200 tl’ye 60 amper efb akü taktırdım kodlama vb gerekmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X