YA ALAKASI YOK AMA KAC MESAJDA TEĞMEN OLUNUYO SIKILDIM CAVUŞLUKTAN YÜZBASI YUZ KİŞİNİN BAŞI YA CAVUŞ
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
yaw 1200 kg lık 1.4 motorlu arabayı alıp ne yapacan senmi taşıyacan .gidermi o araba hiç.
nerden biliyosun taşımaz? kaç kere kullandın?
1.4 dieselse çeker benzinliyse çok ekmek yemesi gerekir özellikle rampada bende 1.3 idea multijet var 1200 kg rampada da düzdede canavar(o kadarda diil)
quote:
Orjinalden alıntı: morbid
quote:
yaw 1200 kg lık 1.4 motorlu arabayı alıp ne yapacan senmi taşıyacan .gidermi o araba hiç.
senle tartışmaya girmeye niyetim yok.ukala lafların yüzünden topicten silinen cevapların dan belli araç bilgin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: morbid
quote:
senle tartışmaya girmeye niyetim yok.ukala lafların yüzünden topicten silinen cevapların dan belli araç bilgin
istesende giremezsin zaten.. bu arada hangi mesajlarım silinmiş gösterirmisin?
başka bi topicte benim eski nickim morbid idi sınırsız banlandım onun için _morbid_ nickini aldım diyen benmiyim acaba.niçin banlandığında belli idi zaten ukala adice kelimeler kimi kandırıyorsun sen
quote:
başka bi topicte benim eski nickim morbid idi sınırsız banlandım onun için _morbid_ nickini aldım diyen benmiyim acaba.niçin banlandığında belli idi zaten ukala adice kelimeler kimi kandırıyorsun sen
komik adamsın vesselam.. yani sınırsız ceza almamla araç bilgimin olmamasını nasıl bağdaştırdın onu anlayamadım.
biz öyle senin gibi boşa sallamayız.gerçeği konuşuruz
bir insanın banlanması için kullandığı kelimelere dikkat etmemesi gerekir.senin gibi yani.eminim haytında araba bile görmemişsindir. banlandığına göre adice davranışlarda bulunmuşsundur şu anki gibi. eğer böyle davranmaya devam edersen daha önceki gibi yine şikayet ederim seni o zaman mesajların silindi bu sefer fazlası olur herhal
quote:
bir insanın banlanması için kullandığı kelimelere dikkat etmemesi gerekir.senin gibi yani.eminim haytında araba bile görmemişsindir. banlandığına göre adice davranışlarda bulunmuşsundur şu anki gibi. eğer böyle davranmaya devam edersen daha önceki gibi yine şikayet ederim seni o zaman mesajların silindi bu sefer fazlası olur herhal
ben banlandıgımı inkar etmiyorumki. evet banlandım. ben snein kurmuş oldugun mantıksız cümleyi söylüyorum şimdi tekrar söylüyorum. sınırsız ban yememle araba hakkında bilgi sahibi olmamam arasında nasıl bir ilişki kurdun?.. 2. Hayatımda araba görmemişsin diyosun ben senin hayatında gördüğün arabalardan daha fazla araba görmüş ve kullanmışımdır buna emin ol.
çok güzel bir araç,fiyat donanım oranı da gayet iyi.ben denedim,baya da hoşuma gitti
quote:
Orjinalden alıntı: prodrive
çok güzel bir araç,fiyat donanım oranı da gayet iyi.ben denedim,baya da hoşuma gitti
vtr mi yoksa standart mi?
vtr dedikleri zaten 1.6 lt olanın 2 kapılısı,pek bi fark yok aralarında.ben hem 110hp lik dizeli hemde benzinlisini kullandım.dizelin performansı gerçektenn etkileyici.benzinli de çok güzel,kalite,konfor eski modellere göre baya artmış.bence o sınıfta o fiyata alınabilecek en güzel araçlardan biri
quote:
Orjinalden alıntı: prodrive
vtr dedikleri zaten 1.6 lt olanın 2 kapılısı,pek bi fark yok aralarında.ben hem 110hp lik dizeli hemde benzinlisini kullandım.dizelin performansı gerçektenn etkileyici.benzinli de çok güzel,kalite,konfor eski modellere göre baya artmış.bence o sınıfta o fiyata alınabilecek en güzel araçlardan biri
arkadas guzel soylemısh gercekten gencsen yerınde duramıyorsan vtr alcaksın dızaynı cok guzel ama paran warsa vts alcaksın
O da 45 civarı yazıyo internette ki 180bg 2 kapı tam donanım için bence gayet iyi fiyat.
45 milyara bence çok uyygun bir otomobil C4 VTS
Pardon ya 49.407 YTL diyor, ala ala ben bir ara baktığımda balla 45 yazıyordu.. Neyse bence kırmızı renkte C4 VTS süper bir otomobil, benzer motorlu 206 RC'den daha ucuz sayılır neredeyse, performans olarak bayağı da tatmin eder hani valla ileriye yönelik düşünmüyorum değil. Ah bu vergiler...
quote:
Orjinalden alıntı: Janjan
Pardon ya 49.407 YTL diyor, ala ala ben bir ara baktığımda balla 45 yazıyordu.. Neyse bence kırmızı renkte C4 VTS süper bir otomobil, benzer motorlu 206 RC'den daha ucuz sayılır neredeyse, performans olarak bayağı da tatmin eder hani valla ileriye yönelik düşünmüyorum değil. Ah bu vergiler...
olm ne var vergisinde neredeyse 50 milyarlık bir otomobil yıllık 1 küsür milyar çok değil bence. hem de 180 bg
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k
quote:
Orjinalden alıntı: Janjan
olm ne var vergisinde neredeyse 50 milyarlık bir otomobil yıllık 1 küsür milyar çok değil bence. hem de 180 bg
1 MİLYAR KÜSURSA VRGİSİ BENCE GAYET İDEAL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme