Şimdi Ara

citroen ds5 1,6 e-hdi için 106 bin lira fiyat aldım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakalım da satılmasın hep özel kalsın DS...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Çok güzel bir tasarımı var gerçekten aracında 106 bin edermi orası makul.

MAKUL yerine MEÇHUL demek istediniz galiba..

Evet bir an karıştı çok benzer cümleler.
  • fiyattan ötürü kime kızıyor kızanlar ?
    satıcılaramı devlete mi ?
    adam zararına mı araba satsın , vergi böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

Bırakalım da satılmasın hep özel kalsın DS...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 bin tl ederi var fazlasını veren kendini özel hissetsin
  • DS5 sınıf standartlarının üzerinde bir araba. Farklı olmak isteyenler 106 bin TL yi verir dikkatleri üzerine çeker ve rahatına bakar.
  • Hocam 4 kişi girelim buna, başka türlü finansman sıkıntısı olur
  • the beetle konusunu hatırlıyorum da araç retro ve efsane olduğu için fiyatına normal diyenler vardı

75.900 tl onun için normalse bu ds5 sudan ucuz
  • konuyu yanlış yere açtın. burası ticarethane.

not: en sevdiğim 3 arabadan birisidir ds5
  • Tasarim olarak cok hosuma giden bir arac ama 106bin gibi rakamlari buna verecegime gider c180 AMG alirim ya da ikinci el temiz bi 3.20d alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac cok guzel arac ben burdayim diyor ve yollarda cok nadir gorunuyor bunlar avantajlari. Fiyati citroen olmasi 1 yilda 30-35bin deger kaybetmesi dezanatajlari. Akil tartina koy hangisi agir basarsa. Tabi bir de hayallerinin arabasi olma durumu var

• quote:

Orijinalden alıntı: drserti

bir süredir ds5 için karar aşamasındaydım, 1 ay kadar önce izmir bayraktar otomativden sıfır ama 2012 model 1,6 motor dizel +teknoloji paketi+xenon far sedefli beyaz için 86 bin lira fiyat almıştım. dün kararımı verip piyasa araştırması yapıp belki 1-2 bin daha aşağıya alırım diye düşünürken piyasada 2012 modelinin kalmadığını 2013 lerin daha yeni geldiğini ve yukarda saydığım donanımdaki 2013 model aracın tam 106 bin lira olduğunu öğrendim. diyarbakırdaki bayideki adama siz bu arabayı bu fiyata satamassınız deyip hayalimdeki arabayı arkamda bırakıp çıkıp gittim. bayraktarı aradım onlarda aşağı yukarı aynı fiyatı verdi. ben ne olduda 20 bin lira arttırdılar bu arabanın fiyatını anlamadım. böyle bir uçurum fiyat farkıyla nasıl satış yapacaklar bilmiyorum, 2. eldede fiyatları yukarı çekecekler bu araba alınır olmaktan tamamen çıkacak.

Tavsiyem bir iki bayi ile sınırlı kalmayın.
    Özelllikle bu tip araçlarda mutlaka kıyıda köşede araç bulunur.Eğer ciddiyseniz ben de tanıdığım bayilere sorabilirim.pm yoluyla bana ulasabilirsin.

• dün bitane gördüm nasıl heybetli bir araba o öyle mercedesin s sınıfı yanında küçük kalıyor
  • Ben de niyetlenmiştim bir ara ama C4 otomatiği test edince tamamen vazgeçtim. MCP tam bir fiyasko. Alışırsın falan diyolar ama o kadar para ver sonra şanzımanın nazını çek. olacak iş değil.

Tasarım motor donanım süper bunlarda şüphe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Ben de niyetlenmiştim bir ara ama C4 otomatiği test edince tamamen vazgeçtim. MCP tam bir fiyasko. Alışırsın falan diyolar ama o kadar para ver sonra şanzımanın nazını çek. olacak iş değil.

ikisinide kullananlar ds5 te ciddi iyileştirme yapıldığını söylüyorlar(yazılımla),1-2. viteslerden sonra hissedilmiyormuş geçişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserti

quote:

Ben de niyetlenmiştim bir ara ama C4 otomatiği test edince tamamen vazgeçtim. MCP tam bir fiyasko. Alışırsın falan diyolar ama o kadar para ver sonra şanzımanın nazını çek. olacak iş değil.

ikisinide kullananlar ds5 te ciddi iyileştirme yapıldığını söylüyorlar(yazılımla),1-2. viteslerden sonra hissedilmiyormuş geçişler.

Kullandığım C4 de yeni bir araçtı. Muhtemelen 2012 veya 2013 modeldi. Bilmiyorum . Ama alacaksanız 75-80 bine sıfırdan farkı olmayan araçlar var. Xenonlu cam tavanlı falan. onları tercih edin 100 bin vermektense.

• quote:

Aynı aracla bende test surusu yaptım abarttiniz gibi degil.
    Ayrica suanda c sinifinin en iyi f/p aracidir kendisi

• Aracı detaylı incelemiştim ve detaylı test sürüşü yapmıştım. Fonksiyonellik çok kötü, ön direklerden yol zor görünüyor yani ölü bölge çok fazla. Koltuklar vs iç malzeme kalitesi iyi görünüyor ancak bu araç bu motor ve şanzımanla bırakın 100.000TL üzerini 80.000TL üzerinde alınmaz. Gider pazarlıkla audi a4 falan alırdım heralde :)
  • Pm attım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.