Şimdi Ara

Citroen DS5 Türkiye Fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 sene sonra ortalama 25000-30000 lira zarar ettireceginden, o zamanlarda makul bir fiyatla alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

2-3 sene sonra ortalama 25000-30000 lira zarar ettireceginden, o zamanlarda makul bir fiyatla alinabilir.

+1 ancak bu fiyata baska bi araba alsan yine zarar ediceksin ama bu kadar etmeyebilirsin..
  • Donanım listesine ve arabanın Hybrid olduğuna bakılırsa fiyatı uçuk bir fiyat değil hak eder diye düşünüyorum Top Gear'da en iyi aile arabası ödülü aldığına bende biliyorum gerçekden çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Su araba gelseydide showroomlara akın etseydik.Ben özellikle 2.0 motoru merak ediyorum.
  • Jetta'ya 70-75.000TL veriliyorsa, DS5'e bu fiyat bana çok normal geldi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Jetta'ya 70-75.000TL veriliyorsa, DS5'e bu fiyat bana çok normal geldi açıkçası.

Hocam Volkswagen olduğu için veriliyor emin ol ki kia hyundai renault olsa o kadar etmez adı para bu arabanın
  • Aracı detaylı incelemek isteyen olursa burdan bakabilir güzel bi site hazırlamışlar.Daha önceden verildiyse özür dilerim..

http://www.ds5.citroen.com/tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Donanım listesine ve arabanın Hybrid olduğuna bakılırsa fiyatı uçuk bir fiyat değil hak eder diye düşünüyorum Top Gear'da en iyi aile arabası ödülü aldığına bende biliyorum gerçekden çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

hybrid olan model 2.0 olan arac
    2.0 lar muhtemelen 105-110 uzerinde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

quote:

Donanım listesine ve arabanın Hybrid olduğuna bakılırsa fiyatı uçuk bir fiyat değil hak eder diye düşünüyorum Top Gear'da en iyi aile arabası ödülü aldığına bende biliyorum gerçekden çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

hybrid olan model 2.0 olan arac
    2.0 lar muhtemelen 105-110 uzerinde olur

2.0 motorlar benzinli değil mi..?
  • Çok beğeniyorum bu aracı piyasada okadar çok değerini haketmeyen araç varken bu alınır
  • quote:

e-Hdi "micro-hybrid" diye geçiyor, bildiğimiz anlamda elektrik motorlu hibritlerden değil, start-stop ve fren enerjisi geri kazanım özelliği var sadece. DS5 2litre dizel motorlu hibrit modeli türkiyeye gelmeyecek büyük ihtimalle, ingilterede 33-35bin pound civarı satılıyor, Tr'de 120-130binden aşağı olmazdı, nitekim getirmemişler bu başlığa göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

e-Hdi "micro-hybrid" diye geçiyor, bildiğimiz anlamda elektrik motorlu hibritlerden değil, start-stop ve fren enerjisi geri kazanım özelliği var sadece. DS5 2litre dizel motorlu hibrit modeli türkiyeye gelmeyecek büyük ihtimalle, ingilterede 33-35bin pound civarı satılıyor, Tr'de 120-130binden aşağı olmazdı, nitekim getirmemişler bu başlığa göre

Hocam performans bekleyen biri için 1.6 112 hp cok az 1.6 THP 156 benzinli diye yanaşmayan olucaktır.Ama bence getirir diye düşünüyorum.Belki şu anda gelmez 1.6 satar ilerleyen zamanda belli olur.

• O tasarıma ve iç mekana göre bence bu fiyatlar normal. 70 bin civarında Jetta ve Focus olduğunu düşünürsek gayet iyi bir fiyat.
  • 1.6 hdi lerde mcp standart mı acaba
  • dizel benzinli farkının bu kadar az olması bile takdir edilesi
  • bu dandik arabaya bu parayı veren insanlarda çıkar şimdi
  • Fiyat piyasa şartlarına göre yüksek değil ama psikolojik olarak aşabilir
  • 1.6 156hp değil 200hp.
  • Bu gorunumde arac 112 hp olurmu ayiptir.
  • mercedes c180 parasına fransız citröeni
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.