Şimdi Ara

Citröen E-C4 Alınır Mı ? (Elektrikli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
9
Favori
19.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 ayın sonunda radyo kendi kendine çalışmaya başladı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğayıkoru kullanıcısına yanıt
    Üstadım kapora verdim araca makyajlı kasa için 1530 gibi rakamı var tam dolu olanı için
    şarj yeri sorunum yok sizin araçta sorunlar giderildimi memnunmusunuz araçtan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, evet parça geldi sorun giderildi. Şu an herhangi bir problem yaşamıyoruz. Yeni kasasında AC şarj hızılı 7,2 den 11kw/saat e çıkartmışlar. O daha da iyi. Güle güle kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğayıkoru kullanıcısına yanıt
    220v elektrikle şarj edecez aracın yanında şarj cihazı vermiyorlar 3.5- 7-11 kw hangisini alayım şarj süresinin önemi yok

• dayıcım D kullanıcısına yanıt

Geleceğe yatırım açısından 11 kw destekleyen modeli satın alın.

Mg'yi sattınız mı hocam.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Hayır satmadım ustat, ec4 ikinci arac
    Evimin altyapısı11 kw için uygun degil.Sebeke 220 volt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dayıcım -- 2 Nisan 2025; 11:49:41 >
  • e C4 almayı düşünüyordum ama şikayetvar üzerinden yapılan şikayetler araçtan beni inanılmaz soğuttu. Kronik sorunları olan problemli bir araç mıdır ?

www.sikayetvar.com
    Citroen Ec4 Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/citroen/ec4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nancy Ajram -- 19 Nisan 2025; 14:19:46 >
  • Nancy Ajram kullanıcısına yanıt
    Hocam, özellikle psa grubu elektriklilerinde inanılmaz sorunlar duyuyorum, çevremde 4 kişide benzer araçlar var ve elektronik çekiş arızası, şarj almama, araç beyin arızası herkeste mutlaka bir sorun çıktı, doğuştan elektrikli olmayan bu araçlardan uzak durmakta fayda var

• Nancy Ajram kullanıcısına yanıt
    2023 Ekim ayında mg hs aldım şuan 18000kmde yorumlara bakarsan araba teneke arızadan geçilmiyor ben gözümü kararttım Birde LPG taktırdım araca garantiden de çıktı şükür en ufak arıza çıkarmadı o fiyata alınabilecek en iyi araca biniyorum
    EC4 için ben aracı teslim alalı 10 gün oldu bunun Üç günüde ppfcide geçti yorum için çok erken şimdi şikayet vardaki şikayetlere baktım şikayetlerden kronik arızalı bi araç olduğu yorumunu çıkaramadım alternatifi elektrikli araçların şikayetvar yorumlarına bakın teşekkür mesajlarıyla dolu değildir,kronik sorununu kullanıcı yorumlarında ben göremedim elektrikli araçtan bahsediyoruz yazılımsal hatalarda düzeltmelerde olacak
    Araç hakkında hangi marka olursa olsun kullanıcılar haricinde kimseyi dinlemeyin WhatsApp Facebook grupları var üye olun orada bakın kararınızı öyle verin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.