Şimdi Ara

Citroen nemo 2013 aldım yorumlarınız nedir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
10.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Eyvallah demek bu teste verilen isim geyik testi...

Esp sistem ne yazik ki aldığımız modelde de yok.

Biraz internetteki videoları araştırdım ayrca "moose test" diyen çıkıyor...

Testlerde uçan balık nemo'dan başka uçanını daha görmedim şimdilik. :))

Çok kafaya takılacak konu değil ama yine de ucundan can var.

Dikkatli kullan gerisini allaha bırak ecelin geldiyse zaten öleceksin ama en başta dikkatli olmak önemli onun haricinde ben eskişehirdeyim mahallediki arabaların çoğu doğan,şahin.brodway,eski kasa megane,dacia loga vs. bunlarla dolu hangi birinde esp var? Bu her araba için geçerlidir dikkatli sürüş ve aşırı hız yapmamak onun haricinde kolay kolay sorun çıkmaz.

• Yani hocam
  • Bu arada bu araca "ticari araç" muammelesi yapmalarını anlayabilmiş değilim. Aracın arka bölmü otomobil bağajından neredeyse daha küçük.

Bir de üstüne 2 kat vergi alıyorlar.
  • Hayırlı olsun bendede sx plus modeli var. 2012 model 27000 olduk 4 kere uzun yol gördüm tam şehir arabası azyakar çok kaçar ama sen kaçma 130 km geçme.160la giderken rüzgar estiğinde resmen şerit değiştirdim.187 boy 114 kilomvar çokrahat ediyorum. Fiat fiorino ve pejo bipper ım tüm parçaları uyuyor motor hariç.aksesuar bakarken bu bilgi işine yarar. Kaliteli yakıt kullan.bireysel emeklilik yaptırdım 9 sene sonra toplu para çekip öyle değiştirim.:)10 numara araba uzun süre binersin araba gidiyor ama hız yapma 130u geçme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmetMetin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fazla hız yapmıyorum 100'ü gecmemeye çalışıyorum. Az yakıyor her ay 160+70=230tl para çıkıyor benzin ve vergisi onun haricinde bi aksaklık yok serviside gayet iyi. Kasko da var onu saymıyorum artık sıfır arabada kasko şart.

Edit:benzin yazmışım mazot olcak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshow -- 7 Mayıs 2014; 15:10:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citreon yetkili servis anabayiide çalışan tanıklarınız var mı?
  • Bende 2012 nemo var. motoruna göre işlevine göre kendi ayarlarında olan cinslerinden iyi ama şu seriş problemi var.
    üç gündür bir radyatör takamadılar.Trabzon servisi Pazartesi takılmamışsa alıyorum aracı özel servise gideceğim. detaylı bilgi için pazartesi akşamı yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.