Güle güle kullan hocam on numara araba almışsın. Biraz üzmüş ama motorda sıfırlanmış sayılır. Enjektörler sıfır olduğu için yakıtı iyice azalır. Uzun vadede masrafın bir kısmını telafi eder. Arabalara ilgili misiniz bilmiyorum ama eğer çok anlamıyorsanız en azından kasa olarak tercih yapmada bir doğal yeteneğiniz olabilir. Muadil arabalardan fersah fersah üstündür o kasa C4. Şu piyasada parasını hak eden birkaç tane arabadan biridir. Bende makyajsız kasa benzinlisi vardı aynı aracın. O kasadaki izolasyon, göğüs plastiği, işçilik, koltuklar, tavan döşemesi yeni kasada yok. Mevcut 0 km C4'lerden daha kaliteli bir araç. Bende şu an Citroën alsam ya aynı kasa C4 alırdım ya da yeni kasa DS4 alırdım. Sizin araç bu şekilde görünüyor sanırım. B sütunu, C sütunu ve spoiler normalde Piano Black geliyordu ama sizin kasada kaldırdılar. Filmcilerde oralara parlak siyah folyo çektirirseniz on numara görünür. Aynı şekilde makyajsız kasa da karartılmış arka camlarda standarttı. Makyajlı kasada LED far geldi mi tam hatırlayamadım. Eğer yoksa kaliteli bir LED kısa ve uzun farlar yakışır o kasaya. Lastik vs. aldınız mı araca? Tavsiyem olabilir genel olarak araca dair. Antifrizini, şanzıman yağını vs. kontrol etti mi servis? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim