Şimdi Ara

Citroen Servisi Fiyat Değişikliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Güle güle kullan hocam on numara araba almışsın. Biraz üzmüş ama motorda sıfırlanmış sayılır. Enjektörler sıfır olduğu için yakıtı iyice azalır. Uzun vadede masrafın bir kısmını telafi eder.

Arabalara ilgili misiniz bilmiyorum ama eğer çok anlamıyorsanız en azından kasa olarak tercih yapmada bir doğal yeteneğiniz olabilir. Citroen Servisi Fiyat Değişikliği 

Muadil arabalardan fersah fersah üstündür o kasa C4. Şu piyasada parasını hak eden birkaç tane arabadan biridir. Bende makyajsız kasa benzinlisi vardı aynı aracın.

O kasadaki izolasyon, göğüs plastiği, işçilik, koltuklar, tavan döşemesi yeni kasada yok. Mevcut 0 km C4'lerden daha kaliteli bir araç.

Bende şu an Citroën alsam ya aynı kasa C4 alırdım ya da yeni kasa DS4 alırdım.

Sizin araç bu şekilde görünüyor sanırım. B sütunu, C sütunu ve spoiler normalde Piano Black geliyordu ama sizin kasada kaldırdılar. Filmcilerde oralara parlak siyah folyo çektirirseniz on numara görünür. Aynı şekilde makyajsız kasa da karartılmış arka camlarda standarttı.

Citroen Servisi Fiyat Değişikliği

Makyajlı kasada LED far geldi mi tam hatırlayamadım. Eğer yoksa kaliteli bir LED kısa ve uzun farlar yakışır o kasaya.

Lastik vs. aldınız mı araca? Tavsiyem olabilir genel olarak araca dair. Antifrizini, şanzıman yağını vs. kontrol etti mi servis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim aslan da şu hocam. En güzel renk bence. Evet enjektör değişince yakıt tüketimi azaldı :) Arabalara da ilgim vardır çevremin alma demesine rağmen aldım :)

Benim spoiler vs de piano black bu arada.
    LED far keşke gelseymiş ama hala halojen. Fotoda da gözüküyor zaten.

Aldığımda üstünde Michelin CrossClimate 2 vardı. Hala onları kullanıyorum durumu iyi. İnanılmaz memnunum maşallahı var.

Servis antifrizi yeniledi araçtaki. Şanzıman yağı konusunda bilgi alamadım. Araç şu an 92 bin kmde. İnternette ve kullanım kılavuzunda yağ değişimi ihtiyacı olmadığı söyleniyor ama çok kafama yatmadı. İşin aslı nedir?

Citroen Servisi Fiyat Değişikliği

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• egehan531 kullanıcısına yanıt

MaşAllah diyelim hocam on numara görünüyor anılarım depreşti görünce. Citroen Servisi Fiyat Değişikliği 

Ölmeyecek bir kasası var. Halen modern görünüyor.

Şanzıman yağı değişse iyi olur, tork konvertörde baskı balata görevini yağ görüyor.

Lastikleri de kış sonrası Michelin Energy Saver ile yenilemenizi tavsiye ederim.

Yakıt ve sessizliği çok iyiydi. Fabrikasyon lastikleri o modeldi C4'lerin.

Kısa farları LED e çevirmek şart olmuş. Bir de kapıdaki fitillere silikon sprey sıkmak lazım, zamanla aşınıyor C4 lerde. Tek kronik sorunu o kaldı makyajlı kasada.

Önceki kasada sigorta kutusu kronik sorundu. Makyajda giderdiler.

• Teşekkürler hocam. LED far tavsiyeniz var mı bu arada?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • egehan531 kullanıcısına yanıt

Trendyol dan alabilirsiniz hocam. Üstündeki ampulü kontrol edip muadil Led almak lazım.

Servisteki usta da bilir, sanayidekilerde bilir.Citroen Servisi Fiyat Değişikliği 

• Ayni aracdan arkadasimda da var şuan 260 bin kmde en ucuz nerdeyse ordan yakit alir. Hic boyle bir sorun yasamadi.150 bin tl bana asiri ucuk geldi ben olsam yaptirmazdım o paranin krşunu vermezdim onlara. Arabanin tamami kac para ki burdaki aradaslarda normallestirmis en iyisi temiz binersin diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.