Şimdi Ara

CİTROEN YENİ C5 DİZEL OTOMATİK Mİ, SUBERB 1.6 TDI ELEGANCE MI,YOKSA VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 DİZEL Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu ay kendi aracımı satıp ya da takasa saydırıp yeni d sınıfı dizel bi araç almayı düşünüyorum. Aklımda C5, Passat ve Suberb var
    Suberb passatla aynı motoru elegance paketle metalik ve sunroof farkıyla 69000 tl ye (pazarlıksız ki çok indrim yapmıyorlar)
    Passat 1.6 tdi motoru comfortline paketi ile birlikte sunroof ve metalik farkıyla 67000 tl ye (pazarlıksız) pazarlık yapıncada enfazla 1000 tl iniyorlar.
    Citroen C5 dizel otomatik olması sunroof ve metalik farkı ve pazarlıkla 59000 bin liraya kadar vermeleri nedeniyle en uygun görüneni bu.
    Ancak fiyat, marka, performans ve ikinci el gözönüne alındığında sizce hangisi tercih edilmeli cidden çok kararsız kaldım.

• marka takıntın yoksa suberb derim
  • 1.SUPERB
    2.PASSAT
  • c5' in şanzumanı hem avantaj hem de dezavantaj.

otomatik olması rakiplerinde 1.6 dizel modellerde otomatik opsiyon pek bulunmadığından bir avantaj.

ama aynı zamanda auto6r türevi şanzumanların güvenilir olmadığı da bir gerçek. özellikle yoğun kullanımda arıza çıkarma ihtimali yüksek.

sonuçta otomatik olması şart değilse Superb, şartsa C5
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkes73

Arkadaşlar merhaba
    Bu ay kendi aracımı satıp ya da takasa saydırıp yeni d sınıfı dizel bi araç almayı düşünüyorum. Aklımda C5, Passat ve Suberb var
    Suberb passatla aynı motoru elegance paketle metalik ve sunroof farkıyla 69000 tl ye (pazarlıksız ki çok indrim yapmıyorlar)
    Passat 1.6 tdi motoru comfortline paketi ile birlikte sunroof ve metalik farkıyla 67000 tl ye (pazarlıksız) pazarlık yapıncada enfazla 1000 tl iniyorlar.
    Citroen C5 dizel otomatik olması sunroof ve metalik farkı ve pazarlıkla 59000 bin liraya kadar vermeleri nedeniyle en uygun görüneni bu.
    Ancak fiyat, marka, performans ve ikinci el gözönüne alındığında sizce hangisi tercih edilmeli cidden çok kararsız kaldım.

c5 e binmedim tecrübemde yok bu araçla ilgili ancak ben tasarımını hiç mi hiç beğenmiyorum sırf bu yüzden ben c5 almazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: >AviatoR<

quote:

Orijinalden alıntı: serkes73

Arkadaşlar merhaba

c5 e binmedim tecrübemde yok bu araçla ilgili ancak ben tasarımını hiç mi hiç beğenmiyorum sırf bu yüzden ben c5 almazdım

c5 sin tasarımını beğenmeyen de çıktı :))

• Merhabalar..

Lafimi ksia tutucam.. Geçen hafta çok yakin bir arkadaşimin babasina Skoda SuperB almiş bulunuyoruz..

İnanin Ömürlük bir araç... Kisada olsa kullanma şansim oldu ve bir an bende aracimi satip SuperB alsam mi acaba diye düşündüm direksiyonda..

Adamlar çok çok iyi araç yapmiş.. Arabadaki bir çok özellik için başka markalar kat ve kat fazlasiyla ücret isterken bi çok özellik Standart olarak geliyo..

Bence SİRF bu yüzden bile Skoda SuperB diyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-passat
    2-c5
  • D sınıfı bir araç alacağınız için otomotik olmasını tavsiye ederim, bu yüzden c5 diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.