Bildirim
City Car Driving için PC ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
city car driving gibi bir oyun için g27 almaya değer mi? zaten sistemi kasan bir oyun değil bu. her türlü oynarsın. ama oyuncuysan laptop yerine toplama bir pc alsan daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
city car driving gibi bir oyun için g27 almaya değer mi? zaten sistemi kasan bir oyun değil bu. her türlü oynarsın. ama oyuncuysan laptop yerine toplama bir pc alsan daha iyi olur.
Sadece City Car Driving değil GT5 , ETS2 felan işte :D
Nasıl kasmıyor ya kuzen 1 ay önce laptop aldı Acer modeli hatırlamıyorum. 4GB DDR3 Nvidia Gt 760 ekran kartı var ama em iyi ayarda oynatmıyor. Ben masaüstü istiyorum ama ailecek kullanacağımız için PC yi Masaüstü sıkıntı olur onun için gaming notebook tavsiyesi istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen bilirsin dostum. ben dün kurdum o oyunu , bugün sildim, çizgi film gibi grafikleri. tek işe yarar tarafı gerçek hayattaki direksiyon tecrübesine biraz yardımcı oluyor. -
City Car Driving hocam biraz değil,çoook abartmadınmı yahu bu oyunu sitesinden orijinal satın aldım bnm dandik 500 paylaşımlı ekran kartı bile hiç kasmadan oynaya biliyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Te Amo Querido
City Car Driving hocam biraz değil,çoook abartmadınmı yahu bu oyunu sitesinden orijinal satın aldım bnm dandik 500 paylaşımlı ekran kartı bile hiç kasmadan oynaya biliyorum...
Kardeşim ne güzel oynatıyormuşda ben neden abartım ki nedenim kasıyodu güzelim pc de.
Bende çok meraklı değilim 1000 tl yerine 3000 tl vermeye ama kasıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SefaYaman444
quote:
City Car Driving hocam biraz değil,çoook abartmadınmı yahu bu oyunu sitesinden orijinal satın aldım bnm dandik 500 paylaşımlı ekran kartı bile hiç kasmadan oynaya biliyorum...
Kardeşim ne güzel oynatıyormuşda ben neden abartım ki nedenim kasıyodu güzelim pc de.
Yahu City Car Driving için 3000 tl pc mi alınır hocam akşam akşam... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SefaYaman444
quote:
Yahu City Car Driving için 3000 tl pc mi alınır hocam akşam akşam...
Tabiki city car driving için almıyorum. İhtiyacım vardı o da bahanesi oldu. Demek istediğim şimdi 2000 tl ye pc aldık ama oyunları ultra da açmıyor. Ama 2200 tl lik pc açıyor mesela ona göre pc önerinde almışken iyisini alıp mağdur olmayalım.
Kısaca açıklarsak bunu demek istemiştim konuyu açarken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam , pc önerileri kisminda konu açın , ama kriter olarak bu oyunu vermeyin . guncel oyunları sorunsuz oynatan pc lazım deyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X