Şimdi Ara

City Hunter 1987 - GÜNCELLENECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KONUSU

City Hunter, Tokyo'da korumalık ve dedektiflik işleri yapan bir firmayı anlatıyor. City Hunter olarak da bilinen Ryo Saeba, attığını vuran, güvenilir ve karizmatik bir "süpürücü"dür.

Ryo Saeba, eski ortağının üvey kardeşi olan Kaori Makimura ile birlikte XYZ kod adını kullanarak -genelde güzel kadınlardan oluşan- müşterilerin korumalık ve özel dedektiflik işlerini yapmaktadır. Ryo, silahını kullanarak; Kaori ise City Hunter'ın müşterilerle ilişkilerini sağlayarak City Hunter takımını oluşturmaktadırlar.

Ryo'nun tek bir kusuru vardır: Güzel kadınlara karşı olan arzusu... Ryo'nun "mokkori" çabaları, kafasına inen Kaori'nin balyozuyla son bulur.

@Zodion @maxmania 51 bölüm olsada sanırım başlanılacak birşey buldum dostlar

İZLEMEK İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 24 Mayıs 2017; 21:53:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

çizimleri kötü

1987

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu jackie chen' in film uyarlaması yaptığı değil mi? chun li ye dönüşüyordu.
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Jackie Chan'in başrolünü gerçekleştirdiği film hiç tutmamış sanırım ama filmin 1993 yapımı olduğunu düşünürsek

Dün animeye başladım 3 bölüm geçti ve kendisini gerçekten izlettiriyor ana karakter hem zeki hemde sapık

Tam ciddi olay olmuş diye bakarken adamın eli kadının kalçasına gidiyor

Serinin bölümleri boyunca kadınlar değişiyor sanırım ve çok uzun olduğunuda söylemek lazım

1.sezon 51 bölüm 2.sezon 63 bölüm 3.sezon 13 bölüm 4.sezon ''91'' diye geçiyor 13 bölüm

Toplamda 140 bölüm tamda aradığım türden birşeydi gerçekten ne varsa eskilerde var

Türkiye'de bunca senedir bahsedildiğini görmedim hangi gruba foruma vs girsem

Bu arada myanimelist puanı 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 25 Mayıs 2017; 13:34:0 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.