< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Citymate Pro 500 kullanıcı yorumu
-
-
cok uzun degil 3 aydir kullaniyorum. 3000 km yol yaptim. Kesinlikle cok saglam. Ne gidonunda ne de baska bir bolgesinde en ufak gevseme tikirdams yapmadi. Daha once xiaomi pro 2 kullandim yaklasik 9 ay. Aslinda 1000 wat bir cihaz alacaktim ama bir arkadasimin citymate pro scooterini kullandigim gibi yeterli dedim ve aldim. Gercekten konforlu. En bozuk yollarda bile gidonu gevsemedi. Kaldi ki xiaomi pro 2 scooterimi surekli orasini burasini sıkmaktan bikmiştim. Tekerleri 10 inc ve havalı oldugu icin cok rahat ettim. Kullanim ile ilgili tavsiyem şu olur, yokuşu 3. Kademede cikmaya calisma. 15_25 derece arasi yokuslari birinci kademede son hiz cikiyor yani 15km, ikinci kademe son hiz 25, eger 2 kademeye alirsaniz 16-18km hizla cikiyor ama pil kuvvet uygulamaya devam etme arzusunda oldugu icin bataryaniz çabuk bitiyor.
Ben cok memnunum, saglamligi efsane,amortisoru olmayan bir scooter ama bindiginde sasiracaksin garanti ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shipsavvy -- 21 Ağustos 2022; 23:44:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X