Şimdi Ara

Civic 1.6ies vs 1.4i s arasındaki farklılıklar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hangisini alırsanız 1999,2000 alın bu modeller makyajlıdır.

Ben 2000 model 1.4is'yi yaklaşık 5 sene kullandım, düzde gayet seri güzel gider devir çevirdikçe çevirir, bakımları tamsa arıza ihtimali düşüktür, LPG'ye tam uyumludur, hatta o kadar uyumludur ki zamanında sıralı sistem olmayan mixerli sistem dahi taktılar bu arabaya.

Yokuşta, şehir içinde klima açıkken zorlanır, iki şeritli yollarda sollamaya çıkılacağı zaman mutlaka vites küçültülerek yüksek devir kullanılmalıdır.

Araçta klima, elektrikli camlar ve aynalar, hidrolik direksiyon harici pek lüks yoktur, ancak arka süspansiyonlar tam bağımsızdır.

Alın pişman olmazsınız.
  • 98 model 1.4 is vardı mayısta aldım eylül de sattım performansı çok kötü hızlanmıyordu araç lpg ve otomatik olmasından dolayı diye düşünüyorum.Birde üstüne conta yakıp 800 tl masraf açınca araçtan iyice soğudum ve sattım kesinlikle tavsiye etmem ama alınacaksa 1.6 ies 1999-2001 arası düşünebilirsin onlar makyajlı kasadır ve manuel almaya çalısın.

Ama lancer mı civic mi dersen ikisini de kullandım lancer derim biri 2005 üstü daha yeni iç ve dış tasarım hemde daha düşük km bulabilirsin.
  • Valla tekrardan lancera aklım kaydı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.