Şimdi Ara

CIVIC DUTY Kağıt Ayakkabı 10TL 46-47numara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetdonmez45

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Sipariş veriyorum bakalim

ayakkabı gelince yorumlarınızı beklıyorum.

Dün geldi, bağciksiz olan, krem. ben gayet beğendim. 2 sene gider düzgün kullanılırsa. Kağıt evet, disi parlak ici mat. Taban sağlam. İci yumuşak. Ben kendi numaramı aldım oldu.
    Esime 38.5 aldık topuktan sıktı. Normalde 38 giyiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

çevreye duyarlı ama tabanı ve önü plastik :) hakkaten duyarlı

İmzana katılmıyorum,İşini layığıyla yapan kargo sıralaması Ups,Aras ve Yurtiçi kargodur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

İmzana katılmıyorum,İşini layığıyla yapan kargo sıralaması Ups,Aras ve Yurtiçi kargodur.

ups istanbul da iyi işliyor olabilir ama şuan bulunduğum küçük yerlerde bir uygulaması var oda dağıtım günü kargo ellerine p.tesi geçse bile dağıtım günleri olan cuma günü teslim ederler ,yurtiçi ise vızır vızır hergün dağıtım yapıyor ,aras hakkında bilgim yok.

• Çevrecilere soruyorum: üstü kağıt; çok güzel. Peki ya tabanı? Plastik, kauçuk vs. o ne olacak?
  • Bu yırtılır gider yahu, sokak ortasında ayakkabısız kalırsınız. Deriden şaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Çevrecilere soruyorum: üstü kağıt; çok güzel. Peki ya tabanı? Plastik, kauçuk vs. o ne olacak?

yukarıyı okuyabilirsin yazıldı
  • ben alıyorum bir tane. bu kadar ucuz olması ilginç gerçi. umarım sahte değildir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdonmez45

quote:

Sipariş veriyorum bakalim

ayakkabı gelince yorumlarınızı beklıyorum.

Dün geldi, bağciksiz olan, krem. ben gayet beğendim. 2 sene gider düzgün kullanılırsa. Kağıt evet, disi parlak ici mat. Taban sağlam. İci yumuşak. Ben kendi numaramı aldım oldu.
    Esime 38.5 aldık topuktan sıktı. Normalde 38 giyiyor.

eyv. dstm bende alacagım bugun inş.
  • merhaba, ben duty ayakkabılardan 49 liraya sanırım markafoniden almıştım 4 ay oldu yaklaşık, 100 kilo birisiyim ayakkabılar dayanmaz ama daha ayakkabının yanlarında açılma bile yok haftada 4 gün giymeme rağmen, tavsiye ederim baskı hissetmeyecekseniz :)
  • quote:

quote:

Kask aldım. Ayakkabı kutusu gibi bi kutuya 25 lira kargo ücreti aldı şerefsizler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

Kask aldım. Ayakkabı kutusu gibi bi kutuya 25 lira kargo ücreti aldı şerefsizler

2.el mi aldınız kaskı? Bazen 2.elde (2.el derken kullanılmış olması gerekmez; firmanın değilde herhangi bir şahsın sattığı diyelim) satıcılar kargoyu şubeye teslim etmiyor; nasıl olsa alıcı ödeyecek deyip evlerinden aldırıyorlar falan. Belki öyle bir şey denk gelmiştir.

• Forumda bayağı alan varmış aslında. Kendi çektiği resimleri paylaşabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

2.el mi aldınız kaskı? Bazen 2.elde (2.el derken kullanılmış olması gerekmez; firmanın değilde herhangi bir şahsın sattığı diyelim) satıcılar kargoyu şubeye teslim etmiyor; nasıl olsa alıcı ödeyecek deyip evlerinden aldırıyorlar falan. Belki öyle bir şey denk gelmiştir.

Değil. Delta bisikletten kask aldım

• ahmetdonmez45 A kullanıcısına yanıt
    pm
  • E-posta geldi şimdi, fiyatlar 9.90 olmuş:

http://www.sporcum.com/markalar/civic-duty?utm_source=emailvision&utm_medium=email&utm_campaign=civic_duty_indirimli

Kullananlar memnun mu acaba bu üründen?

@Jackdaniels™
    Başlıktaki fiyatı güncellemenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 28 Aralık 2013; 13:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Bunlarda çevreciliği istismar edenler. Doğal malzeme istiyorsan içi dışı deri, tabanı da kösele ayakkabı alacaksın. Hem ayak sağlığı hem çevre sağlığı için bir numara.

Kesinlikle katılıyorum hocam, çevreci toplumu sağmaya çalışan insanlar.
  • 46-47 numaralar kalmış.
  • Nasreddin Hocanın fıkrasına dönmesin sonra!
    Altı kağıt! :)
  • ayak numarası büyük olanlar için ideal alsın hepsinden bir çift
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.