honda bana 2010 model prem. artı koltuk ve boya korumayı 41000tl ye bıraktı teklıf ıcın yınede tşk ama sıfırı aynı para su anda
Hangi bayi o yaa, hemen alalım 2 şer tane
Bi sana,bi bana mı?
quote:
Orijinalden alıntı: expli
quote:
Orijinalden alıntı: alpego
ıkıncı elde en cok cıvıc satılıyor merak edıyorum lutfen kımse yanlıs anlamasın 2010 model cıvıc prem.otomatık alma nıyetındeyım sorum begendıgım ve almak ıstedıgım bu markanın neden kullanıcıları tarafından elden cıkarılmak ıstenmesı herkese kazasız gunler dılerım .
Benim 2010 model makyajlı kasa Civic Premium otomatik vites aracım da satılık..Henüz 6.000 km.de..Daha ilan vermedim ancak satmayı düşünüyorum..Sebebi ise memnuniyetsizlik asla değil.. Arabadan çok memnunum..Sadece bunu satıp Otomatik Dizel Yeni C4 almayı düşündüğüm için satıyorum..Şu anda arabam kusursuz, hala sıfır gibi..Eğer ikinci el düşünürseniz irtibata geçebiliriz..Düşündüğüm fiyat 41.000 TL..
37,500'e alırım anahtarını
Ya Alpego şu konuyu açıklığa kavuştur yahu.
Ya sen yanlış anladın, yada bayi şaşırmış. Ben bir aydır uğraşıyorum düz vitesini 40.500 e indirttim
Dolar, Euro kurlarında ciddi değişiklikler olmassa yıl sonuna doğru daha çok indirim alırsınız... Bayilerin açık kalmış satış kotlarını doldurmaları gerekiyor.. bayi bayi gezin derim
quote:
Orijinalden alıntı: atoprak
Dolar, Euro kurlarında ciddi değişiklikler olmassa yıl sonuna doğru daha çok indirim alırsınız... Bayilerin açık kalmış satış kotlarını doldurmaları gerekiyor.. bayi bayi gezin derim
ucuza 501 bulabilür müyük
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme