Şimdi Ara

cıvıc iç dizayn sorunu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MAHMUTQ

bakıyorumda sigara içenlerle içmeyenler arasındaki soru gibi görülüyor olay
    sorunumuz hatalı dizayn başka birşey değil
    sigara içmeyenler için söyleyim
    bir gün aracı satmak istediğinizde
    araca sahip çıkan kişi sigara kullanıyorsa izlenimi ne olur sizce.....
    önemli olan sigara içen içmeyen değil
    tam düşünülmüş dizayn gerekli....
    bardak şekli küllük değil uyduruk bi dizayn işte...
    küllük yerine konulan gözlerden bahseden arkadaş için söyleyim
    o tarz göz kullanımı bmw modelinden kopyadır
    kaldı kı en lüks otolar olan bmw ve mersedes te bile küllük klas biçimde bulunur
    ister kullan ister kullanma
    ama mutlaka cıvıc için büyük sorun
    el freni de dahil......

birde iyi tarafından bak, bardak küllüğü boşaltmak çok kolay

• quote:

dünyanın her yerinde "Park Alanı" denir. Sizin köyde kamp yeri diyorlarsa o başka. Biz, Park Alanı diyoruz

gavurlarda "resting area" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 27 Haziran 2008; 2:57:00 >

• İsteyen istediğini diyebilse de trafik sözlüğündeki karşılığı park alanıdır.
  • haklısın doğru valla.

quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

İsteyen istediğini diyebilse de trafik sözlüğündeki karşılığı park alanıdır.
  • "park alanı" tamamdır, bu konuda birleşelim, zaten "camping" farklı , deniz kenarı, dağ kampı falan çağrışımı yapıyor
  • Nokta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

"park alanı" tamamdır, bu konuda birleşelim, zaten "camping" farklı , deniz kenarı, dağ kampı falan çağrışımı yapıyor

Da alakası yok işde sen istanbul yenibosnada londra campingi bilirmisin tırların parkettiği yerdir ben orda dağ veya deniz göremedim
  • camping denilince kalınacak, konaklanacak, gecelenecek, çadır kurulup kamp yapılacak yer akla gelir, tırcıların dinlenme alanına kamp dendiğini sanmıyorum , bizde aklı evvel birisi bu ismi kullanabilir ama sadece onu bağlar, belki yabancı tırcılarda gelip kalsınlar diye bu ismi kullanıyordur, veya tır sürücülerine gerçektende kamp hızmeti veren bir yerdir , adamlar, malum, çok uzun süre araç kullanıyorlar, bazan gümrük beklemeleri falan olabiliyor, ama sen tabiki sigaranı herhengi bir "kamp" tada içebilirsin, gerçi içmesen daha iyi ya...kendi sağlığın açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

camping denilince kalınacak, konaklanacak, gecelenecek, çadır kurulup kamp yapılacak yer akla gelir, tırcıların dinlenme alanına kamp dendiğini sanmıyorum , bizde aklı evvel birisi bu ismi kullanabilir ama sadece onu bağlar, belki yabancı tırcılarda gelip kalsınlar diye bu ismi kullanıyordur, veya tır sürücülerine gerçektende kamp hızmeti veren bir yerdir , adamlar, malum, çok uzun süre araç kullanıyorlar, bazan gümrük beklemeleri falan olabiliyor, ama sen tabiki sigaranı herhengi bir "kamp" tada içebilirsin, gerçi içmesen daha iyi ya...kendi sağlığın açısından

Aslında haklısın ama öyle bir yapmışlar ki tesis gibi tırcılar duruyor falan.Adamlar yemiyolar onu biliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.