Şimdi Ara

Civic - Renk konusu ve Dream/Premium seçimi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaw ben dream modelini ilk çıktığı zamanki gibi sanıyordum, bu gün gördüm donanımını bayaa yükseltmişler, sis farları, dreksiyondan müzik kontrolu, 4 hava yastığı vs...ötekiler çokta önemli değil sanki, mesela perde hava yasatıkları , cruse, paçalıkların boyasız oluşu çok gereksiz ayrıntılar, geçen gün tamponu sürtmüştüm, kaskodan boyatmak için servise gittim, gitmişken daha önceden sürtmüş olduğum paçalıklarıda boyatayım dedim, para bile almadılar, gayette güzel boyadılar. CC sadece uzun yollarda parça parça kullanılabiliyor, şehir içinde boşuna var...arabayı alalı bir yıl doluyor sanırım en fazla 3 kere CC kullanmışımdır, aslına bakarsan alaşım jantta çok önemli değil, metal jantların hasar durumunda doğrultma imkanı var, alaşımlarda bu da yok, ayrıca civicleri orijinal alaşım jantları tipsiz, çoğu arkadaş alır almaz değiştiriyor zaten..bana kalırsa dreamın bir tek eksiği kalmış, o da otomatik viteslilerinde diteksiyondan elle kumanda kulakçıklarının olmayışı, şimdi alacak olsam dream alırdım...

• quote:

Orjinalden alıntı: BigLbwsk

Kriz döneminde harcamalara biraz daha dikkat arkadaşlar. Zorlu bir 2009 bekliyor herkesi.

Ayrıca fiyat/performans/ihtiyaç olarak bakınca hala dream iyi duruyor diyorum. En azından şimdilik

Selamlar,

Bu arada yılbaşı itibarı ile Gümüş gri ve Premium olarak aranıza katıldım. Biliyorum "Galaksi gri ve Dream diyordun" diyeceksiniz ama kısmet diyelim

Herkese Selamlar,
  • Hayırlı olsun, Uğurlu gelsin arabanız. Allah kaza bela ceza göstermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginu

Hayırlı olsun, Uğurlu gelsin arabanız. Allah kaza bela ceza göstermesin

Teşekkürler.

Bu arada neden fikrini değiştirdi diyenler için :

Renk ; Başta koyu renkler güzel görünse de, bence bu araca açık renk daha çok yakışıyor.
    Premium seçimi ; Başlıca sebep Dream donanımı ile arasındaki fiyat farkının makul bir seviyeye gelmesi idi. İlave sebepler ise f1 tipi vitesin Dream modelinde olmaması ve Premium'daki 6 hoparlör, Dream'deki 4'e nazaran "bence" çok fark yaratmasıdır. Öte yandan 6'lı cd changer, cruise control, çelik jant, deri direksiyon görsel ve işlevsel olarak hayır demeyeceğim özellikler. Ya da bu özellikleri kullanmayacak birisi iseniz şöyle düşünülebilir, ilerde satmanız gerekse aracın donanımı size artı puan getirecektir.

Herkese kazasız, belasız, mutlu, sağlıklı bir 2009 diliyorum...

• Hayırlı olsun , kaça aldın , düz vitesmi , hediyeler neler
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • dream alıp lastikler bitince type-r jantı takılır çıkartılan jantlarada karlastiği takılır
    yıllar boyu huzur içinde kullanılır düşüncesindeyim
    aracınız hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim iyi seçim forever civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N KUL -- 8 Ocak 2009; 18:48:35 >
  • Sanırım belirtilmemiş, dream ve premium arasında deri direksiyonu da katmak istedim. dream a boş demek hakaret olur ama sizde pimpirikli birisiyseniz 3000 lira farkla premium alrısınız. cc istanbulda önemli arkadaşlar. heryerdew kamera var yani yiyeceğiniz ceza parasını katarsanız gene premiuma denk gelir:D
  • buraya 2 senede bir cevap veriliyor
  • Aynen bir 2 sene geçmiş ,aranıza bende katıldım ,gümüş gri premium.bencede alınacaksa biraz daha koyup elegance alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigLbwsk arabayı değiştirmiştir bile
  • :)

Sevgili "caucass".

Konuyu e-maille takip listeme alsam da sorunuzu inanın şimdi gördüm, kusura bakmayın.

Ve geç de olsa cevaplar :) ; kaça alındığını maalesef hatırlamıyorum. Araç otomatik vites. Hediye olarak boya koruma + park sensörü verilmişti sanırım :)

Bu arada aracı babama almıştım, hala duruyor/yatıyor, 20.000 km'de. Araba da, peder bey de hayatlarından memnunlar hala...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.