aslında rgb led yapmalı renkten renge dönmeli. audi mühendisleride biz bunu neden düşünemedik demeli haydi hondacılar bunu başarabilirsiniz. bırakın angel bmw ledlerde şu an için audi ve lancia da olsun yakında insignia da da olucak sanırsam fuara gidip inceleyemedim ama bir sonraki astra içinde ledli bir sistem vardı resimlerde
quote:
Orjinalden alıntı: vogue
Civic'teki uygulaması da böyle olmuş..
Şu sahibinden com daki Hondaya bakınca içim cız etti.Sıfır alsaydım Beyaz Elegance alacaktım.Olmadı olmadı...!!
SANKİ FARIN İÇİNE DEĞİLDE FAR HİZASINDA TAMPONUN ÜZERİNE ÇİFT TARAFLI BAND İLE TUTTURULMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.
YANILIYORMUYUM.SİZCE?
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
aslında rgb led yapmalı renkten renge dönmeli. audi mühendisleride biz bunu neden düşünemedik demeli haydi hondacılar bunu başarabilirsiniz. bırakın angel bmw ledlerde şu an için audi ve lancia da olsun yakında insignia da da olucak sanırsam fuara gidip inceleyemedim ama bir sonraki astra içinde ledli bir sistem vardı resimlerde
Yok ya orijinal farları daha güzel bence civicin...
O ilk ilandaki civicin navigasyonu çok orijinal duruyor...kaç para acaba nereden bulabiliriz.
bence en güzeli fabrika çıkışlı olanı. belki şimdi dikkat çekebilir, ama şöyle 3-5 yıl sonra orjinali az kaldığından, daha güzel görünür. misal bizimkine rüzgarlık,ne panjur,ne angel ne de film.fabrikadan çıktığı gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme