bu kelimein anlamı nedir emre hep duyuyorum ama anlamını bulamadım
Siyah Civic kullanıcısı olarak bence 1 numara beyaz (cam filmleriyle acayip oluyor, 2 numara siyah...
bencede beyaz çok güzel duruyor,yeni çıkan renklerden fümede yakışıyor...
Şudur hocam:
Bir olayı yaşarken, mesela eski bir evin önünden geçerken, bir anda içindeki ses "daha önce de ben bu geçişi aynen yaptım gibi" der. Yani bir olayı yaşadığın anda, sanki o olayı geçmişte aynı şekilde yaşamışsın gibi bir his gelir içine. Tıpatıp tekrarı gibi olur ve şaşırırsın. Ama geçmiştekini asla hatırlayamazsın tarih olarak, belki de hiç yaşamamışsındır veya rüyanda falan görmüşsündür. Böyle bişey işte
1-Beyaz 2-Gümüş 3-Siyah
Kırmızı olsa tercihim kırmızı olurdu.
Sadece CIVIC için değil genel olarak söylemek istiyorum ki koyu renkleri almadan önce kendinizi araç yıkama ile sınayın :)
Şu anki aracım siyah ve bazen siyah aldığıma pişman oluyorum. Yıkama sonrası parlaklık ve tazelik birkaç saat sürüyor. Sonrası malum, üzerinde toz birikme başlıyor. Bir dönem 2-3 günde bir yıkatıyordum, hatta bir ara hergüne döndü bu yıkama ziyaretleri.
Ve karar verdim, bundan sonraki araçlarım öncelikle beyaz, alternatif olarak da gri, füme gibi orta / açık tonlu veya kiri uzun süre saklayabilecek renkler olacak.
İLK TERCİH HYBRID MAVİSİ İKİ SİYAH
en iyisi beyaz dostum yazın rahat edersin, benim araç siyah yazın elimi yakıyor gövdesi.
Ben forumları o kadar okuduktan sonra uyarıları dinlemeyip gidip Siyah Civic aldım. Açıkcası pişmanım çünkü yıkamanın etkisi 1 gün bile sürmüyor çoğu zaman. Büyük konuşmayayım ama bir daha siyah renk araba almam. Şu an Civic alsam tercihim füme veya gümüş olurdu. Ben sıcaklık konusunda çok bir sıkıntı çekmedim, diğer arabalar da güneş altında kalınca kavruluyor, çok bir fark olacağını zannetmiyorum. Ama temizlik konusunu düşenerek Siyah Civic'ten uzak durun
Kesinlikle Beyaz
yaw düşünüyorumda beyaz aslında kişiliksiz bir renk
Gri Füme Beyaz Bej
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Şudur hocam:
Bir olayı yaşarken, mesela eski bir evin önünden geçerken, bir anda içindeki ses "daha önce de ben bu geçişi aynen yaptım gibi" der. Yani bir olayı yaşadığın anda, sanki o olayı geçmişte aynı şekilde yaşamışsın gibi bir his gelir içine. Tıpatıp tekrarı gibi olur ve şaşırırsın. Ama geçmiştekini asla hatırlayamazsın tarih olarak, belki de hiç yaşamamışsındır veya rüyanda falan görmüşsündür. Böyle bişey işte
DEJAVUUUUUUUUUUUU MU
Renk olarak Metalik bronz'u seçtim.Şimdiki aklım olsa krilense dahi siyah alırdım.Hala gördükçe içim eriyor.Beyaz da güzel görünüyor ama nedense beni hiç çekmiyor.Ben aracımın renginden memnunum.Ama seçim imkanım olsa siyahı ciddi şekilde düşünürdüm.
Bu arada siyaha kir çamurda çok yakışıyor
bence bronz çok daha güzel, siyahın bakımı bela ya
SİYAHHH.
Siyah bence de....
Evet ilk zamanlar bronz renge alışmakta güçlük çektim.Ama gün geçtikçe rengini daha çok beğenir oldum.Zaten etrafta bulunan bir renkte değil.Rengin özelliği güneşte farklı yağmurda ve bulutlu havalarda farklı görünmesi.Bir bakıyorsunuz morumsu bir renk bazen kahverengi bazende galaksi gri
Siyah veya beyaz...
Siyah, Civic'in pekçok kişi tarafından dile getirilen ancak kanımca çok da güçlü olmayan karizmasını gerçekten güçlü hale getiriyor.
Beyaz ise diğer hiçbir rengin vermediği farklı bir asalet havası veriyor...
Tabii her iki renk de tertemiz yıkanmış araçlarda kendini çok güçlü gösteriyor!
Bunun dışında, hibrit mavinin çok hoş bir renk olduğunu ancak Civic'in genel çizgisine fazla uymayan bir tonda olduğunu düşünüyorum. Gümüş grinin iç döşeme rengi ile uyumunu başarılı buluyorum. Galaksi griye nedense hiç ısınamadım...