Şimdi Ara

civic Sİ alıcam ustalardan nasihat bekliyorum.. FOTOLAR eklendi hayırlı ugurlu olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    inanılmaz keyifli araç bizimde zamanında vardı.öyle pazarlarda bulunabilcek bi araç değil 4 disk fren olması diğer EX ve EL modellerinden dışarıdan ayırt edebileceği özelllik.PRELLLİ P6000 lastklerinden iyi verim alabilceğini babamdan duymuştum. HONDA için birşey belirtmek istiyorum 92-95 yılları arasında üretilen bu araçlar 98-01 yılları arasında üretilen PEUGEOT GTI serilerinden ( 106-206-306 ) mekanik ve elektronik olarak 10 kat donanımlı özellikle motor. GTI da tek fark airbag.neyse uzatmayalım..
    eğer Sİ bulmakda zorlanırsan EX ve EL modellerinede bakabilsin aynı performansı tabiki bekleyemezsin ama yinede sağlam arabaya biniyorum diyebilirsin
  • arakdaslar arac bulundu sonunda p.tesi alıcam kısmetse resimleri eklicem sedan 185binde komple eksoz var headers var 17 cant var 12 küsür fiyatı yarın pazarlıga oturcaz insalla olur diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

dostum 200 bin kmdeki araba alınmaz. 10-11 milyarın varsa bekle biraz daha 14-15 e çok rahat 100.bin km'nin altında clio, corsa falan bulabilirsin bunlara bak derim.

hocam bana kalırsada clio symbol tarzı araçlar alınmaz neden dersen bu arabalarla 150 km geç ne demek istediğimi anlarsın

@uzmanflair iyice araştır nette piyasasını 140.000 km civarı falanda bulabilirsin malum kimileride aracına sadece h.sonları bindiği için yaşına göre az km yapmış olabiliyor...

tabii bana dersen benim gönlüm CRX den yana

• quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

quote:

dostum 200 bin kmdeki araba alınmaz. 10-11 milyarın varsa bekle biraz daha 14-15 e çok rahat 100.bin km'nin altında clio, corsa falan bulabilirsin bunlara bak derim.

hocam bana kalırsada clio symbol tarzı araçlar alınmaz neden dersen bu arabalarla 150 km geç ne demek istediğimi anlarsın

@uzmanflair iyice araştır nette piyasasını 140.000 km civarı falanda bulabilirsin malum kimileride aracına sadece h.sonları bindiği için yaşına göre az km yapmış olabiliyor...

dogru söylüyosun km si az olan ve orjinalini bulmak cokzor temizini özellikle ama arac gayet temiz 12ye indi ama benım vericem 11.600 anlasırsak pçtesi aksamı resimleri eklicem

yorumları olan varsa arkadaslar söyleyin lütfen 13 e 1.4 is var full modeli 97 tesisatlı cantlı falan ama EG civic Sİ sahibi olmakta bi ayrıcalık CRX sahipleri gibi 130hp doch motorla gazlamak var bide 1.4 scoh motorla 90hple gazlamak var sonucta performans icin alıcam ve görünü cok tatlı

• quote:

Orijinalden alıntı: uzman_flair

quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

quote:

dogru söylüyosun km si az olan ve orjinalini bulmak cokzor temizini özellikle ama arac gayet temiz 12ye indi ama benım vericem 11.600 anlasırsak pçtesi aksamı resimleri eklicem

yorumları olan varsa arkadaslar söyleyin lütfen 13 e 1.4 is var full modeli 97 tesisatlı cantlı falan ama EG civic Sİ sahibi olmakta bi ayrıcalık CRX sahipleri gibi 130hp doch motorla gazlamak var bide 1.4 scoh motorla 90hple gazlamak var sonucta performans icin alıcam ve görünü cok tatlı

şimdiden hayırlı olsun...

allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... darısı benim başıma askere bi gidip geliyim çekicem altıma bi CRX
    sonrada ''asfalt ağladı be...'' diyeceğim

• arkadaslar sehir dısındaydım ne oldu alındı mı bu arac alındıysa gecmis olsun diyim tabi cok temiz az km bulunduysa o ayrı.

ya birde crx düsünenler var arkadaslar kendinize gelin o paralara o modelde arabalar alınmaz anlıyorum gencisiniz hız diyosunuz hava atıcam diyosunuz ama biraz mantıklı düsünün su bir gercek HONDA en iyi en kaliteli daha dogrusu ne kadar en varsa icinde baraından 3-5 markadan biri ben yıllardır honda kullanıyorum herkese bu markayı tavsiye ederim.

simdi mantıklı düsünelim bu aracı alacak arkadas muhtemelen belli oranda kredi cekecek ve aracı ne kadar ucuza alırsa alsın alır almaz 2-3 bin zarar edecek hatta bu aracların ucuzu alınmaz temizine az km genelde bayandan ist dısından orta yaslılardan yada hastasından alınır onunda fiyatları 2-3 bin fazla olur ki hakkıdır zaten oldumu size zarar yaklasık 5 bin.satarkende ne kaybedersin onu bilemem hastasını bulursan tamamda acil paraya ihtiyacın olursa isin cok zor sahibinden de uzun zamandır satılıklar bunu ispatı.

5 bin kayıpla zamanının en iyi arabasını aldın dogrudur ama dikkat et zamanının! tabiki cok temizini buldun ki zor
    tabiki düsük km buldun ki zor bu arabalar kasko kesinlikle olmuyor biliyorsun yası itibari ile önden yaptıgın bir kazada hic birsey anlamadan 2-3 bin tl masraf acabilir sana ayrıntılara girmiycem.Aracın tertemiz ya Rutin masrafları konusmuyorum.Bu araba iyi gider ama benzinide icer bide abart eksoz taktınmı oohh miss uzatmayalım diger alternatif 3-5 bese baktın ucuzunu aldın 200 binde 2-3 degisen var vs Allah kurtarsın derim
    bide motor yıpratılmıssa eyvah! hala almak mı istiyosun olabilir nasıl mı

temizini arastır bul 12 degil 14 eder gercek temizi aracını sadece servise götür yada cok iyi ustaları var onlara
    iyi bir maaslı ise gir benzin parası bakımlar banka kredisi bi arada ödemek kolay olsun. ve keyif anı bass gaza
    cık otobana shovunu yap inanki cok keyif alacaksın cok seri cok atak iyi söförsen 2000 model bi cok arac bile sana kafa tutamıycak ama bunlara deger mi bir düsün derim son karar sesin son olarak o kadar yazdın ne öneriyosun diyceksin bana soracaksın.

cebinde kac para nakitin var kac para kredi cekmek istiyorsun yaz en iyi alternatifi bulalım hep birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

arkadaslar sehir dısındaydım ne oldu alındı mı bu arac alındıysa gecmis olsun diyim tabi cok temiz az km bulunduysa o ayrı.

ya birde crx düsünenler var arkadaslar kendinize gelin o paralara o modelde arabalar alınmaz anlıyorum gencisiniz hız diyosunuz hava atıcam diyosunuz ama biraz mantıklı düsünün su bir gercek HONDA en iyi en kaliteli daha dogrusu ne kadar en varsa icinde baraından 3-5 markadan biri ben yıllardır honda kullanıyorum herkese bu markayı tavsiye ederim.

simdi mantıklı düsünelim bu aracı alacak arkadas muhtemelen belli oranda kredi cekecek ve aracı ne kadar ucuza alırsa alsın alır almaz 2-3 bin zarar edecek hatta bu aracların ucuzu alınmaz temizine az km genelde bayandan ist dısından orta yaslılardan yada hastasından alınır onunda fiyatları 2-3 bin fazla olur ki hakkıdır zaten oldumu size zarar yaklasık 5 bin.satarkende ne kaybedersin onu bilemem hastasını bulursan tamamda acil paraya ihtiyacın olursa isin cok zor sahibinden de uzun zamandır satılıklar bunu ispatı.

5 bin kayıpla zamanının en iyi arabasını aldın dogrudur ama dikkat et zamanının! tabiki cok temizini buldun ki zor
    tabiki düsük km buldun ki zor bu arabalar kasko kesinlikle olmuyor biliyorsun yası itibari ile önden yaptıgın bir kazada hic birsey anlamadan 2-3 bin tl masraf acabilir sana ayrıntılara girmiycem.Aracın tertemiz ya Rutin masrafları konusmuyorum.Bu araba iyi gider ama benzinide icer bide abart eksoz taktınmı oohh miss uzatmayalım diger alternatif 3-5 bese baktın ucuzunu aldın 200 binde 2-3 degisen var vs Allah kurtarsın derim
    bide motor yıpratılmıssa eyvah! hala almak mı istiyosun olabilir nasıl mı

temizini arastır bul 12 degil 14 eder gercek temizi aracını sadece servise götür yada cok iyi ustaları var onlara
    iyi bir maaslı ise gir benzin parası bakımlar banka kredisi bi arada ödemek kolay olsun. ve keyif anı bass gaza
    cık otobana shovunu yap inanki cok keyif alacaksın cok seri cok atak iyi söförsen 2000 model bi cok arac bile sana kafa tutamıycak ama bunlara deger mi bir düsün derim son karar sesin son olarak o kadar yazdın ne öneriyosun diyceksin bana soracaksın.

cebinde kac para nakitin var kac para kredi cekmek istiyorsun yaz en iyi alternatifi bulalım hep birlikte

hocam iyi güzel söylüyorsun tamam hele hele kasko konusunda sana sonuna kadar katılıyorum...Ama kendimi örnek veriyim bende 2 seneye kadar 10.000 tl ye araç almayı düşünüyorum ama şimdiki piyasa için konuşucam 10.000 tl ye ne alınabilir:

1) gider kuş serisinden alırsın tamam parçası ucuz tamam masrafı az ama bana göre uçan tabuttan başka bir şey değil ki çok dayanıksız araçlar bunuda herkes bilir
    2)palio tarzı bişey alınabilir düşük motorlu bişey ama 10.000 tlye palio yok piyasada varsada kazalı pert olup toplanmış araçlar çoğu
    3)honda civic si (12.000 den aşağı pek olmasada) veya CRX alınabilir tamam 20 senelik araba ama az km yapmış garaj arabası tarzında kullanılmış bir araç bulunursa kaçırılmaz alınır tamam kasko yapmazlar ama zaten 10.000'lik araca kimse kasko yapmaz...ki o kadar beğenilen performanslı bir araç ayrıca DOCH motorlar gayet ekonomik motorlar tabii basmadığın sürece...

yani söylemem o ki ya parası olan en az 20.000 gözden çıkarılacak 2008 model araç alınacak (pek çok araba mevcut)...
    parası olmayan da ne yapıcak ya kuş serisine binicek yada eski ama zamanının en beğenilen araçlara binicek seçim alan kişiye kalmış bundan sonrası kazasız belasız sürüşler dilemek olur...

kısaca parayı veren düdüğü çalar...

•  civic Sİ alıcam ustalardan nasihat bekliyorum.. FOTOLAR eklendi hayırlı ugurlu olsun

civic Sİ alıcam ustalardan nasihat bekliyorum.. FOTOLAR eklendi hayırlı ugurlu olsun

civic Sİ alıcam ustalardan nasihat bekliyorum.. FOTOLAR eklendi hayırlı ugurlu olsun

• arabanın tek sorunu biraz fazla yakıyo onuda göz önüne aldım her seyin bi bedeli var sonucta arabada degişen yok gayet temiz 180 bin de orjinal motor sadece 4-2-1 haders var

civic si alıcaklara sesleniyorum kim nederse desin içinizden geleni yapın banada o kadar dediler anlatmaya calıstılar baska araba al diye ama inat ettim aldım sonunda vede memnunum gecen gün bi arkadasımdada civic Sİ var onunla bi deneme yaptık 260 bin de onun Sİ yıda masalla ilk günkü gibi kafa kafaya gidiyoruz

uzun lafın kısası almak isteyenler alsınlar her kafadan bi ses cıkıyo alana kadar ama sonucta söyleyenler degil arabayı sen kullancaksın sunuda söyliyim

EG kasa fazla olmadıgı için bazıları hondanın bu modelini bilmiyorlar görenler bu 2004 mü falan diyo :D 93 diyincede şoka giriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman_flair

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...

arça hakketen diri gözüküyor bayada güzelmiş temiz bakılmış belliki...

• ewet dostum arabanın dısı gibi içide tertemiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.