Bildirim
Civil War'da Kim Haklı? (Iron Man vs Captain America)
Lee Bisiklet Yaka T-shirt L241576 T-shirt Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D4V4S7NX
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Captain America.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
Captain America.
Avengers olayları falan Dünya'nın başına gelmeyen kalmadı. Sıradan bir vatandaş olsanız o evrende artık yeter demez misiniz? -
Tabiki Tony Stark haklı
Captain America idam edilmeli -
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
quote:
Captain America.
Avengers olayları falan Dünya'nın başına gelmeyen kalmadı. Sıradan bir vatandaş olsanız o evrende artık yeter demez misiniz?
Maskeni çıkartınca o olaylar bitecek mi?Thanos gelmeyecek mi?Maskeni çıkartıyorsun,senin düşmanların anana babana saldırıyor.Hoşuna gider mi?
-
Cap haklı diyorum en basit örnek ile savımı şöyle desteklerim Örumcek Adam maskesini çıkardı ve daha sonra ne oldu ? bırakın kahramanlar gizli kalsınlar gizli iken de kayıtları tutulur kimliklerini açıklamaya zorladığınızda görevlerini yerine getiremezler sevdiklerini korumayla uğrasıp dururlar zayıf noktaları oluşur o yuzden teamcap diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky bayboğa -- 13 Mart 2016; 14:35:32 > -
bence de cap haklı. aile konularına zaten değinilmiş. bunun yanında kahramanlar kayıt işi sonucunda devletin bir anlamda maşası olabilirler. oyüzden teamcap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belli belirsiz -- 13 Mart 2016; 15:30:48 > -
quote:
quote:
quote:
Captain America.
Avengers olayları falan Dünya'nın başına gelmeyen kalmadı. Sıradan bir vatandaş olsanız o evrende artık yeter demez misiniz?
Maskeni çıkartınca o olaylar bitecek mi?Thanos gelmeyecek mi?Maskeni çıkartıyorsun,senin düşmanların anana babana saldırıyor.Hoşuna gider mi?
Hocam ben kendimi her zaman orada yaşayan bir vatandaş olarak düşünüyorum. Kendilerine "Yenilmezler" diyen saçma bir kahraman takımı çıkıyor ve onlar olduğu sürece ülkelerin başına gelmeyen kalmıyor. Ben açıklasınlar kimliklerini derdim tabikide bu yüzden.
-
Cap. haklı göstermek için 10 takla atacakları kesin. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Captain America.
Hocam ben kendimi her zaman orada yaşayan bir vatandaş olarak düşünüyorum. Kendilerine "Yenilmezler" diyen saçma bir kahraman takımı çıkıyor ve onlar olduğu sürece ülkelerin başına gelmeyen kalmıyor. Ben açıklasınlar kimliklerini derdim tabikide bu yüzden.
Kendilerine "Yenilmezler" diyen saçma bir kahraman takımı çıkıyor ve onlar olduğu sürece ülkelerin başına gelmeyen kalmıyor.
Hocam bu konu da katılmıyorum size.Çünkü bu evrende iyiler olduğu gibi kötülerde var.Bizim çocuklar olmasa kim durduracak kötüleri?Bizim çocuklar var diye mi saldırıyorlar yoksa evrenin hakimi olmak için mi?
Kimliklerini açıkladıkları zaman ne olduğu ortada.Sıpaydi açıklıyor ve sonucu ortada.Zaten yanılmıyorsam saf değiştiriyor bu sebepten dolayı.
-
Cap haklı. Çizgi romanda az şerefsizlik yapmadı Tony. -
İkisinin de haklı olduğu taraflar var bence Captain haklı zaten eğer çizgi romanı okursanız Iron Man haklı diyorsanız bile yaptığı şerefsizliklerden sonra Captain'cı olursunuz.
Iron Man'in tarafından bakarsanız;
Bir sürü özel gücü olan karakter var bunları kontrol altına almak lazım yoksa sorumluluk sahibi olmayanlar, düşünmeden hareket edenler büyük can kayıplarına neden olabilir. Adı üstünde kahramanlar insanların yararına olan işler yapmak istiyorlarsa o zaman devletin kontrolünü kabul etmek zorundalar.
Captain;
Devlet gibi kurumların nasıl ve kimler tarafından kontrol edilebileceğini gördük (SHIELD) zaten onların yetersiz olduğu yerlerde biz devreye giriyoruz o yüzden kahramanlar var. Devletin kontrolü altında olmak istemeyenleri hapsedip, özgürlüklerini elinden almak kabul edilemez. Kimliğini gizlemek zorunda olan bir sürü süper kahraman var ve haklı sebepleri de var.
Iron Man'in yaptığı bir kaç şerefsizlik;
Ama işte şimdi film evreninde çok seviliyor falan diye bunların üstüne gitmezler sanırım. Ben Civil War okumadan önce Captain'i hiç sevmezdim ne uydurma karakter bu derdim fakat Civil War dan sonra en sevdiğim karakterler arasına girdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 13 Mart 2016; 17:13:12 >
-
Captain america 2 den sonra bir sempati duymaya başladım adama. Tam konuyu bilmemekle beraber yukarıdaki bir kaç örneğe göre sanırım captain haklı. -
Cap haklı. Cap'i sevmem ama Cap'in takımındakileri Iron Man'inkilerden daha çok seviyorum o yüzden hangi tarafı tutacağım konusunda kararsızım -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X